Kryssningen

I måndagseftermiddag bokade vi en Cinderellakryssning jag och Tony. Vi åkte igår kl 11 från Sandviken.
Strax efter att vi kommit ut på motorvägen började vi snacka med ett gäng yngre människor som satt strax bakom oss. Skittrevliga var dom och vi blev vänner på en gång. Satt och drack lite gott med dom och pratade hela vägen ner till Sthlm. 2 yngre till joinade och hela gänget höll ihop mest hela kryssningen.

Efter att vi kommit fram och checkat in och fått biljett skulle vi gå till en liten ölbåt för att dricka en öl innan vi klev ombord på Cinderella. Så dit gick vi och satte oss och drack.
Efter en stund satt Tony vid relingen och skulle ta upp snusdosan. Det skulle han aldrig ha gjort!
Han fick samtidigt upp sin plåtdosa med alla våra kort i. VISA-korten och körkorten. Både hans och mina. Plopp, sa det i vattnet. Alla såg på när korten flöt iväg på havets yta innan dom försvann ner i djupet på havets botten.
Jaha, vad gör vi nu då, tänkte vi.
Inget legitimation.
Inget kontokort så vi kunde ta ut pengar.
Jag fick panik.
Hur fan skulle vi komma ombord på båten? Och om vi inte kom ombord, hur skulle vi ta oss hem utan pengar? Utan legitimation?
Jag började ringa som en galning till alla jag kände för att kolla om någon kunde sätta över pengar till någon i gängets konto som kunde i sin tur ta ut till oss. Men ingen kunde...
Men, snälla Micke, lilla ängeln, var så schysst att låna ut 1000 spänn till oss. Har aldrig träffat han innan och så lånar han ut pengar. Ja, vad ska man säga? Snällt som....ja....
Hur som helst...
SKulle ju visa leg innan man kliver på båten med men vi hade ju inga. Men Ronny som är duktig på att prata snackade in oss 2 ändå så vi kom med ändå. Tack!
Så ombord kom vi och vi hade så jävla kul! Från början till slut.
Man var supersugen på att dra på en till på en gång.
Träffade en massa roligt folk och dansade nästan hela natten.
Sov 2½ timme från 6 till 8:30 cirka. Men vem sover på en kryssning då?
Somnade efter att vakten sa att vi skulle lägga oss.
Satte igång med lite fest igen på eftermiddagen idag ute på soldäck längst upp på båten. Mysigt! Där satt vi sedan till vi la till i Sthlm igen.
Har nog aldrig haft så himla kul i hela mitt liv. Vi bestämd att dra en repa igen i maj kanske. Alla vi som åkte. Skulle ju vara så otroligt roligt. Men då kanske det blir en40 timmars istället.
Så, slutet gott, allting gott!
Bilder kommer....antagligen....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0