Helvetesvecka till tusen!

Fy fan för sådanahär veckor. Kort och gott.
Jobb som vanligt måndag till idag, men skillnaden idag är att jag börjar jobba på Heartan kl 22 ikväll och slutar 02. Men eftersom man har en så underbart snäll arbetsledare så får jag börja kl 9 imorgonbitti istället för 7.
Slutar 15:30 för att sedan åka tillbaka för att klippa fairway vid 18-19 tiden. Alla ska klippar och är väl hemma vid 22-23 imorgonkväll. Men sedan har jag ledigt på dagen från golfen för att sedan börja 22 på Heartan på fredagkväll igen.
Det blir för mycket att ha croupierjobbet som det känns just nu, men jag kommer inte säga bort det för jag vill ju ha det kvar sedan i höst. Men det är bara att kämpa på.
Nästa vecka blir lugn, men helgen blir drygare. Jobbar på Heartan på fredagkväll och ska upp tidigt som bara den på lördag morgon för att klippa greener på golfen vid halv 6-snåret, både lördag och söndag. Är det någon mening att gå och lägga sig då natten till lördag? Nej, skulle inte tro det...

Biltur

Idag när jag kom hem sisådär strax innan16 så fick jag slänga mig i duschen och byta kläder på stört för vi skulle åka till Bollnäs och kika på en bil åt mig. En SAAB. Den såg riktigt fräsch ut på bild och som det lät i telefonen så var den det också. Så vi fick låna bil av snälla Lilla Anna och drog iväg då.
Väl framme så ser vi att bilen är u betydligt sämre skick än vad killen påstått och efter en liten provtur med den så var det inget mer att tala om. Den bilen skulle jag INTE köpa. Den lät så hemskt mycket så jag skämdes. Det måste ha hörts ända till Årsunda. Avgassystemet var ur bruk tror jag. Och ingen fart alls i den. Gaspedalen i botten och den rörde sig knappt framåt. Så vi sa att nej tack, det var inget för oss.
Så det var bara att sätta sig i bilen och åka hem igen. Men först stannade vi på Dollar Store och Karlssons och köpte gardiner jag velat ha som dom inte hade här i stan och så lite andra saker som jag behövde.
Åkte till Årsunda och var där 20:30 ungefär och lämnde presenten till Lilla Anna som var så snäll och gullig som lånade ut bilen till oss. Hon fick en telåda i vitt trä med glaslock och 6 fack där man kan stoppa te i. Hon blev glad. Kul!
Sedan körde hon hem oss och nu sitter man och glor på TV och ska strax gå och nanna kudden.
Men, jag ska inte gnälla egentligen för jag har faktiskt redan fått en bil, gratis av en på jobbet. En Fårrrrd. Den ska besiktas och så var det nåt med avgasröret som skulle svetsas bara. Den går tydligen hur bra som helst. Så jag tackar och tar emot. Så, ja, jag har nu en bil! Snart...iallafall...

Små missar

Annas katter har fått kattungar och jag, dum som jag är, ska idag åka dit och kolla på dom.
Jag kommer förmodligtvis garanterat bli kär i någon och vilja ha en. Men jag har bestämt mig för att inte skaffa mer djur nu. Det är på gott och ont såklart, men jag vill vara fri. Man blir en aning låst med djur. Och speciellt när man är ute och åker så pass mycket som jag är.
Men kolla man alltid göra.

T kom och hämtade Izolde för en stund sedan. Han skulle cykla med henne till farmor. Strax innan han kom skulle jag sätta i skärpet i hennes byxor. Det hör ihop, men hon blev så jävla förbannad. Fick tillslut dit det och hon skrek och var jättearg när pappa kom. Men annars tappar hon byxorna.
Annars har vi haft det mysigt idag med. Sovit i 2 timmar efter lunchen och lekt lite och sett på barn-tv.

För tillfället sitter jag och väntar på att få vinna en traderaauktion. Jag hoppas, hoppas, hoppas jag vinner den. Behövs verkligen. Tradera är bra, ibland. Så håll alla tummar och tår som finns i hela världen för att jag ska vinna ikväll!

Bloggtorka

Det är väl hur man kan sammanfatta senaste veckan.
Helt dött med text.
Jag har inte så mycket att skriva.
Jag har jobbat hela veckan. Eller hela och hela ska jag väl inte säga heller.
Började klockan 5 i torsdagsmorse och slutade 11. Det var tävlingar på golfen så vi gck ut tidigt för att hinna undan innan dom kom ikapp oss.
Hem och sov en stund och sedan blev det lite grillning och sangria. Hamnade hos Öberg en stund och sedan blev det lite fest. Hade knappt druckit någonting när vi kom till Heartan men plötsligt var jag helt väck, efter en halv öl där inne. Måste ha fått något i ölen. Polisen hade knarkrajd utanför och hade tagit en del med knark. Så man vet aldrig...
Sov kvar i Gävle och åkte hem vid lunchtid på fredagen. Izolde kom vid 14-tiden och stannade till läggdags ungefär. Sedan skulle jag åka och jobba. Började 21. Hämtade henne vid lunch idag och sedan cyklade vi ut till Högbo och åt lite mat och lekte massor. Var borta i 4 timmar. Sedan in på affären och sedan hem. Tog det lugnt resten av tiden innan hon skulle sova. Hon somnade ovaggad. Pluttan.
Får se om vi cyklar dit imorgon igen. Det är ju en så bra lekpark där! Och hon älskar att åka på cykeln.
Sedan ska hon hem till pappa igen på kvällen.
Verkar som det blir massor med jobb för mig i veckan som kommer. Först heltid ute på golfen och sedan 2 pass på Heartan som jag inte verkar få byta bort. Onsdag 22-02 och fredag samma tid. Hur jag nu ska orka det?
Det får väl gå...får vara trött om inte annat. Upp kommer jag ju alltid men hur kul är det då?

Heja Sverige!

Ikväll händer det.
Sverige är med i Eurovision Song Contest och jag sitter såklart bänkad framför TV:n.
Har köpt upp halva ICA:s lager med kexchoklad och en del Pepsi och såklart en massa popcorn. Helkväll.
Jag har dessvärre inte hört något annat bidrag som gått vidare till finalen men ikväll får jag höra dom. Jag missade helt semifinalerna i veckan, men jag var så trött så jag orkade inte vara vaken så pass länge.
Men det ska bli kul att se det ikväll. Jag längtar alltid till Eurovision...
Undrar vilka chanser vi har ikväll jag...jag vet inte jag gillar låten vi kommer med eller inte.
Så nu går Melodifestivalsplågorna för fullt här hemma. Man måste ju ladda upp!

Äntligen måndag

Idag är det måndag och jag har haft fullt upp hela dagen
Det började med att jag vaknade 4:20 imorse och fick sedan ligga och rulla tummarna i väntan på att väckarklockan skulle ringa vid 5. Då gick jag upp och gjorde mig klar och bredde mackor som jag tog med till jobbet, som vanligt.
Fick åka med Öberg idag för T skulle hämta mig vid 15 för vi skulle på utvecklingssamtal på dagis 15:30.
Fick börja dagen med att klippa och håla greener. Sedan efter frukost fick jag köra traktor med singellast som vi skulle fylla ut alla gropar i grusvägarna med. Så jag och chefen fixade det resten av dagen. Gissa om man har ett soft jobb då där man har suttit i en traktor och kört mest hela dagen. Älskar mitt jobb!
Sedan bar det av till dagis då och gissa om man är en stolt mamma nu då.
Izolde är en jättegosig tjej och deras lilla hjälpreda. Hon möter alla barn som kommer vid grinden på morgonen och ska säga till när det händer något och vill gärna bestämma.
Sedan är hon ju fortfarande reserverad, men det är hon ju mot alla nya människor.
Jag blev så himla glad av alla positiva kommentarer om henne och man är ju så stolt nu så man nästan spricker.
Min lilla gogumma!
Sedan blev hon jätteglad när vi hämtade henne. Sedan åkte vi till ICA och handlade en varsin sak innan dom åkte hem till T och jag gick hem till mig.
Sedan dess har jag diskat, städat och lagat mat, ätit och köpt godis. Fick ju den där helvetesveckan idag och nu förstår jag varför jag varit så godissugen i 2 dagar nu. Så jävla trist att ha den här skiten.
I några timmar idag har jag haft värsta trycket över bröstet med. Precis som när jag hade panikångestattackerna, men nu var det inte lika jobbigt att andas som då. Men trycket var hemskt. Så jag la mig i soffan och kollade på TV tillslut för att försöka lugna ner mig och nu känns det okej igen. Det är otäckt att få sådär. Hoppas det lugnar ner sig för ikväll.
Om cirka 2 timmar kommer Tony hit igen. EFter att ha hälsat på sina barn uppe i norr så kommer han hit igen. Och jag har längtat som en tok efter honom nu när man har blivit van att vakna upp tillsammans med någon igen. Det är tomt.
Och i helgen ska jag ha Izolde här. Är det bra väder funderar jag på att göra en liten utflykt till en annan lekpark och kanske ta med korv och grilla. Cykelutflykt kanske. Hoppas på sol och sommar i helgen. Annars får vi hitta på något annat. I lördags såg vi hela Lotta flyttar hemifrån ihop och åt lördagsgodis. Hur mysigt som helst!
Nu blir det dusch och sedan ligga i soffan resten av kvällen.
Börjar känna mig mör efter att ha vart vaken sen 4:20 och jobbat idag. Hoppas jag inte somnar i soffan bara...

Mina drömmar

Då har jag drömt om båtar igen. Två dagar i rad. Jag läste ju tidigare om vad båtar betyder men jag vet inte om man ska tro på drömtydningar men ändå så stämde det in så bra på mig. Men nu är det inte längre stormiga hav, utan nu är det lugna vatten och jag har roligt på båten. Det är en stor partyfärja.
Inatt åkte vi tåg till båten. Fullt med folk på tåget var det. Kanske ska googla på vad tåg betyder.

Izolde vaknade klockan 7 imorse. Skönt att hon inte vaknade 6. Vi låg och mös en liten stund i min säng innan vi klev upp. Jag gjorde mackor och så satt vi i soffan och fikade och såg på barntv.
Jag har nyss duschat och hon tjatar hela tiden om att pappa ska komma.
Så vi ska gå dit om en liten stund tänkte jag. Grilla korv kanske till lunch och sedan ska ju hon sova. Får se vad det blir.
Tuva är ju där så då har hon någon att leka med också.

Här stormar det lite lätt idag. Tråkigt. Men tror det är ganska varmt ute ändå.
Jag ska iallafall diska senare ikväll och göra matlåda till imorgon. Och mackor.
Sedan har jag en stor hög tvätt att vika som jag funderar på att ta tag i. Så jag har nog det jag gör senare.
Sedan blir det tidig kväll. Senast 21 ska jag lägga mig. Det är lite tråkigt med tanke på att söndagsfilmen klockan 21 alltid brukar vara bra. Men hellre pigg och kry än trött och sur imorgonbitti.
Och imorgonkväll kommer darlingen tillbaka med som det ser ut. Förmodligtvis så sover jag då, men vaknar väl när han går och lägger sig. Det är som surt att vakna ensam. Tycker jag.
Men imorgon ordnar det till sig!

Pratade med mamma igår om att kanske åka upp till dom någon helg framöver om jag får bort mitt fredagspass på Heartbreak. Jobbar alla fredagar där nu framöver och jag vill inte det nu när jag ändå jobbar heltid på golfen. Man kan ju hitta superbilliga tågbiljetter på Tradera. 1 kr köpte Tony sin för i tisdagsnatt. Billigt! Så får man tag i en sådan är det ju bara att åka.

En riktig lördag

En riktig lördag innehåller lördagsgodis och mys framför TV:n med dotra. Så ska vi ha det idag. Och dessutom så har jag jobbat en full vecka och då är det ännu mer helg än det brukar.
Skönt med tanke hur man slitat hela veckan. Handkrattat bunkrar och gödslat greener, klippt greener och sopat garage. Fullt upp hela veckan och värre blir det ju mer sommar det blir. Skönt.

Igår när jag kom hem var jag helt slut efter att bara ha sovit 2 timmar på natten. Jobbade 7-15:30 på torsdagen och somnade vid 17. Upp klockan 20 för att åka och jobba till 22. Slutade 02 och var hemma innan 3 och somnade då. Sedan upp klockan 5 för att börja jobba kl 6. Jag var inte pigg då kan jag säga. Men det gick bra.
Sedan sov jag till 17:30 igårkväll och gick upp och köpte mig en kebab och satt sedan framför TV:n till 22:30 då jag la mig och sov till 9 imorse.
Då gick jag upp och städade ihop och duschade snabbt för att gå och hämta Izolde hos sin pappa. Vi gick till ICA och köpte lite mat och lördagsgodis innan vi gick hem.
Anna och pojkarna skulle komma förbi men dom hann inte så vi får ses en annan dag istället då.

Det är soligt idag men det blåser jättemycket. Jag funderar på om man ska klä på oss och gå till parken en sväng och leka. Vi målade lite nyss, 3 teckningar.
Synd att min kamera är trasig nu. Annars hade jag kunnat ta lite bilder. Jättesynd är det. Får fixa sådana saker i sommar när lönerna strömmar in. Digitalkamera, tatuering.

Skönt trött

Det har hitills varit en händelserik vecka.
Jag började jobba i måndags på golfen igen efter att ha väntat på det sedan oktober. Men nu är jag äntligen tillbaka.
Jobbar nu heltid där och det är skönt, men jag är trött, fast på ett skönt sätt. Frisk luft hela dagarna och fysiskt arbete gör en rätt seg, men jag klagar inte. Bara att natta tidigare än vanligt. Och inte gör det mig något.
Speciellt inte nu när man är gräsis till nästa vecka.
Tomt som fan var det idag när jag kom hem efter jobbet. Gick och handlade nästan på en gång så nu har jag mat i en vecka iallafall framöver. Slipper man springa på den där jäkla affären varje dag.
Men imorgon blir det tufft. Jobba 7-15:30. Hem och äta, skita och sova några timmar ungefär för kl 22 ska jag jobba på krogen och slutar 02. Sedan börjar jag 6 på fredagmorgon igen. Känns tungt som fan det just nu. Men jag ska klara det. Blir sova hela fredagen sen förmodar jag.
Som jag funderar på att göra nu till exempel. Hellre ligga i sängen och läsa kanske än att glo på TV. Men helst sova.


Dagen innan...

Imorgon är det dags för mig att börja jobba igen. Äntligen! Men som det såg ut på vädret så kommer det regna hela dagen imorgon och hela tisdagen. Det känns mindre roligt med tanke på att jag ska kratta bunkrarna. Men får se imorgon vad chefen har tänkt sig.
Blir nog bra hur som helst.
Åker med Öberg så slipper jag cykla i skitvädret. Det är ju en bit att cykla annars. Men hade tänkt göra det när det är bra väder.

Jag var och hälsade på Izolde idag igen och hon blev så himla glad och hoppade upp i famnen. Sedan när jag skulle gå så ville hon följa med och blev ledsen när hon inte fick det.
Men på fredag kommer hon hit. Då kanske vi åker och hälsar på Manne och Ludd på lördagen eller söndagen.
Farmor hade suttit barnvakt idag bara för att se hur det går. Och det hade gått bra. Och T hade pratat med henne om jag skulle behöva barnvakt sedan någon gång om jag fick ringa henne och det går hur bra som helst. Eftersom jag inte har någon familj och släkt här nere så har jag ju ingen som kan passa henne om jag skulle behöva det någon gång. Nu behöver jag ju inte det heller, men om det skulle komma en dag då det verkligen behövs. Dessutom så tycker ju farmor att det är världskul att passa henne med. Och det är nog bra för Izolde med att få vara hos någon annan ibland.
Igår när jag gick dit så sov hon. Men hon blev glad när hon såg att jag var där.
Hann inte vara där så himla länge för dom skulle åka till farmor och äta.

Ikväll blir det nog en tidig kväll. Måste ta fram lite kläder till imorgon med. Med tanke på hur vädret verkar bli. Gud vad tråkigt med regn! Speciellt när man jobbar ute hela dagarna. Men hellre det än att sitta instängd på ett tråkigt opersonligt kontor och glo på siffror hela dagarna. Som mamma gör. Men huvudsaken man trivs med det så.

Valborg

I år firade jag Valborg med Tony hemma hos hans bror och hans tjej. Deras syster och hennes familj var också där och vi grillade och hade det trevligt.
Vi spelade ölspelet och jag och Tony vann två gånger i rad. Snacka om grym man är.
Sedan bar det av till brasan. Det var långt in i skogen. Tur att man hade druckit lite så det blev lättare att gå. Men tråkigt att man hade vita skor. Dom blev lite lortiga.
Sedan gick vi hem och jag och Tony åkte på en annan fest.
Sedan åkte vi ner till Hangloose. Vilket skitställe. Nästan inget folk alls och jag var rätt nöjd vid 1-tiden så jag gick till McDonalds och köpte en hamburgare innan jag skulle till bussen.
Tony stannade kvar med sin kompis i Gävle och kom hem vid 6-tiden på morgonen.
Jag träffade på Johanna och hennes kille och gick med dom hem till henne. Sedan blev jag kvar där några timmar och satt och pratade med dom till framåt 5 innan jag gick hem. Då var det ljust ute. Som mitt på dagen nästan.
Dessutom vrickade jag foten 2 gånger den kvällen. Så nu är den svullen och jag har ont och svårt att gå. Alltid ska det bli något.

Igår gjorde vi inte så mycket. Gick upp vid 11. Gick till Monroes och käkade pizza och sedan gick jag hem till T och hälsade på Izolde. Dom höll på att sätta ihop hennes gungställning som hon fått i present. Hon blev så glad när hon fick se mig och kom och mötte mig. Jag hade köpt en Piggelin till henne och den tyckte hon var jättegod.
Sedan gungade vi lite och satt i bilen och körde. Hon körde och jag satt bredvid. Vi lekte lite i sandlådan medans pappa grejjade med gungorna. Sedan gick jag hem igen.
Tänkte gå dit idag med och hälsa på en sväng men jag måste städa här hemma först.

Igår vann jag en liten pokerturnering också. Det var kul att spela den.
Man börjar bli haj på poker nu.


RSS 2.0