Ännu en dag

Det är inte ens lunch riktigt än men jag tycker att dagen nästan är slut. Kanske för att jag varit uppe sedan 7 idag och lekt och grejjat.
Var ner på stan med Izolde och fikade lite på Selmas. Köpte lite hudvårdsprodukter på Apoteket. Hälsade på Johan på KappAhl och sa hejdå till han. Han tyckte det var tråkigt att jag slutat på Cherry. Kul att höra att någon kommer sakna en. Det vet jag att några andra också kommer göra. Då känner man sig lite mer uppskattad iallafall.

Har just slängt i två maskiner tvätt. Jag har 4 kvar. Kör dom på snabbtvätt för då går det snabbare. Hoppas det torkar snabbt så jag kan packa i tid ikväll och lägga mig rätt tidigt för jag ska upp 5 imorgonbitti.

Och för första gången på länge jag har haft en drömlös natt inatt. Jag drömde något lätt som jag inte riktigt kommer ihåg efter att jag vaknat där vid 5 imorse och somnat om. Det var skönt att slippa drömma en massa. Hoppas det fortsätter så. Jag hatar att drömma så mycket som jag gjort senaste halvåret.

Känslor är helvetet

Det är många som har sagt att jag är känslokall.
Och jag har väl förstått det själv också att jag är det, eller som en vän sa, att jag har lättare att stänga av än andra. Och det är nog på ett sätt bra tror jag. Fast å andra sidan borde man väl också kunna känna känslorna och låta dom komma?
Men jag är inte sån. Och det tycker jag är bra.
Det kan komma på en gång, men sedan efter en kort stund blir jag så som jag är nu.
Känslokall. Avstängd från att kunna känna något alls typ.
Vi får se hur det blir...
Jag hatar den meningen.
Jag skulle nästan kalla mig synsk för oftast känner jag redan långt innan hur det blir.
Äh, jag vet inte alls jag. Jag kan inte bestämma även om jag skulle vilja.
Nu är det såhär och det är bara att "se hur det blir" alltså.
Hoppet är det sista som lämnar människan och ja, jag hoppas såklart. Som många andra skulle ha gjort. Men jag kan inte göra något åt hur det blir ändå. Men jag hoppas...hoppas så!

Allra sista dagen

Ja, idag var det alltså allra sista dagen på golfbanan för min del. Iallafall för den här gången.
Det gick bra som vanligt och jag bjöd på tårta. Pärontårta och gräddtårta och det gick åt som smör i solsken!
Fick kramar och lyckönskningar av alla samtidigt som dom alla trodde att jag absolut inte skulle bli långvarig där nere. Ha, jag ska allt visa dom!

Efter jobbet skyndade jag till frisören så nu är jag nyklippt och fräsch i håret äntligen igen. Skönt och snyggt!

Sedan åkte jag och handlade och åkte hem till T och grillade och åt innan jag tog med mig Izolde hem. Hon ska sova här inatt. Sista natten...tror jag. Visst skulle hon kunna sova här imorgon med men jag har tusen saker att göra imorgon inför resan så jag kommer inte ha tid med något annat. Och så har jag tvättstugan hela kvällen och måste springa upp och ner och jag vill inte lämna henne ensam här uppe när hon sover, eller är vaken heller för den delen.

Åh vad jag längtar efter Tony! Jag saknar han som en galning! Ska bli underbart att snart få vara med han igen. Hoppas bara han känner likadant nu då....surt annars.

Igår var ju Izolde på Gröna Lund och hon hade inte åkt en enda karusell. Det trodde jag att hon skulle göra men hon hade vägrat tydligen, men hon hade haft jätteroligt ändå. Hon hade sprungit en bra bit till bilen sen på kvällen. Och däckat när dom väl kom hem, halv 10 på kvällen. Sen sov hon till 8 imorse.
Hoppas att hon sover så länge imorgonbitti med. Det skulle vara mysigt.

Sista dagen

Imorgon är det allra sista dagen på golfbanan. Det känns vemodigt samtidigt som skönt.
Sista veckan har jag tyckt att allt har varit så långtråkigt och jag har varit så less på allt där ute. Säkert för att jag vet att jag snart åker.
Det kanske är såhär alla semesterfirare känner sig sista veckan innan semester. Jag har aldrig haft semester så jag vet inte hur det känns då. Men antagligen något åt det här hållet.

Idag åkte T och Izolde med T:s brors familj och farmor till Gröna Lund. Dom kommer hem ikväll och då ska jag kila ner en sväng och gratta T på 39-årsdagen och ge han presenter. Hoppas han blir glad för det han får.

Funderar på att köpa smörgåstårta till jobbet imorgon men jag vet inte om det är för sent att beställa en nu. Ska nog ringa och fråga iallafall. Det är ju så himla gott! Bara det inte kostar skitmycket, för då struntar jag i det.

Imorgon har jag fullt upp.
Jag ska klippa mig kl 16 och så ska jag åka och lämna bilen hos Henke och så ska jag ha hit Izolde. Men hur ska jag hinna allt innan hon ska lägga sig för natten?
Fredag blir det städning och tvättning och jag funderar på att göra en skön playlist nu ikväll och börja plocka undan och diska så det blir lättare att dammsuga, damma och skura på fredag. Så kan jag ta det rätt lugnt på fredag ändå.
Ska kolla igenom kläderna jag packat igen också och kolla om jag verkligen behöver allt det som jag redan lagt ner. För jag har en hel del annat som ska slängas med också.
Åh, jag kommer övertrassera vikten i massor känner jag på mig.
Hur ska jag klara mig på endast 20 kg? Det kommer inte gå!

Sleeping Beauty

Jag borde gå och lägga mig nu...

Skitväder konstant

När ska den riktiga sommaren komma igen?
Solen och värmen och allt det härliga.
Det är så himla tråkigt med det här vädret tycker jag.

Och huvudvärk har jag idag med. Och tryck över bröstet har jag haft typ hela dagen. Ont...

Sideways

Idag har jag gjort något som inte många har lyckats med.
Jag har hamnat i diket med största gräsklipparen vi har på jobbet.
Ja, det var ju inte meningen, och jag har faktiskt kört runt det där trädet tusen gånger som alla andra, men ändå gled jag sakta men säkert ner i diket. Och upp tog jag mig inte så fick ringa efter assist så jag fick hämta traktorn och dra upp klipparen.
Hur jag lyckades med det hela är en bra fråga.
Blame the rain, säger jag.
Dyngsurt överallt och lerigt så in i bomben.
Körde över stora, vad ska man kalla dom, "pormaskar" på banan idag. När man kör på dom eller kliver på dom spricker dom och ut kommer en lerig sörja, precis som en pormask. Jordens pormaskar. Blä!

6 dagar kvar

Inatt hade jag Izolde hos mig. Jättemysigt men jag hade nästan ingen plats alls i sänge för hon låg på tvären mest hela natten, men det gör inget alls.
Halv 7 imorse vaknade hon. Vi låg kvar en kvart innan hon blev rastlös och klev upp. Jag hade gärna legat en stund till men upp iallafall och gjorde frukost.
Efter frukosten lekte vi en stund och jag gjorde mig klar och sedan gick vi ut. Vi gick på stan och kikade i alla skyltfönster innan vi gick till Stadsparken och lekplatsen där. Där gungade vi, åkte ruschkana och grejjade ett tag innan vi handlade lunch och gick hem till T och lagade mat.
Sedan somnade hon och jag efter lunchen och när vi vaknat gick vi och köpte en neongrön resväska, storlek störst, och lite andra grejjer jag ska ha till Norge.
Så nu har jag handlat det jag ska ha med.
Jag har till och med börjat packa lite nu. Lagt ner sånt jag inte kommer använda den här veckan hemma, men dom kan vara bra att ha med i klädväg.
Resten får jag packa på fredagkväll när jag tvättat upp allt.
Ska bara köpa några Foppa-tofflor nu med och sedan är det klart.

I fredags var jag ju iväg och shoppade lite. Köpte ett par jeansshorts och en top från Esprit till mig, en ny BH från Donna, en jeanskjol från H&M, 2 par kalsonger till Tony från Björn Borg och ett par jeansshorts och en T-shirt till han från Wear It till han med.
Och present till T med för han fyller år på onsdag.
Gud vad mycket rea det var. Hur mycket som helst och bra rea dessutom. Jag köpte allt i fredags på res, förutom jeanskjolen. Jag blev supernöjd!

Imorgon är det jobb igen. 4 dagar kvar där ute på banan nu. Känns både och. Tråkigt men skönt också. Kanske man ska bjuda på smörgåstårta på torsdag?


Furuvik-dagen

Idag gick jag upp 05:00 för att åka till jobbet. Snacka om att jag var trött efter att inte ha kunnat somna för alla karaoke-wannabees som försökte sjunga till 02 inatt nere på Klaras Krog.
Fy fan vad illa det lät. Jag blev så förbannad så jag var nära på att ringa ner och be dom hålla käft eftersom ingen varken kunde text eller melodi på en enda låt! På vanliga, klassiska, svenska, populära låtar. Fy fan säger jag bara. Så jag somnade runt 1 inatt då. Upp 5 och gjorde mig klar och Öberg hämtade mig en halvtimme senare.
Iväg till jobbet och satte oss på Piff och Puff och brummade ut för att klippa.
9:30 var vi klara ungefär och åkte hem.
Jag gick och la mig och ställde klockan på 11 för att inte sova för länge, men jag hade stängt av den och sov ända till 12:45. Då sprang jag upp nästan och duschade och åkte ner till T och Izolde. Där fick jag väcka henne och sedan gjorde vi oss klara och åkte till Furuvik.
Vädret var perfekt för en eftermiddag i djurparken. Vi gick in och Izolde fick nästan direkt en heliumballong. Sedan gick vi vidare för att äta något men på vägen så blev hon helt fascinerad av karusellerna och stod och såg på när barnen åkte ett bra tag. Vi fick mer eller mindre släpa en arg liten Izolde därifrån till restaurangen, och lova henne dyrt och heligt att efter maten skulle hon också få åka såklart.
Så vi åt och sedan åkte hon några karuseller. Jag spelade på chokladhjul och gissa vad?
Jag vann 2 kg choklad!
Izolde fick dra i vinst-varje-gång-snöre och vann en liten hund och en liten nalle. Sedan gick vi till djurparken och kollade på getter, gorillor, orangutanger, små apor, fiskar, sköldpaddor, kameler, kängurur och lite annat roligt innan åksvädret drog in över oss och vi drog oss till bilen. Så fort vi satt oss i bilen så öppnade sig himlen ovanför och regnet bara vräkte ner! Så vi hade tur. Men 3 timmar i parken blev det iallafall. Lagom länge tyckte vi.
Izolde tyckte det var jättekul att titta på alla djuren och kallade hästen för Muuu. Så det var en lyckad och mysig eftermiddag.

Nu har hon precis somnat och jag sitter i soffan framför Sommarkrysset och äter en chokladkaka, såklart.
Det var ändå bra att jag vann så kan jag ta med dom till Norge. Då har man lördagsgodis ett tag framöver. Kanske...

Imorgon vet jag inte vad jag ska hitta på med henne. De beror på vädret. Om vi går ut eller stannar inne. Hoppas det är hyffsat väder så kan vi iallafall gå till någon lekapark en stund på förmiddagen.

Idag är det bara en vecka kvar. Undrar vad jag gör om en vecka?
Om man sitter och spelar kort eller något annat kul.
Bara en fjuttig liten vecka som kommer kännas som en evighet!

En Prinsessa

Brukar ni låtsas att ni är en prinsessa?
Som lever i ett stort, vackert slott. Utan bekymmer.
Som lever det perfekta livet.
Sover i sin stora, mjuka, sköna säng, med svala lakan.
Vaknar av Dig själv och är utvilad.
Får frukosten serverad, och vilken frukost sen!
Har aktiviteter från morgon till kväll om du vill, med allt du kan tänka dig.
Eller bara ta det lugnt med en bra bok, i solen eller något annat lyxigt.
Kunna skämma bort dig med spa-behandlingar.
Kunna resa var du vill, när du vill.
Shoppa loss på riktigt.
En dröm som aldrig kommer gå i uppfyllelse.
Men ändå, den drömmer skulle jag aldrig byta bort mot det liv jag har nu. Om jag fick ha kvar mitt liv och få ta utvalda delar från det livet skulle jag inte tveka en sekund.
Så länge jag fick ha kvar Izolde hos mig.



Idag när jag cyklade hem från T efter att ha varit där på eftermiddagen stod hon länge ute på uppfarten och vinkade och ropade hejdå mamma till mig. Jag såg min lilla flicka ett bra tag innan jag cyklade runt hörnet på en häck. Undrar vad hon tänkte? Om hon saknade mig på en gång och ville att jag skulle komma tillbaka.
Jag ville cykla tillbaka på en gång och aldrig släppa henne igen.
Jag kommer sakna henne något så otroligt mycket. Jag kommer ha så himla ont i hela kroppen när jag måste lämna henne på flygplatsen,
Jag vet att det inte är för gott, men klarar jag det?
Jag pratar mycket med T om det här och han stöttar mig hela tiden och tycker inte att jag har så mycket val just nu mer än att åka iväg och ta det där jobbet tills vidare, och jag vet att han som så många andra har rätt om det, men det känns så fel ibland också. Speciellt sådana här gånger, när hon stått och vinkat efter mig sådär länge.
Och den här helgen blev totalt misslyckad. Hade planerat Furuvik idag efter jobbet, men det regnade hela dagen och jag blev hemskickad från jobbet och måste jobba imorgonbitt istället, så då blev det inget Furuvik och jag kunde inte ha henne över natten här inatt.

Varför känns mitt liv så misslyckat ibland för?
Det känns inte som att någon bryr sig. Kan ingen komma och hålla om mig och säga att allt kommer ordna sig och verkligen, verkligen finnas där för mig när jag vill prata. Fråga hur jag mår och visa att dom bryr sig.

Men, det här gör jag på prov ett tag så får jag se hur det känns. Jag kan inte säga nu hur det kommer bli alls. Jag hoppas att det kommer gå bra.
Och jag ska åka hem så ofta jag bara kan.

Hemskickad från jobbet

Idag skulle jag ju åka till jobbet och jag klev upp kl 5 för att hinna käka lite och göra mig iordning.
Jag hade knappt sovit på hela natten, kanske somnade vid 4 tror jag. Vet inte varför.
Det hade regnat hela långa natten. Hade hört hur det smattrade mot fönstret som bara den. Jag anade att det inte skulle gå att klippa idag.
Kom till jobbet iallafall och får höra att det kommit 25 mm inatt. Så banan var rätt så blöt. Så blöt så att Öberg som kommit tidigt inte hade kunnat klippa ett dugg.
Så chefen samlar oss alla och säger att vi får gå hem och så bestämmer vi att vi kör imorgon istället.
Fan vad drygt det kändes. Att behöva kliva upp klockan 5 för att sedan bli hemskickad. Men vi får betalt idag ändå, och imorgon. Så det var ju bra. Så imorgon börjar vi 5:30. Huvva.

Idag hade jag och T planerat att ta med Izolde till Furuvik och titta på djuren. Men det är mulet fortfarande och regnar lite tror jag så får se efter lunch och när hon sovit hur vädret ser ut.
Annars så ville dom följa med och kolla lite kläder istället.
Jag behöver verkligen köpa lite nytt. Jag har bara ett par långbyxor har jag märkt. Det är ju riktigt illa. Har inte reflekterat över det eftersom det ändå har varit rätt varmt på senaste tiden. Men så såg jag det häromdagen. Tråkigt.

Trodde att jag skulle kunna ha Izolde här i helgen då, men inatt går det inte iallafall. Typiskt. Men imorgonnatt borde jag kunna det.
Kanske ska ut och käka middag med Johanna i dagarna också. Hon tyckte vi skulle hitta på något sånt innan jag åker och det tyckte jag med. Så bara att bestämma en dag för det.

Ny kollektion

Jag var precis in på H&M:s shopsida och såg där till min förvåning att dom börjat med en Home-kollektion. Ja, kalla mig sen men jag hade ingen aning om det!
Jag blev faktiskt glatt överraskad och fastnade för både mattor, sängkläder och förvaring som dom hade. Jag ville ha massor! Och dom hade så söta kuddfodral som såg ut som en rosett. Jag blev alldeles lyrisk nästan. Önskar så att jag hade pengar nu att kunna handla en massa roligt för där nu. Och jag vet precis vilken klädstil jag ska ha i höst och jag hittade en del kläder där också som jag vill ha. Men, jag provar hellre i butik än handlar på internet. Jag vill veta att det sitter bra och att jag passar i det innan jag köper något och hur drygt är det inte att behöva skicka tillbaka hälften av det man beställt för att det helt enkelt inte passar?

Jag vet inte riktigt vad som hänt med mig på senast tiden, men jag har börjat tänka mer och mer på kläder faktiskt. Jag kanske börjar få lätt absinens eftersom jag aldrig shoppar längre?
Jag skulle vilja gå en hel dag i ett stort köpcenter och sätta sprätt på en hel del pengar på saker jag vill ha och kläder jag vill ha och kunna göra det utan att behöva tänka ett steg längre.
Det var så himla länge sedan jag verkligen kunde shoppa loss på riktigt. Och det behövs dessutom.
Kläderna jag har här hemma i garderoben är urtvättade och slitna, för stora eller för små. Nästan inget sitter som det gjorde i början. Och skor, jag vill ha mer skor!
Jag vill ha, jag vill ha, jag vill ha!

9 dagar

Idag är det bara 9 dagar kvar till jag åker. Jag vet att jag kanske verkar lite tjatig men det känns mer och mer nervöst för varje dag som går.
Igårkväll låg jag i min säng och funderade på om jag verkligen gör rätt?
Och jag vet att jag gör det, men jag kan ändå inte låta bli att fundera över det.
Men jag känner på mig att det kommer gå bra.

Fortfarande hemma och sjuk. Känner mig smått febrig idag. Är alldeles blek i ansiktet och kallsvettas. Och ändå var jag ute en sväng igår och fick luft.
Var till Izolde och nattade henne igårkväll. Innan lekte jag med henne på baksidan. Sparkade lite fotboll och jagade varanadra. Oj vad hon skrattade och hon blev helt färdig av att springa så mycket. Och det blev jag med kände jag, så det var nog inte så smart gjort.
Sedan var jag tvungen att cykla till affären och på väg hem träffade jag en gammal jobbarkompis från UC som satt ute på sin tomt så jag stannade till där och pratade ett tag. Under tiden jag pratade med han fick jag 10 myggbett. Slå det ni!

Idag har jag sett En shopaholics bekännelser. Och vilka ljuvligt underbara kläder det var med i den filmen. Jag blev helt salig. Sådär vill jag se ut och klä mig jämt.
Men nu är man och ser ut en tråkig vanlig tjej bara. Nej, det måste bli ändring på det.
Men nu när jag kommer tjäna lite mer så kommer man ju ha råd att shoppa lite mer också. Det ska bli kul tycker jag. För shoppa har jag knappt gjort alls det här året. Pengarna går till räkningar och mat och kanske, kanske något linne på REA om jag har tur.
That´s my life.
Men jag har iallafall shoppat nya kläder till Izolde. Första lönen från golfen var jag iväg och köpte kläder till henne för över 1000 spänn. Kanske inte verkar så mycket men hon fick en hel del för den slanten iallafall. Jag var riktigt nöjd med det.
Och nu är det ju snart höst igen och då kan man behöva lite nya kläder, absolut.
Jag har endast ett par jeans just nu som jag kan ha. Det är så tråkigt. Men jag vill hellre ha snygga kjolar och strumpbyxor på hösten, för det är så himla mycket mysigare.

10 dagar och sjukskriven

Den här gången tänker jag fan i mig vara hemma tills jag är helt frisk. Det har jag nog igen sen. Bättre det än att jag ska bli sjuk i Norge sen igen.
Så idag blev jag hemma och antagligen imorgon också.

10 dagar kvar. 10 dagar är ju ingenting. Fast det kan ju vara en evighet också. Och för mig känns just nu 10 dagar som en evighet. Fast det kommer nog gå rätt snabbt ändå. Det bästa är ju att jobba och ha häcken full mest hela tiden faktiskt. Då går tiden undan vill jag lova.

Jag har legat nu på morgonen och funderat lite om jag skulle ta med Izolde till Furuvik på fredag efter jobbet. Men jag har bokat in en ansiktsbehandling på 2 timmar kl 14 som jag fick i present när jag fyllde år. Så jag funderar på om jag ska avboka den och kolla om det finns tid nästa vecka istället. Plus att jag måste klippa mig också innan jag åker.
Och så måste jag köpa en resväska av större modell. Jag lånade ju ut min till Tony, och det känns ju typiskt nu, men jag kan köpa en ny så får han betala den sen sa han. Så det måste ju bli så.
Och så ska jag städa och har tvättid nästa fredag och då fick jag ledigt så jag hinner med allt det sista. Tack för det!

Och gissa vad då?
Jag och Izolde har NAMNSDAG idag!
GRATTIS GRATTIS TILL OSS GUMMAN!

Dom skulle komma förbi och fika lite sen sa T för hon hade tjatat om mig hela morgonen. Jag pratade med henne en stund i telefonen och hon sa: Mamma, kom!
Lilla älsklingen. Gud vad jag kommer sakna henne när jag åker men jag ska se till att åka hem så ofta jag bara kan! Det måste jag. Det vill jag. Klarar det inte annars.


11 dagar

Igår efter jobbet startade inte min bil. Vi försökte dra igång den och knuffa igång den men det var helt tvärdöd!
Så det slutade jag med att jag åkte med Lasse hem.
Hem och duscha och göra sig lite fin inför tjejmiddagen hos Sandra med Anna och Emma.
Anna hämtade mig vid 17 och vi ilade in på Boa och köpte lite vitt och lite rosé till middagen. Sedan åkte vi hem till henne för hon skulle göra sig iordning lite och väl där var Emma redan där. När Anna var klar åkte vi hem till Sandra i Emmas bil. Där luktade det himla gott.
Maten var klar och bordet dukat och hon bjöd på kycklingfilé och olika potatisar i ugnen, beasås och en härlig sallad. Till efterrätt blev det glass och röda vinbär.
Det var en jättetrevlig kväll, hur mysigt som helst och det borde man ju göra om. Eller ha gjort oftare tycker jag, men nu hinner jag inte mer. Synd det.

Idag strax innan lunch sjukskrev jag mig och gick hem.
Jag är helt kass. Ont i halsen och kroppen och helt hängig. Men jag gjorde klart det jag skulle iallafall. Sedan sa jag till chefen att jag tänkte åka hem. Han förstod det för han hade väl märkt att jag inte var helt 100.
Så jag åkte hem och la mig en stund och sov. Sedan blev jag väckt av T för han och Izolde skulle komma förbi och hämta papper och lämna papper.
Dom var här ett tag och vi pratade lite och Izolde lekte.
Sedan skulle dom till farmor och hälsa på på hennes jobb.

Jag funderar på om jag ska köpa kinamat idag. Kyckling i jordnötsås som är så gott. Har ingen ork till något idag alls. Så jag blir hemma imorgon också.
Och jag som aldrig är sjuk typ. Var sjuk förra måndagen, då var jag som nu, men sen fick jag snällt gå och jobba ändå för det fattades folk. Kanske var dumt det eftersom det kom tillbaka nu.

Igåreftermiddag åkte mamma, pappa och syster hem. Katten följde med syrran. Mamma hade städat ihop och dammsugit innan dom åkte. Det var jättefint här när jag kom hem. Snälla lilla mamma. Vad jag kommer sakna dom nu då när jag åker om 11 dagar.
Synd att dom inte kunde stanna hela veckan. Det är så skönt att ha dom här eller få vara där uppe hos dom.

13 dagar

Idag vaknade vi strax innan 7 jag och Izolde. Hon väckte mig lite försiktigt genom att säga; Maaamma....
Tittade upp och såg henne stora, vackra blå ögon några cm från mitt ansikte. Man kan ju inte annat än att le då.
Så vi låg kvar i sängen en stund innan hon blev jätterastlöst och gick upp och gjorde macka och mjölk.
Sedan var det high-life. Hon skulle jaga katten och ropade på henne att hon skulle komma.
"Kom katt" ropade hon. Men katten ville inte.
Katten har för övrigt fått namnet Dollie.

Vid 11 åkte vi allihopa till IKEA och åt lite lunch och kikade runt. Det finns fina saker där som jag vill ha. Men jag köpte ett nytt lakan till sängen, en toalettmatta och en ny kudde som jag ska prova om dom är bättre än dom jag har i sängen nu.
Så ikväll ska jag bädda nytt i sängen.

Sedan åkte vi hem och jag och Izolde la oss för att sova middag. När hon somnat hämtade jag in katten och så somnade jag och katten vi också och sov till halv 4.
Dom andra hade åkt ut en sväng och kikat medans vi sov.
En timme senare kom T och hämtade Izolde. Han hade jobbat lite och grejjat.
Izolde tyckte nog det var ganska tråkigt att åka för hon ropade efter mig när dom gick härifrån. Lilla gumman då.

Imorgon ska jag på tjejmiddagen. Det ska bli riktigt mysigt det. Kul att ha något sånt att se fram emot. Sen vet jag inte när man ser tjejerna igen faktiskt.

Ikväll blir det blåbärspaj och mys framför TV:n med mamma, pappa syster och katt innan dom åker hem imorgon.
Blir jobb imorgon igen som vanligt och jag börjar kl 6.

13 dagar kvar tills jag åker och nervositeten är gigantisk.
Jag har börjat fundera på om jag ska åka tåg ner ändå. Men tåget kommer fram kl 8 då. Visst hinner jag då va?
Får se...
Hade ju velat ha Izolde med dit ner och säga hej då, men jag lär väl börja storböla.
Ska diskutera med T om det i veckan.

14 dagar, 2 veckor

Bara 2 veckor kvar nu och jag börjar faktiskt bli nervös nu...
Men jag ska klara det här. Jag ska!
Tiden bara rusar fram just nu fast samtidigt går den sakta. Undrar hur det kommer sig.

Izolde sover här inatt. Första natten på ett bra tag. Har jobbat så mycket senaste tiden så har inte kunnat ha henne här som sagt.
Det var mysigt att natta henne och som vanligt så somnade jag såklart före henne.

Hämtade katten idag så hon är också här.
Hon ligger bredvid mig i soffan nu, som en liten boll, och sover.
Vad liten hon är!
Köpte en rosa kattlåda till henne idag med, så hon har en fin toalett!

Dagen gick rätt snabbt idag fast vi inte gjort så himla mycket.
Mamma och pappa och syster stannar till måndag och då är jag bjuden på tjejmiddag hos Sandra. Vi är 4 tjejer som ska träffas. Det var ett tag sedan vi gjorde det alla 4. Så det ska bli mysigt!

Efterlängtat besök

Ikväll, sent ikväll, kommer mina föräldrar och min syster ner. Dom stannar ända till måndag. Ska bli lovely!
Jag frågade mamma om jag verkligen behövde städa tokmycket, men det tyckte hon inte.
Ska iallafall försöka diska undan och vika lite tvätt och dammsuga golvena lite.
Det lär jag väl hinna med.
Men orken finns inte alls. Och inte nu när jag känner mig så hängig. Har knappt någon röst alls. Låter som en kåt tupp nästan. Illa! Kände inte alls för att vakna imorse och behöva gå upp.
Fick ta mig en shot Cocillana igårkväll för jag hostade så jäkligt mycket. Kunde inte somna. Fy fan för hosta.
Känner mig inte alls pigg. Så jag åkte hem efter jobbet och la mig och sov i nära 4 timmar! Piggare men fortfarande hängig.
T tyckte inte jag skulle ha Izolde så jag smittar ner henne och dom.
Kan jag väl förstå att han inte vill, men tråkigt.
Har skitont i halsen iallafall. Häromdagen kändes det som ett öppet sår. Bättre idag iallafall.
Hur kunde jag bli sjuk nu då? Bara sådär?

Pratade med Tony en sväng och han satt och drack öl och spelade poker med grabbarna på jobbet. Det var någon fest tydligen. Så om han hör av sig senare så lär han vara packad antar jag.
Han ville att jag skulle komma nu, på en gång. Jag hoppas verkligen att dom sista 2 veckorna nu går undan. Jag längtar massor efter honom.

16 dagar kvar

Idag fick jag sluta jobbet en timme tidigare nästan för att rusa hem och byta om och åka till T och passa Izolde ett tag. Vi lekte och gick och handlade och hon fick en Calippo.
Sedan gick vi hem igen och så badade hon och ville inte tvätta håret. Nehej, då struntade vi i det, trots att hon hade fullt med isglass i håret. Sötnosen!
Jag var så himla trött nu i eftermiddags. Trodde jag skulle däcka ett tag men jag höll mig vaken.

Väntar på min lasagne som är i ugnen nu och har nyss börjat spela en pokerturnering.
Imorgon slutar vi direkt vi är klara på förmiddagen på jobbet så då måste jag hem och vika all tvätt och städa lite inför helgen då mina föräldrar och syster kommer.
Hoppas det är bra väder så vi kan hitta på något.
Izolde ska vara här hela helgen. Jag ska ju inte jobba nu som jag egentligen skulle göra. Äntligen får jag ha henne en hel helg! Och nästa med. Ska bli mysigt det. Hitta på en massa roliga saker ska jag försöka göra.
För sedan vet jag ju inte när jag nästa gång kan ha henne hos mig på det viset.

Nu är det bara 2 veckor kvar på golfbanan. Det känns både och. Tråkigt för att jag trivs och roligt för att jag ska få byta jobb. Det är väl alltid nervöst att börja med något nytt som jag är mer nervös inför flyget fortfarande.
Pratade om det på jobbet idag och då började en kille säga att inrikes i Norge är nog propellerplan. Shit! Snacka om ilningar i magen då då.

En onsdag

Ska snart till Dr.
Kom just hem från jobbet.
Efter Dr ska jag ha Izolde ett tag. Undrar om man kan bada i poolen idag? Det är jättevarmt ute. Får se...

På lördag kommer mamma, pappa och syrran ner. Dom stannar några dagar. Ska bli kul! Och dom längtar ju så himla mycket efter Izolde också.
Och samtidigt ska syrran ta med sig min kattunge hem till sig. Det kanske slutar med att den blir hennes, men den fick bo hos henne tills vidare iallafall. Snäll hon är min syster!

På lördag ska jag kanske åka till Sthlm med en kompis som vill åka ner och hämta en soffa. Då ska alltså jag köra släpvagn, och det har jag aldrig gjort!
Framåt kan väl vem som helst köra men backa och vända då?
Tänkte jag skulle träna lite på jobbet, men känns inte som det hinns med.
Men vi får hjälpas åt annars då.
Om det nu blir något av det.

Har svårt att somna varje jäkla kväll nu för tiden. Har tusen tankar i huvudet hela tiden. Det bara går runt, runt och runt. Tänk om man kunde stänga av det på en knapp bara. Jag önskar det ibland.
Har ingen aptit längre heller. Allt bara växer i munnen. Åt 3 tuggor på en macka idag vid 9 på frukosten och slängde resten. Till lunch åt jag några bitar kyckling bara och sedan blev det för mycket. Inget smakar gott.

I förrgår packade jag ihop en stor kasse med kläder till Izolde som jag gav till T. Bättre att han har det nu när jag ska åka än att det ligger här, så får jag hämta kläder där när jag kommer hem och har henne istället.
Det känns himla skönt att alla som jag pratat med tycker att jag gör rätt i att åka iväg ett tag. Helst av allt vill jag stanna kvar och ha ett jobb här, men det är som svårt ju som sagt att få ett, och få vara med Izolde. Men det kommer väl det med sen.
Måste sluta tänka så himla mycket!
Det här kommer bli bra. Allt kommer ordna sig.

Snurrar


Izolde och jag i badhusparken, ÖSD


Liten Izolde


Dagens blogg

Idag är det 2 veckor och 4 dagar kvar bara.
T och Izolde var hit och åt middag och lekte lite innan dom åkte hem igen. Han trodde inte det var så nära när jag sa hur många dagar det var kvar.
Klart jag är nervös. Mest över flygresan. Resten kommer gå bra tror jag, men flyget är värst. Flyga helt ensam. Tänk om något skulle hända? Då är jag helt ensam där uppe i luften och har ingen att hålla i handen. Bara tanken är skrämmande. Och så är det det här med det andra som jag inte har en aning om.
Jag flyger från Sthlm till Oslo och där ska jag byta flyg ner till Kristiansand. Måste jag då hämta mitt bagage och checka in det igen i Oslo eller flyttas det automatiskt?
Jag kommer ju hamna i utrikeshallen i Oslo och sedan kommer jag ju flyga inrikes i Norge. Måste jag checka in i inrikeshallen då eller hur gör man?
Jag har verkligen noll koll. Någon som vet?

Just nu sitter jag och ser på nyheterna. Dom pratade om svininfluensan. Alla i hela Sverige ska erbjudas vaccin. Det borde man väl ta, eller?
Jag sa till T idag att så fort man kan så måste han iväg med Izolde och vaccinera henne så inte hon blir sjuk. I slutet av september finns vaccinet här tydligen. Är inte det för sent då?
Det känns läskigt när hela jordklotet ska behövas vaccineras tycker jag.

Ikväll har jag tvättstugan. SKa ner och byta i maskinerna nu. Duscha ska jag och ordna det sista med tvätten och sedan ska jag nog gå och lägga mig tidigt.
Fick sova kanske 4 timmar inatt. Somnade vid 12 och vaknade nästan varje gång jag svalde. Jag har så ont i halsen så det känns ju hela tiden när man sväljer.
Vaknade sedan 5:10 fast jag inte skulle upp förren en timme senare, och var vaken den timmen. Kunde inte somna om.
Jag har så svårt att sova nu för tiden igen. Svårt att somna och sedan vaknar jag tidigt.
Precis som i vintras. Och jag känner mig helt nere till och från också.
Ska till Dr imorgon och prata lite om det. Får se va hon säger.

Saknar dig! <3


Min kattunge


Min kattunge


Översvämningen på golfbanan hål 6


Sötnosen


Hemmadag

Igårkväll kände jag mig helt nere och imorse när jag vaknade var det lika samma.
Plus att jag i lördags hade fått ont i halsen och det sitter i än, så jag sjukskrev mig idag.
Tog mig knappt upp ur sängen. Hade kunnat sova hela dagen. Men jag ringde till syrran och pratade bort lite tid och sedan klev jag upp. Tog mig i kragen och tvingade mig upp ur sängen.
Varför ska det bli sådär ibland för?
Idag känns allt meningslöst.
Ska jag orka diska?
Ska jag orka göra något alls?
Ska jag orka gå till Izolde och hälsa på?
Ska jag orka?
Bara att behöva gå på toa känns jobbigt idag.
Såhär blir det ofta när jag haft besök. Dagen efter att dom åkt känns det såhär.
Men oftast så tvingar jag mig till att göra något men idag har jag inte den motivationen för fem öre.

Fick höra igår att moffa har en tumör i ansiktet. Han hade vart på provtagning och fått veta det för ett tag sedan. Så inom några veckor ska han in och operera bort den. Och det är inte förren då han får veta om det är en elakartad eller inte.
Och igår fick jag även höra att mamma och pappas granne har MS. Så tidvis kanske hon måste sitta i rullstol. Det var inte den värsta sorten, utan mot den här finns det bromsmedicin, men ibland kan hon bli delvis förlamad, ibland i en dag och ibland kanske det till och med sitter i ett helt halvår. Det vet man aldrig. Läskigt.
Det händer så mycket med folk runt omkring mig nu. Folk som står en nära. Mamma och pappas granne står ju ganska nära också. Folk man känner liksom.
Det blir jobbigt när det blir så mycket på en gång.

My lonelyness is killing me...

Jag mår verkligen inte bra när jag är ensam.
Det kan vara skönt att vara ensam när man kommer hem efter en hel dags jobb, men helgerna är värst. Jag vill gärna ha folk runt omkring mig mest hela tiden.
Det värsta är när jag varit med Izolde och sedan blir ensam. Då saknar jag henne så himla mycket och vill ha henne hos mig igen. Igen och igen och igen. Men det är väl helt naturligt att känna så.
Har ju haft min bror här sedan i torsdags. Han kom ner för att vi skulle spela lite golf men det har ju regnat så otroligt mycket så golfbanorna var stängda. Men vi fick en tid igår i Älvkarleby iallafall för den banan var öppen. Så vi stressade dit och gick 18 hål. Det var roligt och inte ett dugg jobbigt.
Jobbade igårkväll på HB igen. Var länge sedan nu. Det gick helt ok.
Sedan hem och sov och vaknade 10:30 idag. Upp och gjorde sig klar för att vara hos Izolde när hennes pappa skulle jobba lite. Vi sov i nästan 2 timmar efter lunchen. Mysigt att få sova bredvid henne.
Bror åkte hem så nu är man ensam.
Jag tänker lägga mig och läsa ett tag idag istället för att glo på TV eller sitta vid datorn. Det kanske skingrar tankarna lite. Just nu läser jag Sonat till Miriam. Den är fin.  Fick den av Izolde i morsdagspresent. Hon valde den själv. Författaren till den boken har även skrivit Nu ska jag sjunga dig milda (eller var det ljuva?) sånger och det gott folk är nog en av dom bästa böcker jag har läst och jag har läst en hel del. Underbar bok!

2 veckor och 6 dagar kvar idag innan jag åker.
Jag skulle behöva göra en lista på allt jag ska ordna innan jag åker.

Listan:
Tvätta
Kolla med Adressändring om man kan få posten skickad dit
Städa här hemma
Inhandla schampoo, balsam och tvål och andra saker som är så mycket dyrare där
Försöka sälja bilen
Packa
Vara med Izolde så mycket jag bara kan

Det sista är prio ett.
Jag har begärt semester 30 och 31 juli så jag hoppas jag får vara ledig dom dagarna. Då har jag tid till Izolde och tid till att tvätta och packa utan att behöva stressa. Det känns verkligen som jag borde vara ledig.
Flyget går 9:30 på lördag morgon och  vi måste åka runt 6-tiden för att hinna ner i tid.
T och Izolde ska köra ner mig till Arlanda. Snällt det. Och så får jag vinka hejdå till henne. Shit, jag kommer säkert börja stortjuta. Det bästa vore kanske att åka med någon annan ner? Men ändå vill jag ju ha henne hos mig så länge jag kan.
Men det ordnar sig nog.

Jag köpte förövrigt torsk idag. Torsk, potatis och spenatstuvning till middag idag. Blev sugen på det. Hoppas det blir gott. Det var länge sedan jag åt fisk nu.

Igår fyllde min Tony 28 år. Grattis till dig darling. Och igår hade även mamma och pappa sin 23-åriga bröllopsdag. Så grattis till dom också.


Det regnar lite grann

Det är så mycket vatten på banan idag så det är risk för drunkningsolyckor!
Snart kan vi ro där ute som dom gjorde för några år sedan. Faktiskt, det är sant. Dom rodde ut till femmans green. Helt sjukt!
Ån håller på att svämma över och banan är täckt av en enda stor vattenpöl i princip.
Vart kommer allt detta regn från?
Jag tror aldrig jag har varit blötare i hela mitt liv idag. Inte ens när jag duschar. Sjukt mycket vatten!
Och det blir kallt och ruggigt.
Sånna här dagar ska man ligga inne i soffan framför en bra film med sin käraste och bara ha det mysigt hela dagen. Med lite tända ljus och god mat, men icke då. Här jobbas det ändå.
Men dagen gick snabbt idag iallafall. Tur var väl det.

Snart kommer bror min hit. Han stannar över helgen. Har en golftid kl 14:00 imorgon men som det ser ut nu blir det ingen golf då. Är det såhär imorgon så tänker jag inte gå ut.
Jag får se imorgon hur det ser ut så får vi bestämma då.
Annars blir det väl att vi tar någon öl imorgonkväll tror jag.
Och imorgon kommer dessutom Izolde och T hem från semestern. Dom har nog haft det mysigt. Har pratat med henne i telefonen varje dag. Hon börjar berätta saker nu. Fast jag förstår ju nästan inget av det, men hon försöker iallafall.

Börjar bli nervös inför Norge med. Ska boka flygbiljett snart också. 1400 kostar den. Sen hämtar Tony mig. Åh vad jag längtar efter honom nu. Det slits i min kropp.

Norge, here I come

Ja, precis som rubriken idag säger.
Jag ska börja jobba i Norge.
Den 1 augusti får jag börja.
Känslorna är både och.
Jag är självklart glad för det samtidigt som jag är supernervös, samtidigt som jag är ledsen över att inte få kunna träffa Izolde när jag vill som jag hittills har kunnat.
Men vad ska jag göra annars då?
Som en vän sa igår, sätta mig i en etta med henne och gå på soc? Nej, jag klarar inte det. Jag vill ju kunna ha ett ba liv jag med och inte leva på soc.
Inget fel i det om man verkligen behöver det, men jag vill inte det. Jag klarar inte det. Det skulle knäcka mig totalt.
Så det känns som det här är utvägen just nu.
Jag kommer ju såklart fortsätta söka jobba här där jag bor hela tiden och hoppas på att hitta ett här snart, men det ser ju inte ljust ut just nu.
Jag är iallafall glad över att få börja jobba där och tjäna bra med pengar jag med för en gångs skull.
Så kan jag ge Izolde det hon förtjänar tillslut. Ett bra hem hos mig med och en trygg uppväxt. Det är det jag strävar efter.

Jag pratade med henne idag i telefonen och hon berättade att hon var på semester med Tuva och så sa hon: Det är MIN mamma. Hon är så jävla go när hon säger så. Ja, säger jag då, bara din mamma. Ingen annans.
Hon lät glad och pigg och dom hade det jättemysigt där uppe i fjällen iallafall. Bra det!

Imorgon kommer bror hit på besök. Det ska bli kul. Spela lite golf och så.

Idag gick jag hem från jobbet efter lunch. Fick sånt tryck över bröstet tidigare på förmiddagen och det blev jobbigt att andas och jag blev alldeles gråtfärdig och höll på att bryta ihop. Så jag åkte hem och la mig och sov i nästan 2 timmar. Det är det enda som hjälper när jag får sånna där anfall. Lägga sig och vila. Då går det över på någon timme.
Jag vill inte ha det så mer. Det är så jobbigt. Jag blir så nere. Tänker bara negativa tankar.

Imorse på radion, på MIX Megapol pratade dom om bloggar.
En del kändisar ska lägga ner sina bloggar för dom bli nätmobbade.
Folk ringde in och tyckte att det var förjävligt. Vilket det är.
Jag tycker nästan att blogga för mig är terapi. Det är skönt att skriva bort det jag vill få ur mig, och som många andra känner så känns det förjävligt då när folk ska lägga in taskiga kommentarer.
Som jag tidigare skrev, det är så lätt att gömma sig bakom alias Anonym. Varför inte stå för det man skriver och sätta dit sitt namn, om man nu ska kommentera?
Och varför ens kommentera om man stör sig på personen i fråga?
Dom måste ju ha annat för sig än att sitta och läsa andras bloggar och skriva taskiga saker tycker man, men tydligen inte.
Någon sa att man får vara beredd på att få sådana kommentarer, men det tycker inte jag.
Man blottar sitt liv, och man år ju inte direkt bättre av att få idiotiska kommentarer då.
Så jag hoppas att folk kan ta sitt förnuft till fånga och försöka hjälpa andra i kniviga situationer och komma med råd och stöd istället för att stjälpa.

Rubrik..

Jag vet inte vad jag ska sätta för rubrik på det här inlägget.
Det kommer handla om olika saker.

Det första är ju att det är minnesstund på TV4 nu för Michael Jackson.
Hans guldkista står framme vid scenen och just nu sjunger Lionel Richie.
Det är ganska vackert på något sätt. Att veta att han ligger där i guldkistan. Men på samma gång kommer tanken på att han inte har någon hjärna. Den är kvar för provtagningar. Det känns ganska makabert. Var inte hans hjärna Michael Jackson, geniet? Det var hans hjärna som skapade musiken, men den får inte bli begravd.
Konstig tanke kanske.

Vidare så kommer det nog inte bli någon Göteborgsresa. Fick jag reda på idag.
Jag mailade min chef på Cherry igårkväll för att fråga om jag hade pass den helgen och tydligen hade jag det. Har ju bara fått schema för första 2 veckorna nu i juli så jag hade ju ingen aning om dom resterande helgerna. Och den enda som kunde ta mina pass har semester, plus att hon kanske ska på festival då så hon kunde inte lova något alls. Alltså menas det med att hon inte kan.
Så när ska vi nu ses, älskling?

Men så till det positiva. Om det blir som jag vill nu då.
Tony sms:ade igår och sa att det var synd att jag inte kunde komma dit och jobba eftersom dom behöver mer folk.
Jag pratade med mamma på kvällen och har funderat över det hela dagen.
Så jag pratade med Izoldes pappa nu ikväll och berättade min jobbsituation som han är medveten om redan och han står helt och hållet på min sida när det gäller jobb. Så han tyckte ju absolut att om jag fick chansen att åka till Norge och jobba så skulle jag göra det.
Han och Izolde skulle isåfall komma och hälsa på där och jag ska ju såklart åka hem så ofta jag kan och får möjlighet till. Det kändes himla skönt att höra han säga det. För han förstår ju självklart att jag också vill ha ett jobb och kunna försörja mig och Izolde jag med. Kunna spara till semestrar och ge henne det absolut bästa.
Så jag hoppas innerligt just nu att jag får åka till Norge och jobba jag med.
Det behövs. Om inte för pengarna så för självförtroendet.
Men, man ska inte ta ut något i förskott. Just nu vet jag iallafall att jag har T:s fulla stöd till att åka någon annanstans och jobba iallafall och det känns jävligt tryggt måste jag erkänna.

Men just nu vet jag inte om den positiva nyheten överväger den negativa. Den att jag inte får träffa Tony på ytterligare några veckor. Hur länge ska man behöva vänta?

Klappat och klart

In i minsta detaj...nästan bara.
Hotellet är bokat iallafall. Nu fattas bara tågbiljetter till GBG. Men fick höra en väldigt tråkig grej. Tony kommer inte komma till GBG förren rätt sent på kvällen. Det var ju mindre kul. 22-23 tiden trodde han.
Jag tänkte åka ner så jag var där vid 18 men nu blir det antingen 20 eller 22. Kan ju åka ner till 20, checka in på hotellet, som för övrigt är en båt, och sedan kika på TV och vänta. Men jag kommer väl somna innan han hunnit dit.
Men hur som helst så får vi säkert en alldeles underbar minihelg tillsammans. Det tvivlar jag inte ett dugg på.
Det blir nog Liseberg på lördagkväll med, hoppas jag.
Och så lite god mat och vin eller öl.
Något mer tänker jag inte göra tror jag.
Tänker inte shoppa ett dugg iallafall. Det är ett som är säkert. Vill ju hellre umgås med honom dom få timmar vi får ihop.
Så, resan blir alltså den 24-26 juli. Snart! Men vad jag längtar nu då.

Idag har jag jobbat. Det gick bra. Inte mycket att göra och chefen är borta så det blir ju en aning slappare då. På både gott och ont tycker jag.
Hem och svida om till hemmakläder och sedan åkte jag till Izolde och hade henne någon timme för T skulle ut och köpa kläder till semestern som dom åker på imorgon. Åh, vad jag kommer sakna henne den här veckan. Dom skulle vara borta till fredag. Så vad ska jag göra i veckan då?
Båda mina älsklingar är borta...

Fick ett tråkigt besked idag med.
T måste flytta. Dom ska riva huset han bor i. Fan vad dåligt, nu när han byggt lekstuga och satt upp gungställning och en gigantisk pool och grejjer. Fel att säga det innan då? Men hittade ett objekt på Blocket som han skulle ringa på. Hoppas han får tag i personen i fråga.
Så nu vet jag inte vart dom hamnar heller. I stan här såklart men det var ju så kort väg till dom. 5 minuter, och nu då?
Inget verkar gå min väg.
Och Tony sa att dom sökte folk på hans jobb i Norge så det var ju synd att jag inte kunde komma dit jag med. SÅKLART!
Nu när jag var i duschen så funderade jag över det. Kan man åka hem hit varje helg?
Nej, det går ju inte.
Alltså måste jag bo kvar här, i den här hålan och harva mig fram på dom jobb jag får i stort sett.
Nu menar jag inte att Izolde är en bromskloss på det viset, för jag menar att jag aldrig i hela mitt liv skulle lämna henne och flytta ifrån henne. Noway!
Fan vad mycket funderingar jag har nu känner jag.
Jag slits mellan saker jag borde göra och saker jag vill göra.
Jag slits mellan allting just nu.
Jag vill vara alla till lags men hur ska jag kunna?
Jag vill såklart vara den bästa mamman i hela världen och jag försöker allt jag kan. Och för henne är jag säkert världens bästa mamma. Jag vill vara en bra flickvän, och jag är så kär så jag vill vara med honom hela tiden, men hur skulle jag kunna det nu? Jag vill ha ett fint hem, jag vill vara en bra vän, jag vill vara en bra dotter som hälsar på hos de sina och visa hur mycket jag älskar min familj och mina vänner.
Men hur ska jag, ensam, räcka till?
När min tid just för tillfället bara är tid till jobb som det känns.
Jag vill vara på tusen platser samtidigt för att inte missunna någon. Jag vill vara med min dotter så hon ska veta hur mycket jag älskar henne samtidigt som jag vill vara med min Tony för att jag saknar honom så himla mycket.
Jag vill vara hemma, hemma hos mina föräldrar eftersom jag saknar dom så otroligt mycket också och längtar till Östersund och efter dom och min syster och bror, min morfar.
Jag önskar jag kunde dela mig i tusen bitar och sprida ut mig där jag vill vara och där folk vill att jag ska vara.
Kunde inte livet bara vara enkelt istället?
Det känns som det alltid är jag som ska åka. Jag åker omkring i min gamla bil, hälsar på och gör allt för att vara till lags. Men det är aldrig någon som kommer hit. Som ringer och säger: Nu kommer jag och hälsar på!

Om jag kunde lägga min hjärna i en burk där alla tankar kunde sparas och bli uttänkta så skulle jag göra det. Lägga ner min hjärna, alla tankar ramlar ur den och så har jag en helt ny tom hjärna, utan tankar. Allt nytt och fräscht och gårdagens problem finns inte längre till. Kan man göra så?
Jag hatar att tänka såhär mycket. Och vilja vara alla till lags.
Men hur ska jag sluta?


Boende sökes...

Det verkar helt totalt omöjligt att få tag i hotell 7-9 augusti i Göteborg.
Och helgen efter med.
Men, jag hittade ett litet mysigt hotell som jag ska ringa imorgon.
Det kostar nästan lika mycket att bo på ett lågprishotell där man har dusch och toalett på rummet som att bo på vandrarhem. Och då är toaletten och duschen ute i korridoren någonstans.
Visst finns det rum med det å rummet, men ändå. Dom är inga många iallafall.
Hade mycket hellre bott på ett större hotell. Då känner man sig inte lika utsatt eftersom det oftast bor så mycket folk där redan. Jag kanske är töntig men så känner jag iallafall.
Varför jag ska dit?
Det är för att jag ska träffa min Tony den helgen. Eller helgen därpå. Hoppas den första helgen. Men det beror ju på om det finns något ledigt boende just nu. Och nu är det verkligen knökfullt på alla hotell i Hela Göteborg.
Och kan ni gissa varför?
Jo, för Stora Madonna kommer till lilla Sverige på turné. Ja, då förstod jag varför alla hotell var bokade den helgen.
Det är ju typiskt det.
Men skam den som ger sig.
Det här ska ordnas.
Det enda som kan bara lite krångligare är tåget ner till Göteborg den helgen. Med tanke på konserten så kan jag nästan ana hur fulla tågen kommer vara.
Kanske bäst att kika på det också innan man bokar en massa boende, om man nu hittar något.
Men jag vill ju så gärna träffa han då. Det känns som det var evigheter sedan nu och det har bara gått en vecka imorgon.
Han finns i mina tankar mest hela tiden.
Tänker på alla mysiga stunder och hur mysigt det var när han var här. Och nu...tomt.

Eftermiddagen och kvällen spenderade jag med Izolde hemma hos henne och hennes pappa. Jag gjorde paj till middag och lekte och sjöng med henne. Nattade henne ikväll igen innan jag gick.
Hem till ensamheten, den ensamma soffan, den tomma sängen, ingen godnattpuss, ingen som stryker mig över håret när jag känner mig ledsen eller trött och säger att han älskar mig.
Långt, långt där borta är du. Och jag saknar dig så oerhört mycket!
Puss min fina!

Golftävling

Igår klockan 10 var det kanonstart-tävling och jag var med.
Det var 4-mannascramble på 27 hål. Herregud vad tungt och jobbigt, tänkte jag men inte då. Det gick hur bra som helst. Jag klagade inte en enda gång. Bara över alla myggbett jag fick. Och över min supersvullna fotknöl. Den är svullen idag med och gör ont och kliar.
Vi hamnade iallafall på plats 45 av 55. Inte vidare bra, men heller inte sist. Men det var roligt iallafall. Och en promenad på 8 timmar är ju inget man annars tar sig för.

Kom hem strax efter 21 igårkväll. Åkte direkt till T och Izolde efter golfen och var där till 21. Då hade jag nattat henne och ätit med dom och pratat med gamla svärmor och så. Trevligt var det iallafall.
Ska dit nu snart igen.
Men idag är en sån där dag då jag helst bara vill ligga i sängen. Ville inte kliva upp, ville inte vakna.
My Life SUCKS, big time.
Allt känns meningslöst just nu. Precis allt.
Jag orkar inte ta mig för någonting alls. Skulle behöva städa och diska, men jag orkar inte. Orken är helt borta. Precis som i vintras. Inte lika mycket men på samma sätt.
Önskar att någon kunde komma hit och städa och göra fint åt mig. Men vem?
Mamma sa att dom kunde komma ner igårkväll. Först tänkte jag att visst, det kan dom ju, men sen kom jag på hur det ser ut här hemma.
Det är bara vardagsrummet som är fint och städat.
Diskbänken är full av disk. Det ligger ren tvätt på sovrumsgolvet som jag har börjat vika men inte blivit klar med än sedan förra helgen. Jag vill inte släppa in någon här. Hatar att ha det såhär hemma...

Fredag

En helt vanlig fredag fast ändå inte.
Jag är ensam hemma.
Kom hem 9 imorse efter att ha jobbat sen 4.
Gick och la mig på en gång och vaknade inte förren klockan var 15. Sov alldeles för länge.

Mår skit idag.
Pratade med Tony en sväng igårkväll i telefonen. Började såklart gråta.
Frågade när vi skulle ses och det blir inte förren om en månad, minst.
Känner mig gråtfärdig mest hela tiden.
SKa det vara såhär nu?
Jag vill inte ha honom där borta och aldrig veta när vi kan ses.
Längtar så mycket efter honom.


RSS 2.0