Kryssningen

I måndagseftermiddag bokade vi en Cinderellakryssning jag och Tony. Vi åkte igår kl 11 från Sandviken.
Strax efter att vi kommit ut på motorvägen började vi snacka med ett gäng yngre människor som satt strax bakom oss. Skittrevliga var dom och vi blev vänner på en gång. Satt och drack lite gott med dom och pratade hela vägen ner till Sthlm. 2 yngre till joinade och hela gänget höll ihop mest hela kryssningen.

Efter att vi kommit fram och checkat in och fått biljett skulle vi gå till en liten ölbåt för att dricka en öl innan vi klev ombord på Cinderella. Så dit gick vi och satte oss och drack.
Efter en stund satt Tony vid relingen och skulle ta upp snusdosan. Det skulle han aldrig ha gjort!
Han fick samtidigt upp sin plåtdosa med alla våra kort i. VISA-korten och körkorten. Både hans och mina. Plopp, sa det i vattnet. Alla såg på när korten flöt iväg på havets yta innan dom försvann ner i djupet på havets botten.
Jaha, vad gör vi nu då, tänkte vi.
Inget legitimation.
Inget kontokort så vi kunde ta ut pengar.
Jag fick panik.
Hur fan skulle vi komma ombord på båten? Och om vi inte kom ombord, hur skulle vi ta oss hem utan pengar? Utan legitimation?
Jag började ringa som en galning till alla jag kände för att kolla om någon kunde sätta över pengar till någon i gängets konto som kunde i sin tur ta ut till oss. Men ingen kunde...
Men, snälla Micke, lilla ängeln, var så schysst att låna ut 1000 spänn till oss. Har aldrig träffat han innan och så lånar han ut pengar. Ja, vad ska man säga? Snällt som....ja....
Hur som helst...
SKulle ju visa leg innan man kliver på båten med men vi hade ju inga. Men Ronny som är duktig på att prata snackade in oss 2 ändå så vi kom med ändå. Tack!
Så ombord kom vi och vi hade så jävla kul! Från början till slut.
Man var supersugen på att dra på en till på en gång.
Träffade en massa roligt folk och dansade nästan hela natten.
Sov 2½ timme från 6 till 8:30 cirka. Men vem sover på en kryssning då?
Somnade efter att vakten sa att vi skulle lägga oss.
Satte igång med lite fest igen på eftermiddagen idag ute på soldäck längst upp på båten. Mysigt! Där satt vi sedan till vi la till i Sthlm igen.
Har nog aldrig haft så himla kul i hela mitt liv. Vi bestämd att dra en repa igen i maj kanske. Alla vi som åkte. Skulle ju vara så otroligt roligt. Men då kanske det blir en40 timmars istället.
Så, slutet gott, allting gott!
Bilder kommer....antagligen....

En helt vanlig söndag för mig...

...medans det inte är det för andra.

Livet är inte rättvist alls.
Varför ska små barn bli svårt sjuka?
Få dödliga sjukdomar och försvinna från livet.
Hur klarar man som förälder att få ett sådant besked?
Hur klarar man av att gå vidare?
Det svar jag kan tänka mig att dom svarar är att man måste det.
Både för barnets skull och sin egen.
Man måste nog vara så positiv man bara kan så man inte gräver ner sig totalt och slutar leva.
Det är ju inte ens säkert att det går så pass långt heller.
Man tänker ju alltid att det händer aldrig någon nära, men nu har det just hänt någon nära.
Det känns så orättvist att ett så litet barn har blivit sjukt.

Izoldes rosa tårta


Titta mamma vad jag har fått!


En massa kläder av momma och moffa


Vad roligt det var med så mycket paket


Öppnar paketet av moster


En stor kartong


Öppnar första paketet


Kalaset

Så, då var kalaset över och Izolde sover sött i sin lilla blåa säng med röda målade djur på.

Mamma, pappa och syster yster är ute på promenad.

Jag bloggar.

Tony ser på TV och vi njuter av lugnet som lagt sig efter en rätt så händelserik dag ändå.

Bilarna susar förbi utanför.

Balongdörren står på vid gavel och solen skiner in genom persiennerna.

Det fläktar ljumma vindar in i rummet och jag njuter. Njuter av livet, att finnas här och nu, att ha min kära familj runt omkring mig och bara vara.

Kalaset var mysigt. Det var vi och så kom Anna med sin familj. Izolde fick fina presenter. Kläder, dockvagn, Lego, en Fairydocka, Fairytelefon, pengar och en bok. Telefonen var roligast tror jag. Dockvagnen blev hon arg på när hon inte kunde svänga den riktigt så sen var den inget bra alls. Men det kommer nog ändra sig.
Imorgon ska hon ha kalas hon sin pappa och dit kommer det komma betydligt mer folk. Hoppas hon får fina presenter av alla dom imorgon med. Men det tror jag säkert!

Rosa 2 årskalas!

Idag är det dags för Izoldes 2 årskals och färgtemat för i år är ROSA! Jag tror faktiskt att kommande födelsedagar kommer gå i rosa också, men det gör ju inget för jag gillar ju rosa jag med.
Ska ta bilder och lägga in sedan från kalaset!

2 år har gått

GRATTIS!!!!!! min älskade lilla flicka på 2 årsdagen! Tänk att du nu är så stor! Grattis, grattis GRATTIS!!!! Mamma älskar dig mest i hela stora vida världen! Min lilla älskling!

Tänk att för 2 år sedan låg jag med krystvärkar på förlossningen just nu. 11:20 föddes hon. Om ca 25 minuter. Fan vad snabbt tiden går. Och nu är hon 2 år! Svårt att fatta. Min lilla plutta! Men hon är ju inte så liten längre.
Det blir ett litet minikalas idag med Izolde, jag och Tony. Ska köpa sista presenterna till henne innan vi hämtar henne på dagis. Sedan hem och fika och lite presentöppning. Vad mysigt!
Hon hade fått ett dockhus med dockor i imorse av sin pappa. Det var väldigt populärt tydligen. Roligt! Och på dagis skulle dom fira henne med tårta, present och sång. Dom hade hissat flaggan också. Gosigt ju!

Det är en konstig dag idag annars.
Johanna, min fru, ska begrava sin mamma. Och samtidigt är jag så glad för att Izolde fyller 2 år idag. Så jag vet inte rikitgt hur jag ska förhålla mig till känslorna.
Det känns märkligt att gå på begravning på min dotters födelsedag. Se ledsna människor i en stor kyrka samtidigt som jag längtar efter Izolde och ska ha kalas för henne idag. Tänk vad olika liv människor lever. Den ena familjen är lyckliga medans andra lever med så stor sorg.

Men jag får försöka dela upp dagen i två bitar. Efter begravningen får jag lägga det åt sidan och ägna mig åt min dotter istället. Låter kanske känslokallt men vad ska man göra då? Hon betyder ju allt för mig.

Jag lägger in bilder från saftkalaset senare...

Nu ska vi leta fel på dammsugaren och köpa dockvagnen.


Jobbat

Imorse klockan 9 ringde min mobil. Det var Carina på hotellet som undrade om jag kunde komma och jobba. Jo, det kunde jag väl, sa jag sådär lagomt nyvaket. Men jag tar mig ut inte dit fortsatte jag.
Inga problem, Leevi hämtar dig om en halvtimme.
SNacka om att jag fick brådis. Flög upp ur sängen och åt hårdbröd och borstade tänderan i princip samtidigt. Fick leta jobbarbyxorna som en galning innan jag började prata med mig själv för att hitta dom. Dom låg i garderoben i påse såg jag tillslut. På med kläderna och började fundera över att jag har ju ingen mat! Men kom på att jag har ju matavdrag så jag får ju lunch där. Vilken tur!
Fick hämtning vid 9:40 och så började jag 9:45. Det gick bra och snabbt.
Halv 3 slutade jag idag. Verkar inte som det blir mer där nu. Men det hade tydligen bokats på massor idag, bara sådär pang!

Ikväll ska jag baka bullar med en ny fyllning i. Hoppas dom blir goda. Till kalaset på lördag.

Imorgon ska jag till psykologen igen 10:30 och sedan ska jag cykla ut till golfen och skriva på papper som jag ska lämna till ams.

Onsdag ska Anna hämta mig på förmiddagen och sedan ska vi åka till Sandra i Bovik och hälsa på. Sedan vet jag inte vad som händer. SKa väl hälsa på lillpluttan i veckan med för hon kommer inte hit förren på torsdag. Tänkte ju hämta henne igår redan men eftersom hon var lite magsjuk och han med så tyckte vi det var lite onödigt om jag skulle bli sjuk jag med. Och så ville han tydligen ge henne tårta på sängen på torsdagmorgon så jag får henne inte förren på torsdag eftermiddag. Kl 13 är det ju begravning så jag hämtar henne efter den. Usch vad jobbigt att gå på begravning.

Till Min Mamma

http://www.youtube.com/watch?v=7jf4CVdt9k8


Bingolottokväll

Brorsan frågade om jag hade feber?!
Nej, sa jag. Jag ska vinna en bil på bilspecialen ikväll.
Är man inte med har man ingen chans. Sant så sant.
Vi pratade lite golf. Jag ringde för att berätta att golfsäsongen snart börjar här nere. Eller det har den väl redan gjort lite men den drar väl igång på riktigt vid månadsskiftet. Äntligen!
Så han tänkte väl komma ner någon helg framöver. Det blir roligt!
På fredag kommer mamma, pappa och syster hit över helgen och firar Izolde.
Henne får jag nog på torsdag.
Herregud så jag saknar henne nu. Men hon hade tydligen en släng av magsjuka och T med så jag har ingen lust att få det jag med så vi bestämde att jag skulle få henne på torsdag först. Det är ju länge dit. Men han ville ha henne hos sig på torsdagmorgon för att ge henne tårta på sängen. Jaha, men jag då? När är det min tur att ge henne tårta på sängen då? Och när är det min tur att göra allt han gör med henne? Blir det mitt år nästa år då?

Igårkväll pratade jag med Johanna en stund. Stackarn är helt knäckt. Inte ett dugg kontsigt. Känns bara jävligt pissigt att man inget kan göra. Och så tycker man att man har problem själv ibland. Det är ju bara en droppe i havet det om man jämför med hur vissa andra har det. Att man klagar ändå.

Just nu funderar jag på om jag ska ha blomma med mig på begravningen eller om jag ska strunta i det. Det är både och. Får hämta Izolde på dagis efteråt då.

Ja, mycket funderingar runt en hel del just nu....kanske skriver sen.

Ny tatuering

Den här ska jag göra så snart jag kan. Det lär väl bli nu i sommar eller till hösten när jag börjat jobba och får lite stålar.
SKa bli spännande!

http://www.dafont.com/font.php?file=mutlu_ornamental&page=1&nb_ppp_old=10&text=Izolde&nb_ppp=10&psize=l&classt=alpha

Solen är här igen

Och jag känner mig redan mycket piggare,
Men varför kan jag inte sova på morgonen när jag väl får?
Efter att ha haft Izolde i 3 nätter och vaknat klockan 6 på morgonen så trodde jag att jag nu skulle få sova länge några mornar innan hon kommer igen. Men tjena!
Igårmorse vaknade jag halv 8. Idag vaknade jag 8, halv 9. Tony sover fortfarande.
Jag gick och la mig igåreftermiddag och sov 2 timmar. Det var skönt och jag var så trött.

Igår blev jag av med 2 plagg som jag haft på Tradera. Ett par jeans som blev sålda för 50 kr. Synd det inte blev mer. Och så min balklänning som blev såld för 250 kr. Den skickade jag iväg igårkväll. Fick 300 kr igår iallafall. Det är ju alltid något. Jag ska lägga ut mer kläder på Tradera också. Bra sätt att tjäna lite extrapengar på ju.

Idag är det fredag. Idag vet jag inte vad vi ska hitta på. Imorgon ska vi nog till Anna i Årsunda och hälsa på och grilla lite korv. Sedan kanske Izolde kommer på eftermiddagen eller så kommer hon hit på söndag. Får se.
Lilla pluttan fyller ju år om 6 dagar. Vad stor hon blir. 2 år! Redan!
Jag ska ha kalas för henne på lördag nästa vecka. Mamma, pappa och syster kommer på fredag om en vecka. Det blir lite folk som kommer ändå tror jag. Anna med familj och Jenny med familj. En annan Jennie kanske också kommer med sin dotter. Det är ju kul om det kommer lite barn när det är barnkalas. Sedan har T kalas för henne med sin släkt på söndagen.
Bara det att jag inte vet vad jag ska köpa till henne i present. Har ingen aning alls!

Ska ringa Fonus och säga att jag ska komma på begravningen med....usch vad jobbigt.

Sjukskriven och jobb

I tisdags fick jag en tid och läkaren och där blev jag sjukskriven till den 26:e först och främst. Från Cherry. Det känns verkligen som det behövs. Med tanke på vad min chef sa igår till mig på p-mötet vi hade så känns det ännu mer som att jag behöver ta det lugnt från det där jobbet. Han tyckte att jag jobbade väldigt sakta. Men han lät samtidigt förvånad över att det ändå går så pass bra för mig. Jaha, men tack då. Nej, jag tål typ ingen kritik som det är just nu. Det har jag väl kanske aldrig gjort riktigt, men nu blir jag jätteledsen och tar jätteilla vid mig om någon kommer och kritiserar mig. Sedan hänger det kvar jättelänge. Började nästan gråta igår när han sa det. Vad spelar det egentligen för roll hur fort det går så länge man har bra resultat och mycket pengar i cashboxen? Jag hade bäst resultat förra månaden av oss som jobbar på samma ställe. Jag får försöka ta det med ro. Men jag förklarade för honom strax innan varför jag är sjukskriven och hur jag fungerar just nu och då sa han att det kanske är därför. Och så tyckte han inte att jag hade bra gästkontakt heller. Men det är inte så lätt att prata med alla när man har 11 boaxar att hålla reda på samtidigt som man ska vara effektiv och räkna och dela ut vinst och det ena med det tredje. Annat är det ju när man har en eller två spelare. Då skämtar man och pratar med dom. Det är skillnad på hur mycket folk det är tycker jag. Men det kanske bara är jag som tycker det?
Och Johan lindade in det hela rätt fint i torsdags när vi jobbade sist. Han frågade hur jag tyckte att det gick och så. Och så frågade han om någon spelare tyckte att det gick sakta, men det är ingen som påpekat det någon gång. Nu förstår jag varför han frågade. Fel och säga det rätt ut då?
Men som sagt, min hjärna hänger inte med som den ska just nu alls. Så det är väl lika bra att jag fick sjukskrivning ett tag iallafall. Fan vad misslyckad man känner sig just nu då...

Annars var p-mötet trevligt igår. Vi fick middag och vi pratade och hade rätt kul. Hade fått låna bil av Öberg så Tony körde in mig och hämtade mig när jag var klar. Sedan gick vi in till Öberg och hans tjej ett tag innan vi fick skjuts hem.

Igår var jag dessutom ut till golfbanan för att prata med chefen lite om jobb i sommar. Och gissa vad? 4:e maj börjar jag jobba där ute. Äntligen! Äntligen! ÄNTLIGEN!
I år kommer jag ha ansvaret för bunkrarna tydligen så jag ska lära mig köra traktorn och bunkerkrattan. Kan ni fatta att jag ska köra traktor? Köra ut sand och grejja. Det ska bli....intressant....att se hur det går. Tydligen finjobb som Lasse sa. Hoppas det då. Det spelar väl egentligen ingen roll vad jag gör egentligen, bara jag får jobba lite.

Pratade med soc, eller ekonomienheten kanske man säger nu för tiden? Hur som helst så får jag hem papper snart med tid om ett möte och lite annat som ska fixas innan jag får komma dit. Jag behöver typ hjälp 2 månader innan jag får lön. Så jag hoppas det kommer ordna sig. Man får ju magsår av att inte veta hur man har det från månad till månad. Och så måste jag gå med i a-kassan med. Alfakassan blir det väl.
Måste söka en massa jobb nu i sommar, men det finns ju som inga att söka. Dessutom är det ju flera tusen sökande på ett och samma jobb nu för tiden. Man tyckte att 300-400 sökande var mycket förut, men nu handlar det om 3000 sökanden. Då har man ju inte en chans. Man ska vara glad för det lilla man får jobba faktiskt.

Tony åker ju till Norge 1 juli för att jobba ett halvår. Där tjänar man bra och dom vill gärna ha svenskar tydligen. Har väl haft dom tankarna jag med, mest för att komma härifrån ett tag, men jag kan ju inte lämna Izolde. Men det känns hopplöst att få jobb i den här stan.
Nej, jag ska inte tänka så mycket på det just nu. Nu får jag börja jobba 4 maj och sedan får jag ta det eftersom nya saker händer.
Det jag vet att jag inte vill är iallafall att Tony ska åka till Norge. Jag VILL inte! Det känns totalt värdelöst att han åker dit ett halvår. När ska vi ses då då? Han har ju sina barn att tänka på med och hälsa på.
"Det löser sig....."
Gör det?

Bakar muffins

e

Uppe före tuppen

6:00 tycker jag är alldeles för tidigt att gå upp. Fast jag är ju pigg. Och ska jag börja på banan igen är det lika bra att vänja sig för då ska jag upp 5, kanske tidigare med.
Men ändå, nu när man är ledig, eller arbetslös som det kanske heter, så sover man gärna en stund på förmiddagen ibland. Det är ju skönt. Fast å andra sidan är det skönt att komma upp i tid med. Iallafall när solen skiner som den verkar kunna göra idag igen. Igår var det värdelöst tråkigt väder. Lite regn och helmulet. Var inget vidare väder att vara ute och leka i. Så vi var inne mest hela dagen bortsett från när vi gick till affären och hem igen.
På väg hem stannade vi till på en liten gräsplätt med några träd och där tyckte Izolde att det var jättekul att springa upp och ner för en liten backe. Så där stod vi ett tag och tittade på när hon sprang omkring.
Annars var hon nästan ett monster igår. Gnällig hela dagen och ingenting dög. Jag fick inte sitta stilla. Då blev hon skitarg! Men ändå så dög det inte när jag hittade på något till henne heller. Man blir så frustrerad och tålamodet var inte på topp igår. Men efter middagen blev hon helt annorlunda. Snäll och glad och lekte för sig själv och myste. Vad hände?! Ja, jag förstår mig inte på barn alls jag.
Vi bakade en sväng på eftermiddagen med. Chokladmuffins. Det var mest för att ha något att göra. Dom blev väl helt ok.

Efter 19 la jag henne och sa till Tony att väcka mig senast halv 8 om jag somnade, vilket jag gjorde. 19:40 blev jag väckt iallafall. Och sedan kollade vi på TV och käka popcorn. Ballar av stål är ju så bra! Helt sjukt.
La mig alldeles för sent igårkväll. 23:30. Måste ändra mina sovvanor nu igen. När jag vet att jag ska upp såhär tidigt kan jag ju inte lägga mig halv 12 på natten!

Izolde verkar vara glad idag. Har lekt själv sedan vi klev upp. Så jag kan nog göra mig klar idag utan problem. Igår var det ett jävla projekt att ens få gå och duscha! Snacka om att jag var less igår. Hoppas hon fortsätter vara glad idag. Orkar inte med en gnälldag till. Men snart ska hon ju till dagis och där får hon leka massor, både inne och ute.

Ska lägga in bilder senare från bakningen igår.


Fin


Grimaserar


Ska ge mamma saft


Till momma


Åh heeeej....


Drömmar

Gud vad jag drömmer mycket nu för tiden.
Varenda natt drömmer jag massor. Och jag kommer ofta ihåg det jag drömt med. Undrar vad allt betyder. Det skulle vara roligt att veta.

Izolde vaknade inatt någon gång men hon somnade om efter en stund. Skönt det. Jag skulle vilja att hon slutade med att vakna för att dricka välling. Hon behöver nog inte den, det har nog bara blivit en vana att få det på natten och så är det väl mysigt antar jag. Men inatt blev det ingen välling och hon verkar inte ha saknat den heller. Men det går väl i perioder. Vissa nätter ska hon ha och andra behöver hon den inte.
Sedan ville hon kliva upp strax efer 6 och det var ju tur att man var pigg idag. Det trodde jag väl inte direkt att jag skulle vara. Men upp kom jag utan några problem. Det var väl mest bara mysigt att ligga kvar i sängen med Tony, men det hinns ju. Upp och gjord välling eftersom hon ville ha det och sedan diskade vi och sedan åt vi mackor.
Nu är det barn TV för hela slanten. Men jag tycker inte direkt att det är något för henne att se egentligen. Okej om det var tecknat för lite mindre barn, men hon fattar väl inte vad det handlar om när barn i Sri Lanka går på stan. Men hon verkar nöjd iallafall.

Igår eftermiddag efter hon hade badat så gjorde hon och jag iordning en liten myshörna till henne i vardagsrummet. Jag hämtade en madrass som är till hennes växasäng som inte används än och så la vi dit en kudde och en filt och där höll hon på att grejja och bädda resten av kvällen tills hon gick och la sig vid halv 7. Så det var ju populärt! Och gulligt...
Jag har ett hörn bredvid soffan som jag funderar på att göra om till en liten myshörna sen. Köpa kuddar och lite sånt så hon kan mysa lite. Läsa en bok och leka med sina djur och dockor.

Hon är lite småsnorig...men är duktig på att snyta sig men man får helst inte torka bort det sen. Men hon snyter sig ju iallafall.

Har börjat fundera på vad man ska ha på sig på begravningen jag ska på nästa vecka. Jag tycker inte jag har nåt som passar. Jag hade väl bara tänkt vara med i kyrkan ändå. Men vad ska man ha på sig? Har man med sig en blomma? Jag vet ingenting typ. Har bara vart på en begravning tidigare, min mormor. Min kära mormor. Men jag kommer inte ihåg så mycket från den. Man var ju helt förstörd där...fattade ingenting. 17 år var jag.
Men det ordnar sig nog...det brukar det ju göra. Förr eller senare. Oftast senare för min del.

Nu ska vi se....resten av veckan då?
Idag är det mulet och Izolde verkar iallfall så pass pigg att vi kanske kan gå ut och gå med vagnen en sväng om inte annat. Hon kan ju alltid köra den själv också en bit. Så hon får röra lite på sig utomhus.
Sedan blir det lunch och sova middag. Jag tror att jag kommer sova middag med.
Imorgon blir det dagis i 5 timmar. Sedan blir det väl hem och äta lite mellis och leka innan det är dags för middag och sova.
På onsdag blir det dagis igen och då ska jag cykla ner till banan och skriva på papper och prata lite om i sommar antar jag. Hoppas jag får lite mer klara besked då. Det är så jobbigt att bara gå runt och fundera.
Måste ringa läkaren och få en sjukskrivning från Cherry och ringa fastighetsförvaltarn och få en ny sil till köksblandaren. Den har varit trasig ett tag och jag har inte fått tummen ur. Och så måste jag ringa soc. Jippi!
Kanske söka nåt jobb om man hittar nåt. Hoppas det.
Jag funderar dessutom lite på höst. Om ams kan hjälpa mig att få en lärlingsplats så kanske man får jobb på företaget sedan. Om man inte fått något annat tills dess vill säga. Jag kan tänka mig att bli bagare. Skulle vara intressant. Och roligt. Jag tycker om att baka...och laga mat ibland. Nya maträtter är roligt att göra.

Det blev långt det här...men man har så mycket tankar på morgonkvisten och vart ska jag göra av dom om inte här?
Ska lägga in lite bilder sen.

Påskafton

Igår var det påskafton.
Igår kom dödsannonsen på Johannas mamma ut i tidningen.
Det måste vara så fruktansvärt overkligt att se sin egen mammas dödsannons i tidningen. Sin mamma. Man kommer väl för alltid ha ett speciellt band med sin mamma, även fast man bråkar och tycker att hon är drygast i världen ibland. Men mamma är ju mamma och ingen kan ersätta henne.
Jag ska iallafall gå på begravningen. Jag har ju träffat henne en del. Och det känns som det skulle vara skönt att göra det. Varför vet jag inte, det bara känns så.

Idag ska jag hämta Izolde.
Sedan ska jag gå och handla för mina sista pengar. Ikväll blir det våfflor. Imorgon pyttipanna tror jag. Men om 8 dagar kommer barnbidraget så då kan man handla lite till.
Ja, det är svåra tider nu. Iallafall innan jag får börja på golfen. Jag hoppas nu då att det blir så. Men det lät ju så. Jag ska ju dit på onsdag och skriva på nåt papper.

Nu vill jag ha såhär bra och varmt väder hela tiden. Man börjar bli bortskämd ju!
Igår hade jag vita korta tights, jeanskjol och en top på mig hela dagen. Och så sandaler. Så varmt var det ute. Hur härligt väder som helst och det är lika idag! Sommar,

Sweet Kisses In The Moonlight


Påskhelg!

Natten till idag jobbade jag på Heartbreak igen. Det var ett tag sedan. Egentligen skulle jag jobba nu ikväll igen men jag har sjukskrivit mig nu. Jag ska dessutom till läkaren och få en sjukskrivning från Cherry ett tag. Min hjärna hänger inte med för fem öre längre och det passar inte att jobba som croupier just nu när det är som det är. Det känns inte ultimat att sitta och räkna när hjärnan går på högvarv i andra tankar och funderingar. Så jag tror nog jag måste säga ifrån mig Cherry ett tag. Absolut inte säga upp mig från dom men vara sjukskriven ett tag.

Jag är rätt så seg idag. Ont i skallen och allmänt risig. PMS besvär eller vad? Ja, jag vet inte jag.

Nu sitter vi och poppar Lady GaGa på hög volym och försöker få tiden att gå innan vi ska dra till Gävle. Ska träffa några kompisar till Tony och så kanske det blir lite påskfest.
För imorgon är det påskafton. Men tänka sig! Imorgon ska Izolde få sitt allra första påskägg och jag ska såklart vara med då. Längtar efter henne. Ska ha henne från söndag. SKa bli kul! Kan vi göra nåt mysigt.

Och om 2 veckor kommer mamma, pappa och syrran ner på kalas. Det ska bli så kul! Längtar ju efter dom massor. Önskar man kunde bo närmare så man kunde ses ofta. Dom kan flytta in i min källare!

Får se hur länge man orkar med ikväll då innan man däckar. Inte av spriten utan av tröttheten. Jag lägger mig under bordet direkt så ordnar det ju till sig.


För stora skor!



Mammas skor och dataväska! Visst är hon fin?

Izolde stoppar kakor i en ljushållare


Så nära men så långt borta

Igårkväll 23:30 fick jag ett fruktansvärt samtal av min Fru. Hon ringde för att berätta att hennes mamma dött. Jag kunde inte fatta vad hon sa. Det har jag nog fortfarande inte gjort. Nej, jag har inte det. Det var bland det värsta jag hört. Hur ska hon klara det här? Först hennes mormor för bara några månader sedan och nu hennes mamma. Hennes egna mamma! Det här får en att själv fundera över livet och sina nära och kära. Jag skulle aldrig orka med om någon närstående till mig skulle dö nu.
Hur kan livet ta slut så fort?
Det känns så konstigt overkligt! Som att det inte händer. Precis som en dröm.

Hjälplös känner man sig just nu. Man vill ju såklart kunna hjälpa sina vänner när dom har det svårt. Men det är inte så lätt. Speciellt när man inte vet vad man ska säga eller göra. Och så tänker man ju såklart att dom har ju sina syskon och pojkvänner och så, så dom klarar sig alltid. Så kanske det också är men man vill ju ändå finnas där. Överflödig kanske man är. Men det handlar väl om att man kanske bryr sig. Antar jag.
Jag gick ju igenom det här med henne när hennes mormor dog, men nu vet jag inte vad man ska göra när hennes egen mamma inte finns längre. Ofattbart!

Vinst på Bingolotto

Igår spelade vi Bingolotto och precis som jag skrev igår så vann jag ju, men inte dom. Jag har ju alltid rätt! Det var bara 100 kr men det är ju bättre än ingenting. Lucky me!

Idag var jag till psykologen kl 8 och gick sedan till Apoteket och där var Anna så vi åkte hem till mig coh fikade och så fick hon träffa Tony. Vi fikade en stund innan vi åkte för att kika på kakel och köpte hamburgare och sedan hem och åt innan hon åkte hem för att hämta sina terrorister.

Sol idag igen så det blir väl att vara ute en stund idag igen. Så skönt när det är sol.

Bingolotto

Ikväll är det dags för Bingolotto. Nu är man pensionär på riktigt. Men jag ska vinna den där jävla Thailandsresan ikväll tänkte jag och åka långt bort från Sverige. Hejdå!

Hade Izolde till imorse. Sen hämta T henne vid halv 10. Sedan har vi vart inne bara jag och Tony. Spelat poker och självklart gör han bort sig så han förlorar när jag har sett till att han ligger först. Ja jag säger då det. Det krävs fan en kvinna till allt!

Fick maten lagad till mig idag, fast jag satt bredvid och sa hur han skulle göra bara. Men gott blev det iallafall.
Annars har det varit väldigt lugnt.

Så nu är det dags för Bingolotto hemma hos Tonys föräldrar. Jag vinner, dom förlorar.

Rensar i garderoben

Jag har ju börjat ta tag i saker nu som jag skulle ha gjort för ett tag sedan.
Alldeles nyss började jag rensa i garderoben och har hittat en del kläder jag tänkte lägga ut på Tradera i helgen. Måste få hjälp att ta bilder på dom och så hjälp med att lägga in dom där för det har jag aldrig gjort men Tony sa att han skulle hjälpa mig med det.
Jag har en svart balklänning som jag ska sälja med för jag har ingen användning för den alls. Den bara hänger och samlar damm. Kanske man kan få en slant för den istället för att den bara hänger.
Kanske inte så vanligt med svarta balklänningar heller. Kanske.
Hittade en del tröjor med som ska bort.
Ska fortsätta sen med nästa hylla. Passar bra att göra om och vika om nu när man har tvättstugan. Jag måste bara hämta galgar hos exet så jag kan börja hänga upp kläder istället för att vika ihop allt. Det blir så höga högar!

Förmodligtvis så kommer Tony på lördag någongång. Får Izolde imorgon till måndagmorgon så jag ska ha henne hela helgen hade jag tänkt. Ska bli mysigt!
Hoppas nu då bara att exet tillåter att hon är här när Tony är här som han sa att han tyckte var bättre då. Så får vi hitta på nåt i helgen. Gå till parken och leka lite kanske. På söndag var det kanske fika hos Anna med så då får han väl följa med om han vill det då. Blir ju spännande det! Allt blir så nytt när man träffar en ny, men samtidigt är det ju så himla mysigt med.

Nu ska jag fortsätta med garderoberna!

En vacker dag

Idag har det varit en riktigt bra dag. Det kan bero på att jag haft Izolde, fått sova efter jag lämnat henne på dagis och för att det har varit strålande solsken hela dagen.
Jag har dessutom tagit itu med arbetsförmedlingen igen och skickat tillbaka bågarna jag hade hemma för provning.
Hos arbetsförmedlingen gick det faktiskt bra. Jag skrev in mig på nytt och frågade om ett bidrag en arbetsgivare kan få från staten om dom har en anställd och låter en jobba. Så jag frågade om golfbanan kan få det birdaget för mig så kanske jag kan få jobba heltid där ute. Mannen jag pratade med där tyckte det lät som en bra idé och tyckte jag skulle ta upp det med Svärdis så jag ringde honom och sa att jag varit hos ams och berättat vad vi pratat om. Han tyckte jag skulle komma på fredag och prata igenom det där så det lät ju väldigt positivt. Det skulle ju vara så himla bra om jag fick jobba där ute heltid ett halvår. Jag skulle trivas som fisken i vattnet.
Och så pratade vi om lärlingsutbildning och det lät också positivt. Så det känns som det kanske skulle kunna se lite ljusare ut för min del nu framöver. Får se vad Svärdis säger på fredag om det där då bara.

Ikväll kl 22 börjar jag mitt pass på Heartbreak. Fick det av Jörgen för han kunde inte. Tackar jag för men onsdagar är tydligen väldigt långtråkiga. Man har typ inget att göra alls och det är så lite folk så jag fattar inte varför dom ens har öppet. Vissa kvällar är det kanske 5 personer på hela kvällen och dom stänger 02 inatt. Känns rätt så onödigt att sitta där men jag får ju pengar. Annars blir det rätt lugnt resten av veckan. Jag ska hämta Izolde på dagis på fredag när jag varit på golfen och ha henne över helgen till måndagmorgon hade jag tänkt. Och så hade jag väl planerat att åka till Uppsala på måndageftermiddag då. Saknar han så himla mycket. Det är ju helt galet! Är väl kanske därför dagen har vart så bra idag, solsken och nykär. Kan det bli bättre? Och äntligen lite positiva svar om jobb med. Jag har till och med sökt några jobb dom senaste dagarna, som jag inte orkat med innan. Jag blev mycket bättre när jag började med medicinen men sen jag träffade nya Tony så känns allt så himla mycket bättre. Visst går det fortfarande upp och ner men som jag har mått idag vill jag fortsätta må. Allt spelar nog in. Att det är vår, att Izolde inte blir så arg när hon är med mig längre, att det märks att hon saknar mig också, att jag fick positiva besked hos ams och allt.
Så nu längtar jag massor till måndag då vi ses igen. Längtar, längtar, längtar!
Sedan blir jag där till torsdag för då ska jag jobba, torsdag och fredag. Sen får jag Izolde på lördagen några dagar. Det känns som jag måste planera ett tag i förväg så jag har små saker att se fram emot. Det känns mycket lättare då än att bara gå runt och må. Så, idag har jag älskat mitt liv!


RSS 2.0