Sjuklingen

När ska förkylningen släppa?
Och hur mycket snor finns det egentligen i näsan?
Snart måste hea hjärnan vara utfräst. Det kan ju inte finnas så mycket kvar nu. Jag har säkert snytit mig 50 gånger redan idag. Det är helt sjukt!

Har sovit hos Anders hela helgen. Han har lagat mat åt mig och och bakat världens godaste äppelpaj och tagit hand om mig på allra bästa sätt.
Igår sov jag hur mycket som helst. Först sov jag till 11. Sedan somnade jag vid 15 och sov till halv 6 på kvällen. Och så somnade jag vid 23 igårkväll igen.
Men jag är så himla trött! Jag brukar aldrig vara såhär trött. Men det kanske är för att jag är sjuk. Känner inte alls igen mig...

Idag ska Izolde börja på gymnastik. Jag funderar på om jag ska följa med och filma. Men å andra sidan kanske det är dumt? Åh, jag vet inte alls jag. Jag behöver ju inte vara uppi en massa barn, utan kan sitta för mig själv. Vill ju så gärna vara med ju!
Har ju ett tag kvar att fundera på det...

Förkylningen

Den fortsätter precis som den ska.
Jag mår bättre, är piggare men ska vara hemma tills jag är helt fullt frisk den här gången så jag inte får tillbaka den senare igen. Eller ännu värre, får svinflunsan.
Det är u en kie, 27 år, här från där jag bor som fått åka till Danmark för behandling förhan höll på att dö. Det känns inget vidareall. Det är ju bara människor i min ålder som åker på den sådär ordentligt än så läge. Ska man bli rädd? Det är jag. Jag tänker vaccinera mig.

Anders bakar äppelpaj till mig ikväll. Vi for en snabbis hem till hans mamma ikväll och plockade äpplen på hennes gård. Så nu har jag träffat henne med. Hon verkar jättegullig! En riktig hurtbulle.

Ikväll blir det soff/ryggläge bara. Hoppas på en bra film. På TV alltså.
Sedan ska jag mysa ner mig i sängen med min nya bok. Den är ju bra!

Fredagmorgon

Vaknade 07:07 idag första gången men han bredvid sov så jag somnade om till 8:42. Då var jag klarvaken så då fick han också vakna. Jag läste lite i min nya bok och den verkar jättebra än så länge. Det är korta kapitel, det gillar jag.
Upp och duschade och åt en smaklös frukost. Ja, totalt smaklös. Det är så tråkigt att inte känna någon smak alls. Men nu vet jag hur pappa har det. Stackars pappa....

Idag är det någon i min närhet som kommer få en överraskning dessutom. Säger inte vem......
Me like!

Annars ska jag bara ta det lugnt och vila mig och bli frisk. Är lite piggare idag iallafall, men har kallsvettningar från och till och fortfarande hosta och ont i bihålor och så. Snorar som en liten unge dessutom.

Doris, min katt är galen.
Imorse när jag öppnade fönstret i sovrummet gick hon ut på fönsterbläcket och stog där och kikade på fåglar. Hon gick in och ut och höll på ett bra tag. Bara hon inte hoppar ner så. Men det måste ju vara skönt för henne med att få lite frisk luft. Ibland iallafall.

Grannarna bråkar med sin lilla son. Tycker synd om honom för han får så mycket skäll. Idag har dom skrikit ett bra tag åt han att hålla tyst! Man hör ju minsta lilla ord. Lilla gubben. Jag skulle aldrig kunna skrika så åt Izolde. Bli sådär arg. Har inte hjärta att bli så arg jag. Är man för blödig då? Men jag vet inte om jag tror på att gorma sådär som grannen gör. I och för sig så har vi aldrig behövt det heller åt henne faktiskt. Hon är rätt duktig ändå och lyssnar bra när vi säger till henne att hon gjort fel. Men hon är ju så liten! Lilla gumman! PUSSSSS

En aning bortskämd

Jag är hemma med dunderförkyling.
Läkaren sa att jag har luftvägsinfektion så det är bara att vara hemma tills jag blir frisk nu.
Jag fick läkarintyg som jag ska trycka upp i fejset på chefen nästa vecka när jag är tillbaka. Så får han se att jag visst är sjuk! Så det så!
Trotsig som en liten unge, javisst, men jag blir lite less när man inte blir trodd.

Idag har jag annars haft en sovdag.
La mig vid 21 igårkväll och sov till 8 nåt imorse.
Sedan låg jag och drog mig bra länge innan jag skulle till läkaren. När jag kom från läkaren la jag mig och sov från 12 till halv 6 ikväll. Gisses...Men skönt var det. Stoppade i mig 2 alvedon innan och sov skönt.
Den Underbara kom med mat till mig och hade köpt en bok som jag länge velat ha. Hur gulligt var inte det då? Jag blev alldeles rörd. Jag har inte fått en Krya-På-Dig-present förut, bara sådär.
Jag blev så glad!
Boken är Idealisten av Tomas Bodström och den verkar skitspännande, så den ska jag börja läsa snart!

Åh vad han är gullig!!!
Och så lagade han mat, fast jag har ju varken lukt eller smak nu. Tråkigt.

Less

Jag är så himla less just nu.
Som vanligt...
Jag får inga pengar.
Jag är sjuk för fjärde gången på kort tid.
Ska till läkaren idag 10:30.
Mamma och pappa är rätt förbannad för det här med pengarna dom med.
Fan om man fick tag i han........då jävlar!!!
Tydligen är det fler som är ute efter han också. Vet inte hur många. Känns rätt hopplöst!
Skit skit skit skit skit!!!!!!!!!!!!

15000 kr

Det är vad Tony är skyldig mig och han vägrar betala tillbaka.
Hur ska jag bete mig?
Han har fått lön och hela skiten men jag har fortfarande inte fått en spänn.
Han bodde hos mig gratis några månader och då tycker jag att det är en självklarhet att betala för sig. Är det inte så?
Nu när det blev som det blev?
Han är skyldig syrran 2000 först och så ska han betala en bensinräkning på 2600 och så vill jag ha minst 10000 för att han bodde här GRATIS!
Varför ska jag alltid vara så dumsnäll för?
Är det dumt att vilja vara snäll?
Tydligen för nu får jag bara en jävla massa skit för det iallafall. Det gör så att när man verkligen kan och vill ställa upp så kan man inte för man kommer alltid tänka en extra gång innan man gör det.

Men hur som helst....
Skitstövlar finns det många av här i världen och det är ju tråkigt när man råkar ut för en. Känner mig utnyttjad...
Det är äckligt!

Men....
Livet är inte helt surt.
Någon som faktiskt funnits i mitt liv hela det här året utan att vi setts så mycket har börjat finnas i mitt liv så himla mycket mer nu. Det känns underbart! Han är underbar. Trygg, stabil, rolig, gullig, lyssnar och förstår och är bara hur underbar som helst. Precis en sådan som alla tjejer bara drömmer om. En sådan underbar kille att ta med hem och visa upp för sin mamma och pappa. En sådan som aldrig skulle svika en. Inte för någonting.
Och allt känns underbart....


Regniga natt

Idag är det lördag. Jag har haft en riktigt mysig morgon faktiskt. Jag tänker inte gå in på några detaljer men mysigt har det varit.
Jag vaknade 20 minuter innan klockan ringde imorse och sedan blev det lite frukost innan jag åkte till T för att vara hos Izolde några timmar för T hade lite grejjer han skulle göra idag.

Idag blir det bara innelek för det regnar så jäkligt idag. Så himla tråkigt när det ska vara kräftskiva ikväll och allt.
Men det skulle tydligen spricka upp på eftermiddagen så jag hoppas på det!
Annars kommer jag väl bli jättesjuk antar jag.
Känns nästan som jag har lite feber idag. Kallsvettas och halvt om halvt orkeslös.
Ont i halsen fortfarande.

Igår på eftermiddagen kom Anders förbi med halstabletter till mig. Gulligt! Han stannade och åt middag. Vi gjorde bakad potatis med hemmagjord skagenröra och ugnsstekt lax till. Det var supergott! Hyrde en film som vi inte såg, som vi kanske ser på imorgon istället. Skjutsade Öberg och hans granne ner på stan igårkväll med. Sedan gick jag och la mig och sov till halv 8 imorse ungefär. Jag var ganska trött.
Det är underbart att ha fått en så bra vän. Honom vill jag aldrig vara utan. Sådana människor växer då rakt inte på träd måste jag säga.

Nej nu hoppas jag på finväder inför kvällen!

Se vad jag hittade idag!



CITRON

Vad konstigt

Varför blev det sådär konstigt i mitt förra inlägg för? Det ser ju helt muppigt ut!

Kräftskiva

Imorgon smäller det.
Det är dags för kräftskiva!
Oj vad jag har längtat.
Jörgen och hans tjej Pernilla har ordnat skivan och vi blir 12 pers tror jag ungefär. Ska bli riktigt kul!
Det tråkiga är att jag är förkyld.
Var hemma från jobbet idag. Hade velat åka hem igår vid lunch men stannade kvar ändå. Men idag var jag hemma.
Ont i halsen, hostar och ont i örat.
Kände mig febrig igår.
Har dessutom urinvägsinfektion, men den verkar vara borta idag. Äntligen! Och utan medicin den här gången. Jag härdade ut för en gångs skull. Men usch, det gör ju så ont så man vill inte gå på toa!
Men hur som helst. Jag hoppas jag är piggare imorgonkväll då.
Sedan är det nog slut på fester på ett tag.




Igår var jag lat och köpte hamburgare från Agakiosken. Anders åt här igår med mig. Han är så gullig han. Bryr sig om en när man känner sig lite hängig och så. Borde spela lite golf med han snart igen. Men har som aldrig tid känns det som. Kanske nästa helg?

Sitter just nu och glor på Sjunde Himlen och det är ett julavsnitt och nu spelas: Have yourself a merry little x-mas. Det måste nog vara den vackraste jullåt som finns. Nu längtar jag till jul! Jag brukar alltid längta till jul men förra året gjorde jag inte det. Inget var sig likt då. Då hade jag precis flyttat in i min egna lägenhet och på julaftonsmorgonen åkte jag med Lasse och hans fru upp till Östersund för att fira jul med mamma och pappa och övrig familj. Izolde stannade kvar hos T. Men i år är det min tur att ha henne. Vi åker nog till Östersund hon och jag då.


Fel på kroppen

Jag måste ha allvarliga fel på min kropp för nu har jag fått ont i örat också.
Det bara kom och har eskalerat sedan frukost imorse. Vickar jag lite för mycket på huvudet, typ när man ska lyfta toalettocket, då gör det skitont. Vad är det för fel?

Houston, we have a problem...

Om man som kvinna har den där känslan i kroppen att något inte står rätt till så brukar vi ju ha rätt, eller hur?
Men om en karl då säger att det inte är så som man känner, är det som han säger då eller har vi rätt i det vi känner?
Jämt när jag har den där känslan som man inte kan sätta fingret på, som bara är där och gnager sig längre och längre in så man tillslut inte kan tänka på annat, då har jag alltid rätt. Det slår aldrig fel! Och idag min damer, har jag fått det bekräftat det jag länge trott.
Ja, ni kan ju gissa vad det handlar om kanske.
Det suger, mycket.
Men jag är mest arg...
Arg, arg, ARG!

Katt i en hatt

Jag vet fortfarande inte vad min katt ska heta.
Fanny, Kitty, Rosa, Smilla, Cindy, Dollie, Doris....Bitsy!
Jag vet inte alls.
Rösta på ett namn vettja!
Hon är en liten terrorist. Hänger i sovrumsgardinerna och ska bita en i fötterna när jag ska sova så hon får sova i resten av min lägenhet när jag ska sova, annars får jag inte vara ifred alls.
Men hon är ju världens gulligaste med. Vill gosa jättemycket och ska vara med en mest hela tiden. Precis en sådan katt jag alltid velat ha, så jag är nöjd och ska väl inte klaga.
Det är bara det där med namn....
Jag funderar.....




Funderar......







Funderar.................

Stuvade makaroner

Jag fick fan halsbränna av det nu ikväll.
Illa!
Kanske inte ska äta det mer?
Men det är ju så gott!
Katten är mer vild än tam.
Jag är trött.
Börjar 6 imorgonbitti.
Kommer snart få min bil såld.
Kommer snart få en annan bil, Volvo 740.
Jobbar ca 6 veckor till.
Funderar på att flytta till ÖSD. Har diskuterat med mamma.
Vill åka utomlands.
Ska kanske åka utomlands i vinter med T och Izolde.
Sugen på en golfrunda.
Längtar till lördag då det är kräftskiva.
Längtar tillbaka till förra helgen och poolpartyt. Totalt bekymmersfri helg var det då.

Totalkaos

Jag känner mig väldigt negativ nu för tiden och jag vet att jag skriver jävligt mycket negativa saker, men det här är fan min blogg och det är jag som bestämmer vad som ska stå i den, så det är bara att sluta läsa om det stör dig!

Nu har jag tjafsat med T igen, bara sådär! Och utan att jag sagt det minsta lilla fel så får jag höra att jag är jävligt strulig och dryg. Jaha, och vart kom det ifrån?
Det enda jag ville säga var att i och med att jag skulle flytta till Norge, som nu inte blev av, så skrev vi över Izolde till hans adress istället för min, och i och med det så fick jag ett brev hem häromdagen från Försäkringskassan där det står att jag nu förlorar mitt bostadsbidrag på 1900 kr from augusti.
Det är fan för mycket pengar för mig att vara utan.
Så jag sa att vi kunde ju skriva över henne här igen så får jag dom pengarna plus att från och med oktober så kommer jag ju inte jobba mer, om jag inte får ett annat jobb, så då kan hon ju vara här varannan vecka igen, så som jag vill ha det.
Fast jag uttryckte det lite annorlunda, jag sa att då kunde hon ju vara här "hela tiden" om det skulle vara så. Och med det menat att vi kan ha henne varannan vecka. Inte hela tiden, men det trodde ju han då och högg på en gång tillbaka och säger att bara för att jag inte åkte till Norge så ska jag fan inte ha henne hela tiden.
Och så säger han att jag är dryg och strulig och säger att han börjar fundera på om jag är dum.
Han tror tydligen att jag kanske kommer åka till Norge iallafall och det skulle väl för fan aldrig falla mig in! Aldrig i hela livet skulle jag göra det.
Varför åka till något sånt för? Vet inte ens vad jag ska kalla det där. Till en karl som säkert, som både jag och alla andra tror, dragit över både en och två brudar sedan han kom dit. Och dessutom inte alls verkar sakna en. Nej, vad ska jag med sån till?
Men det verkar han inte fatta, så nu verkar det börjas om igen.
Det känns som att det snart är lika bra för mig att åka iväg långt åt helvete där ingen vet var jag befinner mig och där ingen från mitt förflutna kan kontakta mig, där jag kan börja leva ett eget riktigt liv där ingen kan bestämma över mig mer. Där jag kan glömma allt det här som bara strular till det för mig hela jävla tiden.
Varför får jag bara motgångar hela tiden där folk ska bestämma över mig hela tiden?
Överreagerar jag? Nej det tycker jag inte. Det jag tycker och känner har fortfarande ingen betydelse alls. Jag trodde att det hade ändrats men det har det inte. Jag är bara en nolla som alla kan sätta sig på och bestämma över. Jag har inga egna önskemål och viljor utan ska helst leva efter vad andra tycker jag ska göra. Så känns det, mest hela tiden!
Är inte jag värd att bli lyssnad på och förstådd och ha en relation där man faktiskt kan kompromissa utan en massa tjafs och få höra nervärderande saker?
Jag börjar tröttna ur på det här rejält nu och det sjuka är att han lyssnar inte på det jag vill alls. Det har har aldrg gjort och kommer fan aldrig göra heller.
Fattar han inte att jag inte har det så bra ställt, och ryker då 1900 kr för mig så blir det ännu värre. Dom hjälpte till bra mycket och jag har rätt till dom.
Jag blir så förtvivlad över det här. Jag vet inte vad jag ska ta mig till snart. Där jag verkligen blir uppskattad är ju hemma hos mamma och pappa.
Jag frågade mamma om hon visste om det fanns jobb där uppe men hon visste inget på rak arm sådär. Tryggheten finns i Östersund, och inte här. Här har jag min dotter men inget annat känns det som. Ingen som kan hjälpa mig som familjen gör i alla lägen. Helt ensam är jag och har varit en massa år nu.
Jag vet inte vad jag ska göra.....
JAG VET INTE VAD JAG SKA GÖRA!!!!!!!!!!!!!!!!
Och alla som säger att det snart kommer ordna sig, men det gör ju aldrig det. När det känns bra så blir det alltid något som löser upp hela min tillvaro så totalt, och så snabbt! Var finns min räddare i nöden?
Strular det ihop sig med pengar så strular hela jävla livet ihop sig. Och en viss person är ju skyldig mig bra mycket pengar som jag förmodligtvis inte kommer få, har jag på känn. Och det suger så otroligt! Att få veta nu i efterhand vem han verkligen är. Helt sjukt. Hur kunde jag? Man jag tror alltid det bästa om folk. Jag vill inte vara skeptisk men man börjar fan bli.
Jag vill bort....bort till något bra! Jag vill också ha det bra.

Bett i fötterna

Inatt klockan 3:34 vaknade jag av att katten bet mig i fötterna. Hon hade öppnat dörren som var stängd och gått in och var säkert uttråkad eller något.
Kan inte ha henne inne hos mig när jag ska sova för hon ska leka med mina fötter hela tiden så jag kan inte somna, och så går hon över ansiktet tusen gånger också.
Hur får man bort det?
Jag blir snart tpkig på det hon håller på med. Eftersom man inte får sova ordentligt. Och nu när hon börjat lära sig att öppna dörrar, hur gör jag nu då?

Jag har ju börjat äta Tavegyl (allergimedicin) mot myggbetten jag har fått. Jag har säkert fått 100 myggbett på mindre än en vecka. Hela jag såg ut som en enda stor böld och det kliade så hemskt jag höll på att bli galen, så i söndags ringde jag 1177 och hon sa att man kunde ta allergimedicin så det har jag gjort sedan dess och gissa vad?
Det hjälpte! SKa ta en till idag och sedan sluta. Jag är så glad. Det kliar inte mer! Men istället har jag blivit så himla trött av dom, och det är ju en biverkning av dom kom jag på idag för jag brukar inte alls vara såhär trött och känna att jag kommer somna, mitt på dagen. Så det känns lite trist att vara så himla trött!
Så om man är överkänslig som jag så ska man alltså ta allergimedicin, så nu vet ni det!
Myggen dras till mig hela tiden. Det är så jäkla jobbigt. Får aldrig vara ifred för dom. Undrar varför det är så. Är det för att man har en speciell blodgrupp som dom föredrar eller är det för något annat?

Idag får jag middagssällskap av en kompis. Blir trevligt att slippa äta ensam. Igår var Izolde och T här på middag. Ikväll blir det kyckling med quinoa, chili och lök. Det är supergott!

Min underbara! <3

Jag blev helt tagen av den här bilden som min syster har tagit i helgen när Izolde har vart där och hälsat på med sin pappa och farmor. Hon är ju det vackraste som gått på denna jord! (trots att hon är lortig som få)



Vilken helg!

Vilken helg måste jag börja med att säga.
Jag har umgåtts med en massa trevligt folk hela helgen.
I fredags åkte jag med Hjerpe hem till Jörgen för att spela kubb och dricka lite. Vi spelade 3 omgångar och hade det supermysigt. Vi var 6 stycken där.
Senare bar det av till Gävle i en Cadillac och in på Tant Grön en kortis.  
Jag skulle upp och jobba ganska tidigt på lördagmorgon så det blev inte så himla sent för min del.
På lördag blev det jobb från kl 9 till halv 12 och senare gick jag och Hjerpe en golfrunda på 9 hål. Det gick bättre än förra gången och jag puttar så himla bra. Satte många långputtar.
Åkte hem till mig efteråt så jag fick duscha och göra mig klar innan vi åkte hem till han för att han skulle duscha innan vi åkte på poolparty ute  Trödje. Och jäklar vilket drag det var! Bålen flödade, dock inte för min del, och musiken dånade. En massa folk och soligt var det.
Det blev grillning och senare så hamnade till och med jag i poolen efter att ha fått låna bikini av värdinnan. Vilket party! Det var grymt!
Fick sova över hos Hjerpes kompis och kom hem idag efter lunch.
Sådana här helger är det sällan man får vara med om. Men det har varit så skönt att fått ha träffat en massa härligt folk en helg som den här när man är ensam hemma och barnet har varit hos momma och moffa.
Så tack alla underbara för denna helg!

Beachparty

Hujedamig vad roligt det var igår på Strandbaden i Årsunda. Jag var dit med min vän Anna. Hennes gamla jobbarkompisar skulle ha beachparty och jag fick följa med.
Anna hade gjort, eller det var hennes kille, iordning lax och potatisknyten till oss som vi la på grillen. Oj så gott det var! Och jag hade köpt ett gott rött vin till.
Blev rätt så på pickalurven men det var så himla kul.
Jag jagade Anna både på stranden och i vattenbrynet eftersom hon lovat mig att inte röka, och det gjorde hon ändå så jag skulle ta den jäkla ciggen från henne, men det hela slutade med att jag fick ta av mig mina tights och hänga dom vid elden för dom var dyngsura! Hade ju kjol på mig iallafall.
Myggbett till tusen fick jag. Eller om det är några andra slags bett.
Men det var det värt för jag har nog aldrig haft så mysigt förut på en fest innan. Myspys!
Kom hem någon gång inatt. Vet inte vad klockan var.
Sov och vakna 5:40 imorse och skulle upp klockan 6.
Var pigg fram till frukosten vid 9 och då höll jag på att somna, men sedan blev jag pigg igen.
Så visst kan jag festa till rätt rejält även om jag ska upp och jobba. Det har jag aldrig gjort förut och tror inte det kommer ske så himla många fler gånger, men huvudsaken man hade kul igår, och det hade nog dom flesta!



Anna och jag


Strandbaden




Tha Gang (saknas några)



Vilka ljushuvuden!

Precis som igår är det kokhett ute. Det är jobbigt att vara ute i solen såhär pass länge på dagarna i den här värmen. Man vill bara klä av sig och gå halvnaken men det får vi inte. Tjocka oluftiga arbetsbyxor och tjocka skor med stålhätta är ju inte det man föredrar en sådan här dag. Så man är ju sjöblöt av svett vid lunch. Usch!

Jag hade tänkt och handla lite idag. Har inget hemma nu. Hälsa på Izolde med ska jag. Dom åker till Östersund imorgon tror jag och hälsar på över helgen. Hade velat åka med men jag ska jobba på lördag. Tråkigt!
Undrar om jag ska vila en halvtimme....


Strandbaden, Årsunda?

Anna frågade mig igår om jag ville hänga med till Strandbaden ikväll och festa lite.
Då var jag inge sugen men idag tänkte jag att vaffan, klart jag kan det, så nu är jag sugen till tusen. Men har inte fått svar av henne än med tider och så, och dessutom så har jag ingen skjuts och ingen hämtning ikväll/inatt. Typiskt.
Ska höra med några om någon har lust men jag tvivlar på det starkt. Annars kanske jag kan åka med någon hem sen men ja, det vet jag ju inte än. Anna får kolla upp det kanske.

Jobba gick bra idag. Det är rätt skönt att få sitta ifred med lurarna på sig och lyssna på radio och filosofera över livet och lite annat. Eller ganska mycket annat! Bra saker mestadels.
Jag åt lunch på Kvarn med T och Izolde idag. Fick senare åka tillbaka dit för T hade glömt hennes rygga på en stol där så fick ta en liten bil på banan och åka förbi och hämta den. Den hängde kvar där så fint så. Hennes lilla Pippi-rygga.


Lady GaGa


Det var lika bra...

....att jag inte åkte dit, sa han idag.
Ja, det var väl det.
Fel att säga det förut då innan han fixade jobb och jag gjorde allt klart för att åka.
Jag blir så less på allt velande.
Antingen vill man, eller så vill man inte. Ska det vara så jävla svårt att veta vad man vill?
Och så får man något "roligt" sms där det står saker man ville höra förut men som man får nu när det är slut. Varför? Vad är det för mening?
Allt som sagts förut då, måste ha varit tomma ord. Hämtade ur luften bara för att det skulle låta bra.
Jag gissar det, för det kan ju inte bara tvärt bli sådär.
Eller kan det?


En natt att minnas!

Inatt såg jag då UNDERBARA Lady GaGa på Stortorgets scen, live! Hur underbar och bäst är hon inte då?
Kaxig som få och snygg som bara den. Hennes kropp skulle jag vilja ha. Varför kan inte jag få se ut som hon?
Det var proppat med folk. Jag tror aldrig det har varit så mycket folk på stortorget någon gång förut. Det tråkiga var att jag stog där alldeles ensam. Syster och hennes kompani hade försvunnit redan vid Presidenttalet och det är svårt att ringa inne på området, så det slutade jag med att jag såg henne själv. Tråkigt ändå.
Önskar...önskar kanske...eller ja...jo, jag önskar att Du hade varit med, faktiskt.
Poker Face! Popopopoker Face!
Behöver jag säga mer?
Vilket ös! Det bästa jag varit med om på länge! Önskar jag hade stått närmare. Jag stog nästan längst upp.
Jag kommer lägga in några kassa bilder från konserten sen. Håll till godo gott folk!

Imorgon åker jag hem till Sandviken igen.
Chefen sa att jag fick börja på tisdag om jag ville, så då gör jag så. Så jag fick 2 dagars semester ändå. Bävar inför att behöva förklara mig för alla varför jag är tillbaka, men chefen kanske säger något imorgon att jag är tillbaka på tisdag. Så dom blir förvarnade och inte chockad på tisdagmorgon. Det vore bäst.

Nu kanske lite lek med Dollie och lite frukost skulle sitta fint.

Lördag

Idag var det alltså dagen D för att åka till Norge, men det blev inte så.
Jag vet inte vad det var för fel men Tony visste inte längre vad han kände för mig sa han så jag hade ingen lust alls att åka ner. Jag bestämde mig sent igårkväll för att inte åka.
Jag messade min chef för att höra om jag fick komma tillbaka till golfen och det fick jag, berättade han idag. Så det var ju himla bra.
Men fortfarande, jag har ju inget jobb om 2 månader. Men jag kan inte åka till någon, och se honom varje dag, som inte vet om han vill fortsätta eller ej. Flytta till ett annat land och allt det där. Jag klarade inte det. Jag önskar självklart att saker och ting vore annorlunda men nu är det som det är och jag sa till honom igår att jag ville bryta. Visst är vi vänner, men jag kan inte vara ihop med någon som inte vet längre vad han känner. Känns inte som det är någon mening.
Jag har längtat så himla mycket efter honom. Jag har saknat honom så otroligt, och så fäller han bomben, 2 dagar innan jag ska åka. Jag pallar inte sånt.
Men, jag samlade ihop mig och packade en liten väska imorse och drog till Östersund och mamma och pappa. Mina kära föräldrar, som alltid finns där i vått och torrt.
Och jag får se Lady Gaga inatt på Storsjöyran. Jag är så lycklig över det!
Så ikväll blir det nog lite god mat och gott vin och sedan blir det då Yran. Ska bli jätteroligt mitt i det här tragiska.
Men det här är så typiskt mitt liv...och kommer nog så förbli.

Jag åkte till Henke igårkväll. Jögga var där han också och vi satt på Henkes nybyggda altan till 3 inatt och surrade och drack lite öl. Jag drack en folköl bara eftersom jag skulle köra hem sedan. Så det var trevligt att träffa lite folk sent igårkväll trots allt. Det behövdes.
Så nu ska jag samla mina tankar i 2 dagar som jag blir här uppe innan jag börjar på golfen på tisdag igen.
Och jag bävar inför att behöva förklara mig inför hela jobbet. Jag vet hur en kommer reagera; Vad var det jag sa?!
Jag orkar inte. Tänker säga att jag inte vill prata om det för det ju för fan privat. Alla behöver ju inte veta. Öberg och Henke vet hur det är på riktigt, men ingen annan. Och så ska det förbli också.
Men jag vet nog hur snacket kommer gå. Tyvärr.

Men nu ska jag ha roligt ikväll och hoppas att Gagas konsert blir hur bra som helst!

RSS 2.0