Senaste tiden

Jag vet att jag inte har varit duktig på att skriva nu på bra länge men jag har ingen ork.
Sist jag skrev skrev jag ett långt inlägg med bild och allt men det raderades. Men det kanske finns sparat någonstans. Får se.

Jag har inte mått så bra på sista tiden alls. I måndags kändes det som jag skulle dö. Var hos psykolog på första besöket då och jag grinade hela tiden. Hela måndagen var ett helvete. Jag grinade nästan hela dagen. Det värsta är att jag inte har orkat ta hand om Izolde, men T har förstått hur det är så han har varit snäll och hjälpt till.
Jag har även fått antidepressiva som jag börjat med. En om dagen. Idag och igår har varit bra dagar så jag hoppas på en fortsättning på det nu. Det är så jävla pissigt att må såhär. Har tydligen en depression och panikångest sa Dr som skrev ut medicinen till mig. Jo tack, har märkt det.
Men hoppas det blir bättre nu.
Jag är ju inte ensam om att må dåligt iallafall, även om man känner sig som den mest ensamma i hela världen.

Imorgon kl 6 ska jag vara på hotellet. Skönt att få jobba lite. Men just nu känns inte ens det kul. Jag som längtat efter att få jobba. Men nu känns allt skitjobbigt bara. Till och med att gå upp från soffan är ett projekt vissa dagar. Vill bara sova mest hela tiden. Men ändå vill jag inte lägga mig och sova på kvällen. Helmysko känns allt. Bakvänt.

En bra sak, som kanske är fjantig är att jag äntligen har Lady Gagas album Fame. Det är så bra. Jag brukar sällan, väldigt sällan, lyssna på hela album, men nu gör jag det. Det är så himla bra. Jag älskar Poker Face och Paparazzi. Hon är grym!

Annars har jag jobbat på krogen 2 nätter den här veckan. Det var kul, men jag har vart så himla trött så jag har nästan somnat vid bordet. Det är inte bra alls. Kan bara tänka mig hur trött jag kommer vara imorgonbitti när jag ska upp vid 5! Men det går nog bra.

Morgonstund har inte guld i mun

Jag tycker att 6:00 är för tidigt just nu. Speciellt när jag fortfarande inte somnar innan 1 på natten. Och när man har en liten fjärt bredvid sig i sängen med så sover man inte jättebra.
Men hon gick upp själv imorse och satte sig i soffan ett tag innan hon kom in till mig igen och ville att jag skulle kliva upp. Tänkte för mig själv att gud vad skönt det ska bli sedan när hon kan gå upp själv och slå på TV:n och knappa in Barnkanalen helt själv. Då kanske man får dra sig en stund på morgonen. Några år kvar bara nu.

Kom nyss hem från golfen. Var dit idag igen och hälsade på. Fan vad en del kan prata. Om precis allting. Man blir nästan imponerad. Lämnade iallfall tillbaka Öbergs filmer som jag lånade när jag inte hade TV kanaler.

Nu kom Anna och pojkarna så snart får jag mat. Jag som är så himla hungrig! Jag köpte Sibyllakorven på burk och bröd som vi ska äta till lunch. Emma skulle kanske komma hon med men jag vet inte.

Nu längtar jag massor till lördag. Har suttit här hemma nu en stund tidigare på förmiddagen och poppat en massa bra musik från min playlist från förra festen. Det var ju roligt så jag hoppas det blir lika kul på lördag.
Har inte fått svar från min bror än men han kommer nog inte han heller. Han har väl kanske inte råd. Fan att det alltid ska handla om pengar jämt. Jag blir så trött. Allt ska kosta. Och för att kunna göra nåt så ska man ha jobb och nu avskedas folk hit och dit överallt så hur ska man få tag i ett riktigt jobb då? Till och med på hotellet har dom avskedat 4 st. Otroligt. Och det gick ju så bra för dom, men tydligen inte.

Imorgon ska jag och Anna åka till Valbo och kolla på kläder när hennes Jon har kommit hem från jobbet. Fika och shoppa. Det gillar vi! Hoppas jag hittar nåt fint. Jag ska in på H&M. Dom brukar ha bra och billiga kläder. Eftersom vi inte ska ut på krogen på lördag så tänkte jag hitta nån fin tröja att ha som fint bara. Inget märkvärdigt. Hittar jag inget spelar det egentligen ingen roll heller.
Imorgon ska Izolde till sin pappa också så jag ska ha städdag imorgon hela dagen och sedan lite shopping på kvällen. Mysigt! Fredag förmiddag/dag ska jag handla till smörgåstårtan innan jag åker till Gävle för att möta Carina vid tåget. Kul att träffa henne igen!

Droppar


Nu börjar folk droppa av festen. Det känns...jag vet inte alls vad jag ska säga egentligen. Jag blir bara så himla less.
När man har planerat så länge och fått svar från alla att dom ska komma och nu skiter dom i det. Det känns inget vidare.
Men det är typiskt tjejer. Så skulle aldrig killar göra mot sina vänner om det inte var något verkligen speciellt. En kille skulle aldrig skita i sin kompis födelesdagsfest för att stanna hemma med sin tjej och fira alla hjärtans dag. Och vad är det att fira då egentligen?
Jag har då aldrig firat den dagen. Jag har köpt en present till den jag varit ihop med och sen har det varit klart, finito. Har knappt haft en tanke på att den dagen existerat egentligen.
Ja, jag är väl kanske lite bitter just för tillfället. Och det har jag väl rätt att vara tycker jag också.
Har man sagt att man ska komma och fira tycker jag man kan hålla det också, men nu är man dumpad till tusen.
Alla får väl göra som dom vill men har man sagt att man ska komma tycker jag man ska göra det också och inte bara skita i det pga av en dag som egentligen är som vilken annan dag som helst.
Men då vet man hur mycket värd man är i andras ögon.
Men det kanske bara är jag som känner såhär?
Det kanske bara är jag som skulle gröa tvärtom?
Ja, inte vet jag. Jag kanske är född med fel kön.
Men det ska bli otroligt kul att min vän från Östersund ska komma ner. Hela helgen kommer hon vara här hos mig. Vi kommer ha så kul!

Hemma hos Anna

Imorse åkte vi till Anna och hennes pojkar.
Izolde vaknade ju tidigt och strax innan 10 åkte vi. Packade med lite mat härifrån och tankade på Statoil och så vidare.
Det var trevligt där. Vi fick lite frukost när vi kom dit och några timmar senare åt vi lunch. Barnen lekte lite, var arga lite och trötta till och från.
Men det är mycket roligare att träffas och umgås sådär när båda är lediga än att sitta ensam hemma.
Imorgon är det dagis och så kanske lunch med T.
Imorgon 9:45 ska jag även klippa mig.
Och så ska jag försöka få undan all disk också.

Tidig Morgon

Idag vaknade Izolde 6:15. Det tyckte jag var alldeles för tidigt för jag somnade 1 inatt någon gång. Har svårt att somna varje kväll. Kollade på Beck till 23 och när det var slut kom Izolde upptrippandes. Så stängde av TV och dator och gick och gjorde välling och sedan fick hon lägga sig med den och jag borstade tänderna och la mig och läste ett kapitel i min nya bok. Sedan somnade hon om.

Idag ska vi antagligen åka till Årsundaskogen och hälsa på Anna och pojkarna. Det blir nog trevligt.
Har lite samtal att ringa idag med.
Jag ska ringa hyresvärden och klaga på karaokehelvetet som är under mig varje helg. Varken jag eller Izolde kan sova.
Och så ska jag ringa och boka tid hos en frisör.
Fick pengar av mamma till det så jag är fin i håret till på lördag. Och så ett bidrag till ingredienser till en smörgåstårta. Det ska bli så gott!
Hoppas alla som sagt att dom ska komma kommer bara. Men är alltid folk som droppar av. Skittråkigt är det.

Jag tänker ofta på semestern vi var på i somras på Kolmårdens Djurpark. Jag tyckte det var en supermysig helg. Jag, T, Izolde och T:s lillebror var med. Vi åkte ner en fredag eftermiddag efter jobbet och åkte hem mitt på dagen på söndagen. Vi bodde på ett hotell mitt i Norrköping. Det var väl ok. Rummet var stort och fint, men jag har bott på bättre hotell. Men det var en mysig helg och jag skulle gärna göra om det i sommar...men ja...

Fick ett svar igår iallafall. Äntligen.

1 vecka kvar

Om en vecka fyller jag 25 år.
Jag har snart levt i 25 år. Det är väl inget egentligen men jo, jag tycker det.
Nu när man har barn får man lite perspektiv på det här med ålder tycker jag.
Vet inte hur jag ska förklara det, men hon blir 2 år i april och har bara funnits i 2 år, men det känns ändå som att hon alltid har funnits nu. Och jag har funnits i 25 år bara.
Invecklat men det känns märkligt. På ett bra sätt.
5 år kvar till 30 och då trodde jag att jag skulle ha allt.

Borta bra...

Men jag vet inte om hemma är bäst.
Önskar jag fick bo borta. För evigt.

Jag vet inte vad jag ska skriva.
Skulle vilja skriva massor som hänt och inte hänt men jag har ingen ork och så vill jag inte skriva det heller.
Vill inte att alla ska få veta.
Vill bara att det ska bli så som jag vill.
Varför kan det inte bli så?
Varför kan jag aldrig få ha turen på min sida?
Kommer jag aldrig må helt bra igen?
Så många frågor som jag aldrig får svar på.
Det känns som jag vill ställa mig på en stor åker och skrika allt vad jag kan till rösten tar slut.
Jag vill få ut utlopp för alla mina känslor eftersom jag inte får det nu och det känns som helvetet kommer braka lös snart om det inte blir bättre.
Det känns som någon håller på att krypa ut ur kroppen...det vill bara ut och det växer för var dag som går. Kanske är skriket som måste ut.

Drömde om båtar inatt igen. Det var lugnt vatten inatt. Men det är 4:e gången jag drömmer att jag åker båt. Jag kollade ju upp vad båtar och vatten betyder så jag vet ju det. Just därför jag håller koll på när jag drömmer om båtar. Jag tycker det är läskigt. Men det var tur det var lugnt vatten iallafall. Men hela jag känns som en storm just nu. Så konstigt att det inte var storm i drömmen. Kanske blir så inatt.

Så liten



Vad liten hon var min lilla Diamant här. Någon vecka gammal bara. *kärlek*

Kärlek


Snöstormen

Den gör så att vi blir inomhus idag ändå. Jag hade planerat att vi skulle gå till lekparken efter tuppluren efter lunch men när vi vaknade för en halvtimme sedan och kikade ut och såg snöstormen härja så ändrade jag mig genast. Vi kommer ju blåsa bort om vi går ut i det här vädret. Snön yr omkring rätt rejält. Så vi får stanna inne och hitta på nåtgot annat istället.
Dagen började med att T kom och lämnade Izolde vid 7 imorse. Jag var inte jättepigg då. Men efter en dusch och lite frukost blev jag piggare. Hade fullt upp med duschen, frukosten, lite disk, lite lek och lite TV innan T kom med bilen så vi kunde åka och handla.
Nu kanske det låter som att jag inte själv kan gå och hämta bilen, men det kan jag visst, men det var bara det att han glömde att lämna kvar en vagn här. Jag hade faktiskt tänkt att gå med Izolde ner till parkeringen som är nästan vid hennes dagis ändå, bara för att få röra på oss lite, men när han ringde själv och sa att han kunde komma upp med bilen så fick han gärna göra det.
Så vi satte oss i bilen och åkte till Lidl för att köpa mat. Det är billigt på Lidl. Fick en hel del mat för 450 kr. Så nu klarar vi oss säkert en vecka framöver. Blir väl kanske lite kompletteringshandling bara.
Sedan åkte vi hem och började med lunchen och sedan stupade vi i säng båda två. Izolde visar tydligt nu när hon är trött och vill gå och lägga sig. Antingen så hoppar hon upp i soffan och lägger sig där eller så vill hon att man ska följa med in till sängen. Vi somnade rätt fort och sov i ungefär 2 timmar. Skönt! Man blir en helt annan människa.
Vi har dessutom tvättstugan idag så nu bär det av dit ner för fortsatt arbete.

Pilatesbollen

Ja, jag har ju tänkt att jag ska bli duktig nu. Börja träna lite smart här hemma med pilatesboll. Göra situps, kanske armhävningar och lite andra övningar. Så jag klädde på mig och gick först ner till centrum för att kika lite innan jag gick till Rusta för att köpa just en pilatesboll.
Jag hittade en i guld för bara 99 kr, 65 cm stor. Det lät ju stort och så visade bilden på kartongen att den ser helt ok stor ut om man säger så.
Hittade en bok till mig och en bok till Izolde. Izoldes bok såg ut som en väska och hette Min lilla handväska eller nåt i den stilen.
Betalade och gick in på Dollarstore en sväng. Där hittade jag strumpor till Izolde och en leksaksförvaringskorg i tyg. Kom hem och började blåsa upp bollen iallafall. Men den är ju för liten!! Jag satte mig på den och det kändes som jag hade knäna i hakan. Sådär liten var inte den på gymet jag gymmade på förut. Jag vill ju ha en så stor.
Men kikade nyss på Stadiums hemsida och där har dom större bollar, så det blir väl att åka till Valbo och köpa en av dom då. Hoppas dom har i rosa. Men dom var dyrare, 299 kr. Känns inte som jag har dom pengarna just nu. Men jag fyller ju år snart så man kanske kan önska sig en boll i present? Ja, det kan man ju. Såklart!

Läser tidningen


Hopp hopp

Hoppar från kanten i soffan

Ensam hemma...igen

Jag önskar mig en man och ett stort fint hus!
Kan man få det? Kan jag också få allt jag önskar?
Kan turen någon gång vända så jag kanske också kan få vara lycklig?
Nej, jag tror inte det. Inte just nu.

Och här sitter jag nu ensam, övergiven. Med ischias som visserligen är bättre idag än den var igår, men utan barn. Jag kan inte böja mig så jag ska ta med mig laxen och laga mat hos T idag så jag iallafall får träffa lilla diamanten en stund idag. Fan va hopplöst det känns när jag inte får vara med henne.
Men hon ska komma hit imorgonbitti och vara här på dagen tills dom åker till Vallentuna, om det nu blir något åka. Berodde på vädret. Annars ska hon vara här över helgen och sådär. Får vi hitta på en massa mysiga saker. Kanske hälsa på någon kompis, leka i parken om vädret tillåter och sådär. Det ser ju ut att bli snöstorm i helgen så man ska väl inte ha för höga förhoppningar om utelekar. Men man borde ju vara ute mer än man är, men det är lite svårt att leka ute när man har en bit till närmsta lekpark. Har man ett stasbarn så blir det lätt så antar jag, att man sitter inne mer än barn som bor på landet eller i ett fint villa/radhusområde med massor av barnfamiljer och lekparker i vartenda hörn. Det är ju så jag vill ha det för henne. Jag vill bo i radhus eller villa, med en bra lekparl i närheten, där det inte åker så mycket bilar och där man kan känna ett lugn. Jag har sådan längtan efter det. Det gör ont i kroppen nästan. Jag var så nära...och så sket det sig. Jag har försökt att få det att bli bra men det verkar inte fungera. Inte alls. Så allt känns verkligen hopplöst.
Jag tror aldrig jag kommer hitta en ny kärlek igen. Jag letar i och för sig inte nu heller, för jag har ingen ork. Och vadå leta förresten, det känns ju så löjligt att "leta" efter någon. Jag tar det som det kommer och just nu så går mina dagar ut på att försöka orka med dagen tills det blir kväll. Fast nu har det faktiskt varit bra i några dagar. Jag har käns mig levande igen, som vanligt. Men så fick jag bakslag igår bara för den där jävla ischiasen. Varför skulle den komma just igår när jag hade hämtat Izolde och skulle mysa med henne? Det är ju så typiskt mig det. Otur hägrar som en hök runt mig. Jag måste dras med en förbannelse.

I en annan del av Högbo

Idag blec jag väckt klockan 8. Men jag var redan vaken.
Gick upp, tog penicillin och plockade lite innan jag hoppade in i duschen. Sedan åt jag frukost och pratade i telefon innan jag klädde på mig för att hämta bilen och åka ut till banan och hälsa på och kika efter mina tofflor.
Jag hann inte längre än till korsningen här utanför mest för där träffade jag på Pelle som stannade med bilen och sa hej. Han frågade om jag skulle med till banan för han skulle dit så då slapp jag gå och hämta bilen. Så vi åkte dit och var där bra länge och snacka med karlarna där innan vi åkte hem. Det var trevligt att hälsa på där. Kanske vi gör om nästa vecka med. Han skulle höra av sig om han skulle dit.
Men några tofflor hittade jag inte där. Trist. Undrar vart dom tagit vägen.
Efter banan gick jag till bilen och sedan åkte jag till dagis för att hämta Izolde.
Sedan åkte vi till affären och handlade lite. Hon får alltid en banan av Apan där och hon tycker det är så kul. Det är så himla smart gjort att man får ge barnen banan.
Sedan åkte vi hemoch fikade lite.
Men, så fick jag plötsligt ryggskott eller om det är ischias. Det gör så ont så jag kan knappt röra på mig. Hon skulle ju vara här till fredag nu, men fick ringa Tony som kom och hämtade henne för jag kan inte bära henne och inte böja mig ner. Har så ont så jag vill bara ligga stilla resten av kvällen. Hoppas det är bättre imorgon så kan jag ha henne då och på fredag iallafall.
Jag saknar ju henne så jag började såklart grina innan dom åkte. T sa väl att det funkar ju inte att henne här om jag inte kan röra mig knappt och det är ju så, men det är så trist när jag väl hämtat henne och ska få vara med henne några dagar nu. Jävla skit.

Ont

Jag har ju som fått ont i tanden efter den där operationen jag gjorde den 22 januari.
Så jag ringde tandläkaren igår och dom hade senare pratat in ett meddelande på mitt mobilsvar att jag kunde hämta ut penicillin på Apoteket. Så det har jag nu gjort och ska snart ta första tabletten. Jag ska ta 3 tabeller om dagen. Så nu hoppas jag att det onda försvinner för gott.
Sedan gick jag vidare till Hälsokost för att köpa en ny kajal, men dom svart var slut och skulle komma i slutet av veckan eller i början av nästa vecka. Dom är så himla bra dom kajalerna.
Sedan vidare till Viking för att köpa deras goda pasta och så hem och äta lunch.
Tog med en massa post upp och jag fick ett bra besked. Den 6 februari får jag bostadsbidrag för januari. 1900 får jag då. Va skönt! Sedan fick jag en del räkningar och så. Såklart. Men jag blev glad att jag fick beviljat bostadsbidrag iallafall. Nu känns det redan lite bättre.
Fick hälften av pastan kvar efter lunch så det ska jag ta med till jobbet ikväll. Perfekt. Skulle behöva handla lite inför veckan då Izolde kommer med. Men det kanske jag kan göra imorgon på förmiddagen om jag tar mig i kragen och kliver upp i tid. Skulle behöva städa och diska och så med. Så det kan jag göra imorgon. Kliva upp klockan 8 och göra sådana saker som behövs göras innan hon kommer. Mysigt!

Min älskling

Imorse vaknade jag precis innan T ringde för att säga att dom var på väg hit. Då var klockan 7:10. En stund senare kom dom och Izolde är nu här idag. Det är kul! Man får lite mer och lite annat att göra. Jag får känna mig behövd.
Vi har fikat lite än så länge men hon åt bara upp pålägget.
Jag funderar på att sätta oss i badkaret och duscha och bada lite, men hon verkar inte vilja bada längre tydligen. Kanske blev så när hon ramlade i badkaret när hon badade här sist och slog pannan i kanten. Måste vara sen dess.
Idag har jag fullt upp med andra ord, först här hemma fram till 15. Anna ska kanske komma och hälsa på med fika och sedan 15:30 börjar jag jobba på mitt nya jobb. Ungdomsgårdens Zenit. Det ska bli intressant. Hoppas det går bra så jag får vara kvar. Jag behöver ju både pengarna och något att göra mer än Cherry för på Cherry har jag bara fått 4 pass den här månaden och dom är i slutet av februari. Dom 2 sista helgerna. Tråkigt.
Har några samtal att ringa idag med. SKa få tag i någon på dagkirurgen för att höra om det är normalt att känna så som jag gör där jag blev opererad vid tänderna den 22 januari.
Och sedan ska jag ringa psykosociala.
Idag känns det bättre iallafall. Men det är kanske för att jag får ha Izolde hos mig idag.
Hon ska nog vara här onsdag till söndag sedan. Det lät som T skulle åka till sin pappa i helgen. Det känns konstigt att inte åka med dit mer, någonsin.
Nej, livet är inget vidare just nu alls. Som sagt, enda ljusglimtarna just nu är när jag får jobba och ha Izolde hos mig. Min lilla diamant. Min lilla älskling.

Dålig dag

Igår var en bra dag. Jag kände att jag inte behövde göra mig till för att verka vara den jag brukar mot den jag blivit.
Idag är en sämre dag.
Jag har haft gråten i halsen sedan jag lämnade hotellet kl 15 när jag slutat jobbat. Åkte hem och bytte kläder och åkte till T för att hälsa på Izolde. Hon var jätteglad och ville att vi skulle gå upp och läsa bok och se på TV så det gjorde vi då.
Jag är skittrött idag efter att bara ha sovit mellan 4 imorse och 8. Kunde inte somna om riktigt innan klockan 9 då klockan ringde för att väcka mig. Var inte alls pigg efter så lite sömn och efter att ha kommit hem inatt klockan 3 efter att ha åkt från Falun. Men nu är jag hemma igen och dagen gick väl bra.
Började gråta lite när jag skulle gå hem nyss från Izolde, men höll tillbaka så pass så det inte skulle synas.
Det här är inte jag.
Dom som känner mig vet att jag oftast är glad och uppåt. Att jag vill ha kul hitta på saker och så.
Nu vill jag bara gömma mig under täcket. Jag vill inte gå och lägga mig men sedan vill jag inte vakna heller när jag väl somnat. Och när jag vaknar vill jag bara somna om igen och sova, sova, sova bort dagen. Jag vill inte att det ska bli en ny dag typ.
Rutiner säger en del ska ordna det, men det är svårt att ha det när man inte har ett riktigt jobb.
Min enda tillflyktsort är att få just jobba, men det blir ju inte så mycket av den varan för min del. Jag skulle kunna jobba 12 timmar i sträck, sedan äta och sova och sedan upp och jobba igen. DÅ skulle jag slippa tänka och känna efter.
Jag har börjat fundera över en liten resa. Har morbror i Oman och fick man bo hos honom skulle det inte behöva bli så himla dyrt att åka dit. Där kan man få vara ifred och sola lite och bada och ta hand om sig själv. En vecka kanske.
Men ja, jag har ju inga pengar. Inga alls.
Men imorgon ska jag ringa psykosociala och höra om jag får komma och prata lite med dom. Och så ska jag ringa tandläkaren för det känns inget vidare efter operationen. Det känns som jag har fått inflammation. Gör ont bara jag pratar ibland. Eller rör på mig lite för häftigt och så ska det väl inte vara?

RSS 2.0