Ensam är stark?

Ordspråket säger ju iallafall det men jag känner mig inte det minsta stark.
Jag vill ha Dig här. Inte där borta i ett annat land.
Ville inte släppa taget igårkväll innan Du skulle kliva på tåget. Jag mådde så dåligt så jag trodde jag skulle kräkas.
JAG VILL INTE DET HÄR!
"Det kommer gå fort" sa Du, men det tror jag inte.
Det har ju inte ens gått ett dygn och jag saknar Dig redan så mycket.
Kärleken har inga gränser...bara en stor, fet, jävla landsgräns just nu.

Idag slutade jag klockan 12. Började 6. Åkte hem och åt en snabb lunch bestående av sallad från igår när vi var till stranden. Bytte om och for till dagis och hämtade Izolde. Hade bett dagispersonalen att inte lägga henne efter lunch så jag kunde hämta henne på en gång istället för att vänta till halv två. Sedan for vi hem till T och la oss i sängen och somnade till 15:20. Då kom han hem och så var vi ute större delen av eftermiddagen. Jag åkte och köpte grillmat och vi åt allihopa. T:s bror och brorsbarn var där också och så kom det fler släktingar till dom.
Vi badade och solade tills det var dags att packa ihop och gå in.
Så jag åkte hem.

Imorgon har jag verkligen arslet fullt.
Börjar 5 imorgonbitti. Sedan 15:15 ska jag ut och golfa. Tävla faktiskt. Så jag lär nog inte vara hemma förren tidigast 21 imorgonkväll.
Ska till banken efter jobbet imorgon och så ska jag ha en ny mascara.

Allt känns som meningslöst nästan just nu.
Vet ju inte när vi kommer ses igen. Och ett jävla halvår går inte snabbt...

Du är saknad till tusen...

Nu När Du Gått...

TILL MIN UNDERBARA TONY
PRECIS SÅHÄR KÄNNER JAG


http://www.youtube.com/watch?v=EAgGS9qgjUM

Sista natten...

Jag börjar känna en slags ångest. Det börjar värka, gör ont i bröstkorgen och den växer sig allt större och större.
Imorgonkväll åker han. Han åker bort i 6 långa månader.
När vi kommer ses?
Det vet vi inte just nu, men kanske i slutet av juli igen. Kanske.
Jag hatar ordet kanske. Jag vill ha klara besked på när och klockslag och allting. Helst. Sån har jag alltid varit. Jag vill kunna planera in saker och ting en bra bit i förväg och veta vad som ska hända och hur det kommer gå till. En slags förberedelse.
Jag hatar att vara ovetande om framtiden på det viset. Och nu är det så och jag hatar den här situationen. Den oundvikliga. Dagen har kommit, den som jag har bävat inför ända sedan i mitten av mars. Då vi officiellt blev ett par. Och nu då?
Jag vet att man inte ska gå ner sig över en sådan här grej, men han har ju funnits här nu hos mig dag och natt ett bra tag, men från och med imorgon så kommer han inte göra det mer. På ett halvår, om inte längre. Ovissheten gör mig galen!
Tåget går 21:55 från Stockholm C och jag ska köra ner han.
Sedan hem, till en tom lägenhet och försöka sova.
På tisdag efter jobbet kommer ingen vara här. Vad ska jag göra? Vem ska jag prata med?
Jag antar att jag kommer mer eller mindre bosätta mig hemma hos T bara för att få vara nära Izolde.
För den kommande veckan kommer inte bli rolig alls. Dels för att Tony åker och dels för att jag kommer i stort sett bo ute på golfbanan. Det är golfvecka och vi har stor press på oss att sköta banan. Så det kommer bli tidiga mornar och sena kvällar. Antingen eller eller både och. Plus att jag har tävlingar i veckan på det. Onsdag, fredag och lördag. Så visst har jag fullt upp med andra ord, men vem ska jag dela alla ögonblick med när allt är slut för dagen?
Jag är så rädd att jag ska gå ner mig igen. Och jag vill inte det.
Jag vill inte att den här kvällen ska ta slut. Jag vill inte att natten ska övergå till måndag.
Varför måste alltid sådant här drabba mig?
Vad har jag gjort för att förtjäna dessa saker?

Nya besked

Igår fick jag mitt efterlängtade svar på nötpaneltestet och det visade att jag, hör och häpna, INTE är allergisk mot nötter alls. Det tog 15-20 år att få veta att jag inte är det bara, så för första gången igår, på riktigt, så testade jag nötter och det hände ingenting.
Idag till lunch lyxade jag till det med en annan efterängtad rätt. Kyckling med jordnötsås från kina och oj vad gott det smakade. Jag är ganska glad över att kunna äta nötter nu. Så nu antar jag att jag kommer proppa i mig en massa nötter dom närmsta dagarna, bara för att jag kan!

Och den 4 augusti ska Izolde till Barn på Gävle sjukhus för att göra ett allergitest hon också. Hon hade ju några konstiga utslag för ett tag sedan som vi först trodde var vattkoppor, som dom även sa på 1177, men det visade sig vara något helt annat. Vad vet vi inte, därav remissen till Barn från BVC.
Så det ska bli intressant att veta vad det kan vara för något, men jag bävar inför besöket. Hon är ju livrädd för sjukhus redan nu, tack vare läkaren i Turkiet. Så jag kan bara gissa hur det kommer sluta.
Men, vi håller alla tummar och tår för att det ska gå så smärtfritt som möjligt såklart. Och jag hoppas jag kommer kunna hålla mig för att storgråta som jag brukar kunna göra när det gäller henne och sjukhus.


The King Of Pop

MICHAEL JACKSON




A.K.A THE KING OF POP


har lämnat en hel värld i sorg.
Inatt, svensk tid, avled han av vad som sägs en hjärtattack.
Vad som är sanning i det vet man ännu inte, men som med allt annat kommer det fram så småningom.
Det pratas även om att han tog en överdos av starka värkmediciner.

Känslan jag har i kroppen är en konstig känsla.
Han har berört en hel värld med sin musik och med sin dans.
The King Of Pop, behövs det sägas mer?
Och nu är han död.
Bland den märkligaste känsla jag har haft.
Han har alltid funnits så länge jag levt och man har mer eller mindre vuxit upp med hans musik. Den har alltid funnits där, på radion, då och då. Alla vet vem det var. Han var nästan som en granne, eftersom alla visste vem det var.
Märkligt är ordet.


The King Of Pop - Ett musikaliskt Geni

R.I.P MICHAEL JACKSON - HEAL THE WORLD
Du kommer för alltid leva kvar



 

Se och Njut

http://www.youtube.com/watch?v=Ib1gMVcWK2Y


Dog av värmen...

En flicka på ett år dog idag i värmen i en bil.
Hon blev bara ett år gammal.
Hennes pappa hade glömt bort henne och åkte till jobbet och glömde att lämna henne på dagis, så där i bilen satt hon fastspänd i sin bilstol hela dagen. Hon dog av värmen.
Jag mår så dåligt när jag läser sånt där. Det hugger till i mitt hjärta.
Hur i hela friden kan man glömma bort sitt barn?
Lilla gumman...bara ett år.

Kommentarer

Någon, ANONYM, kommenterar mina blogginlägg på ett speciellt sätt.
Det är säkert massor med folk som får kommentarer som dom inte vill ha.
Men att hålla på att kommentera saker som dom inte har en aning om gör mig lite störd.
Speciellt när det handlar om min dotter.
Varför inte stå för vem man är och vad man skriver i folks bloggar?
Tycker det är fult att gömma sig bakom namnet Anonym. Då kan man lika gärna strunta i att kommentera över huvudtaget!
Men den här Anonym är säkert en sådan här Elitmorsa som är hemmafru och har 10 barn och inte bryr sig alls om något annat än sina barn.
Alla är inte lika, och tacka gud för det!
Men nu ska jag säga sanningen så kanske Anonym slipper fundera mer över saken:
Jag KAN inte ha min dotter mer än på helgerna, och oftast jobbar jag på helgen så då blir det så att jag hälsar på henne hos hennes pappa eller hämtar henne på dagis efter jobbet och har henne några timmar tills hon ska sova.
Hennes pappa och jag har kommit överens om att ha det på det här viset över sommaren eftersom jag har säsongsjobb och jag kommer sluta 2 oktober där. Sedan är jag i princip arbetslös och kan ha henne här hur mycket som helst igen.
Måndag, onsdag och fredag börjar jag klockan 06:00 och det är OMÖJLIGT för mig att få en dagisplats 05:30 på morgonen eftersom dagis öppnar 06:30. Visst kan jag bråka med chefen om att få börja senare dom dagarna jag har henne, men när hennes pappa till och med tycker att jag hellre ska åka och jobba nu när jag fått jobb så har vi kommit överens om det ihop!
Allt som har med henne att göra kommer vi överens om tillsammans. Vissa saker gillar vi båda mer eller mindre, men vi har väl lärt oss att kompromissa.
Och hur ska jag kunna ha henne dom helger jag börjar 21 eller 22 på kvällen och inte är hemma förren 3-4 på morgonen? Det är totalt omöjligt. Så då har vi löst det genom att vi ses hemma hos han nästan varje dag!
Men nu när jag har skaffat bil så kommer jag kunna ha henne här dom mornar jag börjar 7. Då hinner jag lämna henne innan jag börjar. Förut var det omöjligt att hinna ner till dagis och sedan cykla ut till jobbet innan klockan 7. Men nu ska det fungera.
Så jag hoppas att Anonym förstår min situation, även fast jag inte tror det, och kanske slutar skriva kommentarer om hur jag umgås med min dotter på för vis.
Jag kan inte göra mer än det som går........

Rött är sött?

Sol, sol och åter sol.
I Love!
Och det börjar märkas hur väl solen tar. Jag har en sådan jättesnygg solbränna nu så ni anar inte!
Skäm åsido. Den är fruktansvärt ful! Jag har haft linne på mig på jobbet, och riktiga Blaklader-byxkor, så jag är rödbrun på dom ställen huden exponerats. Annars är jag vit. Kritvit. Nästan så vit så jag är blå! Det ser hemskt ut.
HUR FÅR JAG BORT DEN VITA RANDEN?
Hur ska jag kunna sola på en badstrand i sommar med det här?
Tony tycker jag börjar bli svart, men dit är det långt ännu, men jag kan ju bara ana hur jag kommer se ut i september om det här vädret fortsätter. Visst kommer man vara snygg och brun i ansiktet och på armarna, men resten av kroppen då?
Ska man pressa på balkongen i långärmat eller vad?

Två dagar i rad nu har vi åkt till Högbo och badat i den lilla plaskdammen. Igår var det aningen varmare än idag, men jag kanske bara frös lite extra för att jag har lite solfrossa. Jag vet inte, men det kändes lite kallare idag. Men skönt med en snabbt dopp ändå. Det svalkade skönt mot brännan.

Imorgon blir jag dessutom gräsänka till lördag. Tony åker till kära Östersund. Han ska hämta lite grejjer och ha sina barn innan han åker till Norge. (den jäveln)
Så han kommer tillbaka på lördageftermiddag någon gång och då blir det lite kalas hos hans föräldrar. Dom ska fira han innan han åker. Födelsedag. Det blir himla lugnt för mig för jag hade tänkt göra något kul på söndag innan han åker.
Har någon något bra förslag på något roligt?

MVH
Gräsänkan


Midsommarbild

Min vackra dotter leker i sandlådan utanför momma och moffas altan på just midsommarafton. Visst är hon vacker min lilla flicka?


Hemma i Viken

Ja, jag vet inte om man ska skratta eller gråta över att vara hemma igen.
Jag trivs verkligen inte här nere alls längre. Jag känner ju hur mina rötter drar i mig och vill att jag ska stanna kvar där uppe i norr. Men hur, hur HUR ska jag kunna göra det hjärtat och hela kroppen skriker efter?

Midsommar 2009

Den spenderas i Östersund tillsammans med min familj, Izolde och Tony. Vi har haft det mysigt än så länge och antar att det fortsätter så.
Imorgon åker vi hem till Skitviken igen och jag har som vanligt ingen lust alls att åka dit. Jag vill flytta hit, men det är ju hopplöst. Fy fan. Men det är priset man får betala när man har barn med en sandviksbo. Men det är ju det här med jobb jag tänker på mest. Det är så himla svårt att få ett heltidsjobb i den lilla hålan och nu när nästan 1000 personer har blivit uppsagda på Sandvik dessutom så kommer det ju bli ännu svårare att få sig ett jobb där.
Inte vet jag hur mycket lättare det skulle vara här uppe, men ändå. Jag har ju mina föräldrar och syskon här och jag saknar dom så himla mycket.
Skulle sakna Izolde desto mer om jag skulle flytta från henne, så jag kommer inte göra det, fast jag så himla gärna vill. Fast flytta med henne då alltså. Men det kommer aldrig hända. Aldrig i hela världshistorien att jag skulle få flytta med henne hit upp. Aldrig, aldrig, aldrig!
Men önska går ju, och drömma...

Men tillbaka till midsommar då.
Igår, midsommarafton, vaknade Izolde 6:30 och ville kliva upp så då gjorde vi det och kollade på TV ett tag innan momma och moffa kom upp dom med. Vid 8 gick vi in och väckte Tony. Sedan var det gnäll, gnäll och åter gnäll hela förmiddagen. Vid 10:30-tiden gick jag, pappa, Izolde och Tony till ICA för att köpa jordgubbar och lite annat och på hemvägen somnade Izolde i vagnen och sov nästan 2 timmar. Trodde det skulle bli bättre då, men gnället fortsatte ett tag till. Kl 14 var det resning av midsommarstången på StockeTitt och dit for vi och kollade och åt lite glass. Var där en timme cirka. Det kom lite regnstänk men annars var vädret helt ok. Lite kallt men ändå så pass bra att man kunde vara ute utan att frysa.
Sedan åkte vi hem och tog det lugnt. Jag, mamma och Malin ordnade överraskning för pappa när han lekte med Izolde i lekparken och han blev jätteöverraskad när vi hoppade fram bakom staketet och ropade grattis med serpentiner och tutor och ballonger. Han fick present, betående av ett presentkort på Egons Cykel på 5000. Så nu kan han köpa sig en ny cykel äntligen. Han har ju en med lite rosa på nu. Manligt!
På kvällen grillade och jag hade gjort världens godaste potatissallad till. Min moffa kom och åt han med. Det var trevligt men jag somnade rätt tidigt ändå. Trött som bara den.
Idag vaknade Izolde starx innan 8. Hör och häpna! Undrar när hon vaknade så sent senast? Så då klev vi upp och kollade på TV och gick ut på altanen och lekte i sandlådan innan vi åkte till gammelmoffa och hälsade på. Men där var vi bara 20 min kanske innan hon blev sur och ville hem. Så  hem och åt och sedan blev det sova.
Åkte till badhusparken efter att Karin och hennes numer fästman Micke hälsat på. Där fick hon leka och äta upp min glass. Så det har varit en bra helg. Lite smådryg med tanke på hennes humör men annars mysig!
Imorgon åker vi som sagt hem då. Hem och jobba och en dryg vecka kvar till Tony åker till Norge. Hur nu det ska gå....SUCK!!

38 grader varm

Idag har hon lite lägre feber iallafall och hon är pigg idag. 38 grader har hon.
Natten var rätt jobbig. Först somnade hon vid 19 men vaknade vid 21 och var vaken till 23:30. Sedan somnade vi i min säng och under natten hann hon vakna 3 gånger. Jag vet inte vad det var men jag tror hon hade ont i benen för hon slet i dom och höll på att slå med fötterna på varandra. Det är säkert växtvärk hon har. Försökte få i henne Alvedon men det gick sådär. Välling ville hon inte heller ha. Men jag smekte henne på benen och masserade lite och efter en stund somnade hon om igen.
Så idag är man lite halvseg.
Kl 7 ville hon kliva upp så det gjorde vi. Jag satte på TV:n och hade täcket med mig och jag la mig i soffan och halvsov fram till 9 och hon lekte lite själv och såg på TV.
Hon börjar nog bli trött nu. Och det kan jag förstå. Efter att knappt ha sovit något inatt.

14:10 idag ska vi till BVC-läkaren som ska ta allergitest på henne. Dom tar blodprov i fingret och jag kan inte annat än säga Lycka Till! Hon vägrar ju nästan gå in på sjukhuset överhuvudtaget så jag förstår inte alls hur dom ska kunna sticka henne utan att göra illa henne. Hon kommer ju totalvägra! Det efter våran lilla vistelse på sjukhus i Turkiet förra hösten. Där 3 sköterskor höll fast henne medans en annan gav henne en spruta, och samma när läkaren skulle undersöka henne så blev hon fasthållen av sköterska. Varför? Kan dom inte vara lite mer pedagogiska? Och det gjorde ju inte saken bättre av att jag stortjöt när jag såg hur hon absolut inte ville och var jätterädd och ledsen. Stackars liten!
Så får se hur det här besöket går idag.

Kanske åker till Årsunda senare i eftermiddag och hälsar på en sväng. Tony skulle åka till Gävle och spela fotboll ikväll. Jag vet inte om jag har lust att följa med. Ska upp och jobba imorgon och ska upp klockan 6. Så kanske lika bra att stanna hemma och sova istället.

Febrig

Min lilla gumma är febrig. Jättevarm är hon. Över 39 grader. Jag är lite orolig för henne nu. Helt däckad.
Jag hämtade henne vid 14-tiden idag hos hennes pappa och så åkte vi till Valbo. Hon var som vanligt, hur pigg och glad som helst och sprang omkring och hoppade och lekte lite. Vi träffade Tonys bror och hans lilla familj och Izolde tyckte det var kul att träffa Nova, men så plötsligt ville hon inte gå mera själv och blev gnällig och ledsen, så jag fick bära henne resten av tiden. Trodde hon var hungrig och trött så vi åkte hem och började med maten. Men hon var så slö så jag satt med henne i soffan och då klättrade hon upp på mig och ville ligga på min mage, mage mot mage. Sedan låg hon där en timme. Och hon blev bara varmare och varmare. Fick tvångsta tempen på henne och såg att den var rätt hög. Usch, jag vill inte att hon ska vara sjuk.
Hennes pappa kom med Alvedon och hon blev såklart jätteledsen och ville inte att han skulle gå. Vi fick i henne Alvedon iallafall och kunde ta tempen igen.
Hon åt en flaska välling iallafall till middag så lite vätska har hon fått i sig. Piggelin ville hon inte ha.
Jag la mig med henne i sängen och hon somnade ganska snabbt.
Min lilla älskling...
Det kanske beror på vädret, eller så kan de ju vara så att det faktiskt är vattkoppor på gång på riktigt den här gången. Det brukar ju börja med hög feber, har jag hört. Så det är bara att vänta och se nu. Hoppas hon sover inatt, det behöver hon nog.

Regnig Studentdag

Ikväll ska jag jobba på HB och jag anar mig till hur kvällen kommer fortgå. Det är student och det kommer vara proppfullt med fulla tonåringar som kommr vara odrägliga och dryga till tusen. Men visst, man får ha överseende med det med tanke på vad dom gjort och att det faktiskt är student. Men ändå. Det kommer nog bli en jobbig natt.
Jag hoppas det slutar bra ändå, som förra fredagen. Vad roligt det var att jobba då!

Annars har dagen varit kall som fan. Jag har nästan fått istappar i ansiktet. Frysit värre än mitt i smällkalla vintern.  Men det gick bra och jag är hemma i värmen iallafall. Jobbar bara halvdag på fredagar och det är skönt. Jag åkte hem och åt lite och sedan la jag mig i sängen och sov till 16-tiden. Upp och duschade och nu väntar jag på middag. Min darling håller på och grillar.

Nyss ringde jag till T och frågade vad dom gjorde idag. Dom var hos hans bror och käkade lite och hälsade på. Izolde ville inte prata med mig alls. Hon var på jättedåligt humör. Fly förbannad för något med hjälmen. Lilla gumman. Vilket humör hon har! Har hon efter både mig och T.

Imorgon ska vi till Gävle och fika på Rådhustorget. Gävle och en till stad tävlar mot varandra i fika och det är klart att man ska vara med. Sedan ska vi laga min bil. Hoppas han får till det så vi kan åka till Östersund över midsommar. Det skulle vara underbart mysigt att åka dit med Izolde och fira midsommar med mamma och pappa och syster. Och som dom längtar efter henne också. Hoppas, hoppas, HOPPAS! Det var evigheter sen sist. Längtar efter dom massor nu.

Det är det som händer och hänt...

Regnig dag

Fy fan vad tråkigt jag har haft det idag.
Jag började jobba kl 6 imorse och från 8:30 har jag i stort sett inte gjort någonting.
Jag var upp till övningsområdet/klubbhuset och hälsade på min kompis som går golfkurs och pratade lite där innan jag och en annan fyllde på övningsbunkern med mera sand och krattade ut det innan lunch. Det tog en halvtimme. Sedan åt vi. Sedan fyllde vi på lite till och lite i 18:s bunker. Sedan satt jag mest inne på verkstan och tillslut började jag städa bänken där inne och började slänga en jäkla massa skrot och gamla kataloger sedan 4-5 år tillbaka som bara låg och skräpa. Det blev ganska fint och Lasse blev nog rätt glad.
Så kul har min dag varit...
Men, sedan när jag kom hem hoppade jag in i duschen och la mig i sängen och försökte somna innan Tony kom hem från Valbo efter att ha träffat sina barn. Men jag hann inte mer än att dra täcket över mig innan han kom hem. Så klev upp och på med kläder för att åka till Biltema, men vi hamnade först hos en tatuerare i Valbo och sedan in på Owe Janssons där jag hittade lite grejjer jag köpte. Sedan till Biltema där jag köpte avgasrör till bilen och sedan in på City Gross och handlade till pizzan som står i ugnen nu.
Sedan hem och jag sitter i soffan och Tony har lagat mat.

På måndag ska Izolde till BVC igen för vidare utredning kring hennes utslag. Dom ska ta ett blodprov på henne, hur nu det ska gå till, och kolla om hon är allergisk mot något. Vi fick propsa på BVC-sköterskan för att få göra ett test. Men jag är livrädd att hon ska få nötallergi eller har det med tanke på att jag har det. Usch, jag gillar inte alls när hon äter nötter, men man ska ju inte låta bli att ge henne det om hon inte reagerar på det. Men jag är bara lite töntig över just nötter för jag vet hur jävligt jag har det när jag får i mig skiten. Men jag ska nog också ta och göra ett allergitest för att se om det är nötter och om det är mot alla nötter jag är allergisk mot. Hoppas det inte är nåt allvarligt bara med henne. Man blir ju så orolig när det blir sådär!

Hur som helst...
Vi hade lånat en varningstriangel av T och åkte förbi där nu på väg hem för att lämna tillbaka den och dom kom ner och tog emot. Izolde blev jätteglad av att se mig och ville krama mig och sedan blev hon helt förtvivlad när jag skulle åka. Då ville hon komma till mig igen så det fick hon ju såklart. Men sedan var jag tvungen att åka och hon blev så ledsen. Vad ont det gjorde i bröstkorgen på mig då, att behöva lämna henne sådär. Hon ville ju att jag skulle följa med dom in. Men jag lovade henne att hämta henne på dagis imorgon så då kan vi leka och gosa lite. Min lilla älskling!

Besiktad

Ja men då var den besiktad, men inte klar. Bilen alltså.
Det blev 4 fel på den som måste åtgärdas inom en månad. Hoppas det inte blir alltför dyrt, men med tanke på att jag fick den så kan man ju lägga någon tuss på den utan att det gör något.
Sedan köpte vi hamburgare och åkte till Årsunda och städade ur den. Lånade Annas centraldammsugare och dammtorkade ur den så den blev ren invändigt. Ska bara tvättas utvändigt nu. Sedan skiner den, knappt, men ändå.
Har till och med pimpat den, med en rosa Wunderbaum med Watermelon-lukt. Tony höll på att förgasas av lukten sa han. Vilket fjolleri!

Vattkoppor?

Nej, jag tror faktiskt inte att det är vattkoppor hon har Izolde mer.
Ringde BVC nyss och dit ska hon få komma klockan 16 i eftermiddag. Där får dom kolla vad hon har för utslag för jag kan sätta en hel del på att det inte är vattkoppor.
Men vad är hon då allergisk mot? För jag tror att hon har fått en allergisk reaktion. För jag får exakt likadana utslag när jag blir allergisk som hon hade på benen igår och i förrgår. Men konstigt att hon inte kliar sig.
Mysko...
Hoppas BVC vet vad det är för något.
Så, tyvärr Anna, dina barn blev nog inte smittade igår av vattkoppor.

Idag vet jag inte vad vi ska hitta på. Det är taskigt väder ute. Mulet och det ser ut att kanske bli regn.
Hade kanske velat åkt och hälsat på någon, men vem? Och vi har ju ingen bil heller. Kanske om man fick låna då, men ja. SYnd att man inte kan åka med Forrrrden. Det fanns en besiktningstid kl 9:10 nu idag men jag vet inte om jag hinner.

Och på torsdag eller fredag kommer skatteåterbäringen. Härligt! Dom ska jag spara och kanske laga bilen för.

En annan sak som gör mig irriterad just nu är Felia (Telia). Mitt internet har inte funkat som det ska på länge. Och TV:n lägger av den med ibland. Varför kan aldrig något fungera som det ska när det gäller mig?

Nu är det Björne på TV. Fast det är inte riktiga Björne. Nu är Björne inget bra alls tycker jag.

Explosion i huset och vattkoppor

Nu ska jag berätta en märklig sak som hände mig igår.
Jag vaknade strax efter 3 natten till igår av världens smäll, men smällen var inblandad i mina drömmar och jag vaknade inte på riktigt förren den andra smällen kom. Jag låg mot väggen och kände hur hela huset skakade till när andra smällen kom. Jag blev skiträdd. Trodde att det hade blivit krig. Försökte få liv i Tony men han fattade inte riktigt vad jag menade och somnade om.
Efter en stund hörde jag en halv siren och försökte igen få liv i Tony men han sa bara att det inte var något.
Så jag gick upp själv och kollade ut genom vardagsrumsfönstret och fick se 2 brandbilar och en massa poliser utanför huset. Ropade på Tony som sprang upp och sedan gick vi ut på balkongen.
Någon hade sprängt in dörren hos Syndikalisterna som är snett under mig. Inte undra på att det lät som det var krig.
Glassplitter på backen och en massa oroliga grannar på balkongerna.
Vi stod ett bra tag och såg på och pratade med grannarna och sedan ville polisen ha ID på oss och telefonnummer. Då fick vi veta att en halvtimme efter smällen hos oss så hade det blivit skadegörelse i Gävle hos samma förening. Läskigt!
Tänk om Izolde hade vart här. Vad rädd hon hade blivit då.
Sedan gick det inte att somna om. Man var ju klarvaken. Jag skulle upp klockan 5 för att åka till jobbet och klippa greener så det var lika bra att vara vaken.
Åkte och jobbade och där hade folk haft roligt också såg vi.
På hål 3 och 6 på 18-hålsbanan var flaggorna borta. På hål 7 på 9-hålsbanan var flaggan borta och vi hittade bunkerkrattan uppe i en skogsdunge. Märklig dag alltså.
Sedan åkte jag hem och sov några timmar innan T ringde och sa att dom var hemma från Vallentuna. Jag skulle ha Izolde ett tag för han skulle iväg så jag cyklade dit.
Hon har fått vattkoppor. Stora som hennes handflata är dom. Men hon är pigg och som vanligt så det är ju skönt. Så vi gick ut och gick och köpte glass innan vi gick hem igen till hennes pappa.
Jag ska vara hemma med henne hela veckan nu. Är sugen på att åka till Östersund men det fanns ingen besiktningstid förren om 3 veckor så jag vet inte om vi kommer hem. Det är svindyrt med tåg upp också. Så jag vette tusan.
Jag vill ju så gärna åka hem och hälsa på. Och nu när hon ska vara här en hel vecka så skulle det vara mysigt att åka dit. Spelar ju ingen roll var man befinner sig egentligen.
Får se om vi tar oss dit...hoppas!


Med bil

Idag, äntligen, fick jag hämta bilen.
Åkte efter jobbet och hämtade den och fy fan vad den lät.
Avgasröret måste lagas innan man kan köra med den, men nu har jag äntligen en bil!
Jag är glad!
Så om allt blir som jag vill så åker jag till Östersund över midsommar med Izolde. Jag hoppas det blir så!

Ledsen igen

SKa det börjas nu igen?
Ska jag börja behöva gråta över allting igen?
Jag orkar inte det.

Viril?

Ja, alltså...jag är väl inte viril va.
Man brukar ju bara säga ung och viril men sen när jag fick en gullig kommentar om det så kändes det fel att ha skrivit så i mitt förra inlägg.
Va ska man säga då?
Ung och...stark?
Ung och...pigg?
Ja, ni kanske förstår ändå?

Men idag känner jag mig inte så pigg och stark iallafall.
Var så dålig i magen igår att jag trodde jag skulle spolas med i toaletten igår.
Gick upp 5 imorse och gjorde mig klar för jobbet men kände mig inte helt hundra i magen så jag gick och la mig igen. Nu känns det väl bättre iallafall. Undrar vad det var för något?

Exet ringde för ett tag sedan och pratade lite. Han berätta att dom hade sovit från 19:30 igårkväll till 7:15 idag. Vad duktig hon är på att sova nu för tiden. Våran lilla plutta!
Han trodde dessutom kanske att hon började få vattkoppor. Kanske. Det är väl bra om hon får det nu egentligen. Men kul är det ju inte såklart. Så får se hur det blir.

19 dagar i rad

Nu har jag räknat ut att jag ska jobba 19 dagar på raken. Alla dagar är dock inte fulldagar, utan på helgerna är det 5 timmar. Men ändå. Inte en enda ledig dag. Hel dag! Det känns lite pissigt...
Men jag är ung. Jag är viril. Eller försöker jag bara lura mig själv nu?

Hur som helst så rullar veckorna på i snabb takt. Snart är det väl höst och jag står utan jobb igen. Inte helt utan men tillräckligt mycket utan.

I 2 dagar nu har det varit så kallt ute så jag på allvar nästan har fryst ihjäl ute på banan. Idag var det värst. Det blåste och var bara 10 grader. Men imorgon kommer det bli värst. 3-5 grader och spöregn. Härligt väder! Jag riktigt längtar efter att få kliva upp klockan 05:00 och sticka iväg och jobba. INTE!

Imorgon efter jobbet ska jag väl kanske hämta bilen. Jag hoppas han kan få tummen ur så jag kan åka med och hämta den då. Har försökt i 2 veckor nu. Jag skulle verkligen behöva en nu. Nu, nu, nu!

Izolde mår bra. Hon var här efter dagis i måndags. Jag gick och hämtade henne och sedan gick vi hem och åt middag och lekte lite med hennes kundvagn och varor som hon fick. Det tyckte hon var kul. Sedan gick vi och köpte mjukglass innan vi vandrade till parken för att kolla på Cirkusen och djuren. Där träffade vi Anna, Manne, Emma, Alfred och några till och pratade med dom ett tag innan vi kikade på kamelerna och kossorna och dom små hästarna med svarta prickar. Sedan lämnade vi av hennes hos sin pappa.
Hade tänkt hämta henne idag men då ville han ta med henne till IKEA för han skulle dit med sin bror och hans barn. Och i helgen åker dom till Vallentuna så då får jag inte träffa henne heller. Dessutom ska jag jobba fredagkväll och söndagmorgon, så jag kan ändå inte ha henne sovandes här. Och inte nästa helg heller för då ska jag jobba både fredag och lördagkväll. Men hon kan ju vara här på dagarna då. Så jävla trist att aldrig kunna ha henne en hel helg någon gång. Men midsommar, då jävlar ska hon vara här och jag ska INTE jobba ett jäkla piss då. Hoppas det är bra väder då, så kan vi cykla ut till Högbo med picknick och kika på midsommarstången och mysa i gräset. Det skulle vara hur mysigt som helst det!
Känns som jag aldrig träffar henne. Hela förra veckan var det något varje dag efter jobbet. Så jag kunde inte ha henne här alls. Vill ju ha henne här mest hela tiden. Men när jag får till bilen så kan jag ha henne några fler nätter mitt i veckan. Längtar!!

RSS 2.0