Äntligen få jobba

Ikväll ska jag iväg och jobba igen efter över en veckas ledighet. Jag vill ju jobba så det ska bli kul!
Imorgon likaså, men sedan är jag ledig på lördag. Då kommer det hända spännande saker vill jag lova! Som jag längtar!

Nu är det klart iallafall. Den 11 november har jag avskedsfest hos mig.
Jo jag vet att det är en onsdag, men jag jobbar ju varje helg framöver innan jag flyttar så det blev en onsdag just av den anledningen. Men vad gör väl det? Det verkar ju iallafall som att dom närmsta kommer kunna vara med ändå, så det blir bra ändå!

Idag hälsade jag på Anna Panna ute i skogen. Vi stekte pannkaka till lunch och käkade och babblade innan det var dags atthämta hennes pojkar på dagis. Åkte med och hämtade och sedan hem till henne ett tag innan jag åkte tillbaka till civilisationen igen för att gå på Spökkväll med Izolde och T. Hon fick en spökglass och vi kollade efter en jacka till henne innan vi åkte hem till T och åt middag.
En fullspäckad dag för min del.

Cathrin: Ja, tycker ju självklart att alla som har nedsatt immunförsvar ska vaccinera sig, men för mig känns det onödigt. Och jag vet att det var ett självklart val för er. Men nej, jag kommer ändå inte göra det. Man måste inte heller. Hade man vart tvingad till det hade det varit en annan sak.
Bara min åsikt, precis som alla andra har sin!

Det blev precis som jag befarade

Ja, hon var vrång och arg. Inte ledsen för det kominga tårar, utan hon var bara arg. Ungefär halva vägen. Det var skitjobbigt. Jag hade med mig kex, och köpte godis och leksak, men inget fungerade.
I Sundsvall åt vi på MAX och det gick väl bra, men hon åt inte speciellt mycket.
Sedan vidare och strax innan Söderhamn va vi tvungen att svänga av från motorvägen och stanna för att släppa ut henne ur bilen. Hon hade nästan panik såg det ut som.
Men sen gick det rätt bra.
Hon blev glad när hon fick se sin pappa igen.
Men det var en sjuhelvetes färd iallafall!

Road trip

Idag ska pappa köra hem mig och Izolde till Sandviken igen. Malin följer också med så han fick sällskap hem imorgon igen. Hoppas bara att det går bra att ha henne i bilen så pass länge, för nu för tiden verkar ju ingenting passa henne. Det är så jävla svårt att veta vad hon vill när hon bara gnäller. Och så vill hon komma upp i famnen men ska ner på en gång när man tagit upp henne och tvärtom. Jag tappar tålamodet ganska snabbt nu för tiden när hon varit såhär flera, flera gånger om dagen i över en vecka.
Jag försöker verkligen med precis allting! Jag låter henne få som hon vill, jag låter henne inte få som hon vill, jag försöker hjälpa henne, jag försöker inte hjälpa henne, jag mutar med kaka, jag låter bli att muta med kaka, jag låter henne se film, men då ska hon se en annan film och man får byta flera gånger och då har hon hunnit tröttna och blir arg ändå. Tillslut orkar jag inget mer utan låter henne skrika och jag försöker göra ¨något annat en stund. När hon skrikit tillräckligt länge så kommer hon självmant, men jag hatar när det blir så. Jag får jättedåligt samvete men jag vet verkligen inte vad jag ska göra annars när jag provat allting jag kan komma på!
Och på dagis sa dom till oss att vi måste vara hårda mot henne, att hon inte ska få sin vilja fram och så. Jag vet inte varför dom sa så, kanske för att hon blir arg ganska lätt för saker och ting om hon inte får som hon vill? Men jag kan lova att för mig har hon inte alls jämt fått som hon ha velat. Jag vet inte hur T har gjort när hon vart där, men jag antar att hon inte fått det där heller. Men, alla barn är ju olika och Izolde är en väldigt, väldigt bestämd ung dam med mycket skinn på näsan som vet exakt vad hon vill tydligen, och sånna barn är jobbiga att uppfostra.
Så, jag hoppas verkligen att hon kanske somnar en stund i bilen och att hon är nöjd mest hela tiden.
Vi får stanna ofta annars och leka lite efter vägen.
Jag har datorn med mig så jag kan sätta på en film till henne också om hon blir omöjlig. Men det tråkiga med det är att batteriet inte räcker så himla länge, men ett tag iallafall.
Vi ska lämna henne hos T på en gång. Han har ju längtat efter henne och hon efter han med antar jag. Sedan åka hem och packa upp och grejja. Kolla om det finns tvättid. Måste tvätta min skjorta till jobbet på torsdag.

Men nu ska jag packa ihop oss och göra oss klara innan pappa och syster kommer hem.

Massvaccineringen

Jag tycker det är läskigt det här med den här massvaccineringen som just nu råder över världen. Det är som på film, att endast dom som hinner få sprutan klarar sig, resten av befolkningen lämnas åt ödet.
Är det verkligen så superviktigt att vaccinera sig då?
Jag tror inte det.
Jag tror på att dom som är sjuka redan och deras nära och kära vaccinerar sig, men resten av oss som inte umgås med sjuka människor till vardags tycker inte jag behöver vaccinera sig.
"Men man vet ju aldrig om nästa person man träffar ute är sjuk eller inte" kanske en del tycker nu.
Nej det är sant, men skulle jag vara så pass sjuk går jag ändå inte ut förren jag är frisk. Men så kan man väl heller inte tänka? Att den nästa man träffar på ute är hjärt och lungsjuk och kan smitta den personen.
Ja, jag vet inte, men jag ska inte vaccinera mig iallafall.
Det var som en vän sa: Det finns över 6 miljarder människor på jorden och drygt 2000 har dött hittills och dom har varit sjuka i någon annan sjukdom dessutom.
Så risken att man ska drabbas själv är nog så pass minimal att det är nog större risk att bli påkörd av en bil.
Det är sån hysteri så fort det blir något sånt här. Samma sak med fågelinfluensan för något år sedan. Det blev som inget mer med det heller.
Visst, det är säkert många som kommer ha konstaterad svininfluensa, men det blir i stort sett som en vanlig influensa på oss som inte är sjuk i något annat redan. Värre kan det ju bli för redan sjuka personer.
Så låt dessa personer vaccinera sig. Jag tänker inte ställa mig i kön till den hysteriska massvaccinationen som ett försöksobjekt!

Gud, ge mig styrka!

Jag förstår ingenting!
Izolde är som förbytt.
Är det 3-årstrotsen så vill jag inte vara med längre.
Får man lämna tillbaka?
Nej, det får man inte såklart.
Men imorgon ska hon hem till pappa och resten av veckan blir det dagis för henne. Hon kanske behöver det också?
Det spelar ingen roll vad jag försöker hitta på med henne nu för tiden. Hon blir vrång och förbannad på allting, hela tiden. Och då menar jag ALLTING!
Vi gick till gammelmoffa och hälsade på innan lunch och fikade lite där. Sen gick vi hem och lovade henne att vi skulle gunga här i lekparken så vi börja leka där och i början var det bra, men så plötsligt bara vända det och hon blev så jävla vrång! Då hotade jag med att vi skulle gå in om hon inte slutade skrika, men hon fortsatte så då tog jag vagnen och började gå hem. Då kom hon springade efter mig, skrikandes med världens högsta röst.
Jag vet inte hur man ska göra, för om jag sätter mig med henne och talar lugnt med henne och försöker förklara så blir det bara värre. Så det enda som hjälper just nu är att vända ryggen till och säga att man går hem. Då ger hon sig. Ska man behöva göra så?
Jag orkar inte tjafsa varje dag på det här viset, var och varannan timme.
Vågar knappt gå ut med henne utanför dörren just för att jag vet att hon när som helst kommer lägga sig rakt upp och ner på backen och börja gallskrika!
Så därför går filmen Lotta på Bråkamakargatan varm på DVD just nu. Hon älskar den och det känns som att det är lika bra att hon får se den så många gånger hon vill bara jag slipper tjafsa med henne.

Barnvakt

Igårkväll var mamma och pappa barnvakt ill Izolde för första gången på riktigt.
Mamma la henne medans jag målade naglarna eftersom jag skulle ut. Vi testade med att hon skulle lägga henne och hon hade somnat nästan på en gång. Skönt!
Sedan körde syrran ut mig till Frösön där bror och hans kompis satt och drack lite.
Sedan åkte vi in till Plaza. Mötte upp syrran där och gick in. Det var bra drag där inatt, mycket folk och så. Kom hem 3 inatt!

Izolde hade vaknat 2 gånger. Första gången stoppade mamma bara i nappen så somnade hon. Men halv 1 inatt hade hon vaknat och ville ha välling och det hade gått bra, hon hade ätit den och sedan lagt sig och somnat om. Vad duktig hon är min lilla flicka!
Hon har ju vart så himla vrång i 3 dagar i rad så jag har nästan börjat grina av frustration. Så jag behövde få komma iväg lite och göra nåt kul ett tag och slippa tänka på det.
Idag är hon en glad liten skit, äntligen. Hoppas hon är såhär hela dagen.

Jag, Izolde och mamma ska väl åka till badhuset idag. Vi måste åka och köpa badkläder till henne först bara. Baddräkt eller badtrosor, jag vet inte. Får se vad Lindex har att erbjuda. Annars vet jag att Barnens Hus brukar ha badkläder.

Nu fika sedan shopping och sedan badet!

En invigning att minnas....?

Jag och pappa åkte ner på stan nu ikväll för att kolla lite på invigningen på det nybyggda torget här i stan. Vi kom när dom sa orden: Och härmed är torget invigt!
Sedan kom mattanter ut med 200 tallrikar smakprover på någon slags jämtländsk mat. Pappa köpte en liten tallrik och på den låg det 2 skivor torrt bröd, 2 bitar mögelost och 2 gelebitar havtorn.
Det var väl inte det godaste jag ätit direkt.
Sedan gick vi runt och kikade på stånden som var fyllda med ostar, korvar, engelskt porslin, klockor och sjalar och en massa annat. Tänk om torget kunde vara sådär fyllt varje helg. Vad mysigt det skulle vara.
Sedan kom pappa på att han var sugen på öl, så vi gick in på Bishops som ligger intill torget, men där var det fullproppat med folk och inte en enda sittplats så vi drog vidare till Simon och Victor och där var det lika. Vidare till Dahlwinnie och där blev vi stoppade i dörren av ägaren som sa att han tyvärr inte släppte in fler gäster just då. Så vi vände och gick till Bishops igen.
Pappa fick sin öl, och jag då?
Jo jag fick en cola!
Vi hittade sittplats tillslut för det hade börjat tunnats ut med folk, som tur var. Satt där en stund och pratade och drack. Men, man var för nykter! Jag var ju chaufför, men visst var det väl trevligt ändå. Se lite folk och känna pulsen.
Sedan åkte vi hem.

En invigning att minnas....?

Jag och pappa åkte ner på stan nu ikväll för att kolla lite på invigningen på det nybyggda torget här i stan. Vi kom när dom sa orden: Och härmed är torget invigt!
Sedan kom mattanter ut med 200 tallrikar smakprover på någon slags jämtländsk mat. Pappa köpte en liten tallrik och på den låg det 2 skivor torrt bröd, 2 bitar mögelost och 2 gelebitar havtorn.
Det var väl inte det godaste jag ätit direkt.
Sedan gick vi runt och kikade på stånden som var fyllda med ostar, korvar, engelskt porslin, klockor och sjalar och en massa annat. Tänk om torget kunde vara sådär fyllt varje helg. Vad mysigt det skulle vara.
Sedan kom pappa på att han var sugen på öl, så vi gick in på Bishops som ligger intill torget, men där var det fullproppat med folk och inte en enda sittplats så vi drog vidare till Simon och Victor och där var det lika. Vidare till Dahlwinnie och där blev vi stoppade i dörren av ägaren som sa att han tyvärr inte släppte in fler gäster just då. Så vi vände och gick till Bishops igen.
Pappa fick sin öl, och jag då?
Jo jag fick en cola!
Vi hittade sittplats tillslut för det hade börjat tunnats ut med folk, som tur var. Satt där en stund och pratade och drack. Men, man var för nykter! Jag var ju chaufför, men visst var det väl trevligt ändå. Se lite folk och känna pulsen.
Sedan åkte vi hem.

Vilken skitnatt!

Jag har sovit som ett jävla arsel inatt. Vaknat några gånger och sovit oroligt bara ändå.
Fick någon gång imorse upp Izolde i min säng. Hon letade efter Snuttis och vi hittade den inte och hon blev såklart ledsen för det, så jag sa till henne att lägga sig hos mig. Så där låg vi, i min 90 cm breda säng till 8:30 imorse.
Jag sov ännu sämre då. Varenda gång hon vred på sig eller gjorde liv av sig så vaknade jag till.
Så jag känner att varken humöret eller tålamodet ligger på topp just nu.
Och Izolde verkar vara gnällig idag. Och så ska hon såklart titta på Lotta på Bråkmakargatan och jag kan kräkas på den filmen nu. Har säkert sett den 10-15 gånger sedan vi kom hit nu. Önskar hon ville se någon annan film.

Jag tänkte väl ta med Izolde till Djungelhuset idag, men jag har inte lust med något alls idag. Man kanske kan åka ner på stan och tröstshoppa lite?
Jag fick mer pengar den här månaden än jag trodde jag skulle få, så jag kan faktiskt unna mig något klädesplagg. Typ ett par jeans kanske och någon tröja. Om jag hittar något, det är ju inte så säkert det.

Det blir ju väldigt intensivt att ha Izolde såhär. Helt ensam hela dagarna. Inget jobb att gå till alls och försöka hitta på något att göra på dagarna så hon inte blir så uttråkad. Det går ju bra, var inte så jag menade, men det känns på ibland på tålamodet. Så jag hade väl tänkt fråga mamma och pappa om dom skulle vilja sitta barnvakt imorgon kväll/natt och en stund på söndag morgon. Pratade med kusin Robin om dom kanske ville gå ut en sväng på lördag, och det verkade dom vilja, så hoppas mamma och pappa kan passa henne. Annars är det väl ingen större förlust iallafall.

Bakning och julmust

Jag fick för mig att jag skulle baka idag så efter lunch gick jag och Izolde till ICA och träffade Malin och gick in och handlade inför bakningen. Vi bakade först morotskaka och sedan gjorde jag och Izolde negerbollar. Hon gjorde fina avlånga korvar med kokos på. Supergulliga!
Så ikväll blir det fika för hela slanten!
Jag kände en sådan julstämning där jag stod i köket och bakade nu på eftermiddagen. Jag vill ha jul nu, med en massa, massa, MASSA julbak och mys.
Och så såg jag för första gången i år julmust på hyllan så den råkade, av bara farten, jag lovar, halka ner i korgen!

En torsdag med tråkigt väder

Vad ska man hitta på en sådan här dag?
Jag funderade på att åka till Djungelhuset med Izolde idag, men jag har ingen lust med något idag.
Vill vara inne och grejja idag, men antar att hon blir galen då.
Så, jag ska vänta tills pappa kommer hem så jag kan hoppa in i duschen så man får göra sig klar. Han åkte för att klippa håret.
Och jag skulle behöva måla naglarna. Jag kör med IsaDoras nagellack Quick Dry. Tycker om dom jättemycket. Lätt att applicera och det torkar snabbt. Det är bra eftersom jag oftast inte har så mycket tid till att måla naglarna. Jag kommer alltid på det i sista sekunden. Jag använder rött eller knallrosa.

Izoldes favorit just nu är Lotta på Bråkmakargatan.
Notta säger hon. Då vill hon se på Lotta.

Hon är en riktig spexare. Sjunger och dansar och luras och jäklas lite. Hon är så himla rolig!

Igårkväll hade jag lite tid för mig själv när hon hjälpte momma att baka. Först gjorde dom en deg, sedan bakade dom sockerkaka som vi fikade.
Halv 8 fick hon lägga sig och hon somnade på en kvart. Skillnad från i förrgår då det tog 1½ timme för henne att somna. Jag börjar fundera på om man ska ta bort sovstunden för henne när hon är hemma från dagis så hon somnar lättare på kvällen. Igår verkade hon inte jättetrött heller. Nu gör det ju som inte så mycket om hon inte sover efter lunch. Hon börjar ju bli stor nu så...
Det är skönt också att hon kan vara med andra utan att behöva ha mamma eller pappa hos sig också. Som igår när hon bakade med momma i 1½ timme. Jag satt inne på mitt rum och kollade på internet och så och hon kom in en eller två gånger och sa att hon bakade innan hon gick tillbaka.
Så, man kan säkert ha barnvakt nu på riktigt!
Kanske i helgen, om dom orkar, momma och moffa.

Var tog alla djuren vägen?

Jag drog med mig Izolde, Malin och hennes vän idag till Jamtli för att gå där och mysa idag för Izoldes skull. Men var tog alla djuren vägen?
Det fanns en hel del getter, men det andra då?
Det stod en fjällko som var jättegullig inne i ladugården, och några höns, men mer än så var det inte. Borta i fårhagen där fåren brukar gå och där man kan gå in och klappa dom, där var det tomt.
Det var småruggigt väder ute. Dimmigt och kallt.
Vi strosade runt i nästan en timme innan vi var tillbaka vid museét och gick in och fikade och åt lite. Izolde åt upp nästan 3 pannkakor. Vi struntade i att gå in på museét. Det hinner vi kanske med en annan dag om jag ångrar mig. Djungelhuset är nog bra mycket roligare kan jag tro. Synd det, att det inte finns mer att göra på Jamtli. Hade man vart några till hade det vart mysigt att grilla där borta, och barnen hade kunnat leka med varandra.
Jag köpte nya skor till Izolde idag. Hon fick dom av momma och moffa.
Efter Jamtli åkte vi till Lillänge för att kolla efter nya vantar åt henne eftersom hon tappat den ena. Hittade det och så fick hon kotofflor också. Mutofflor som hon säger.
Idag har hon inte sovit middag alls, så det blir nog ganska tidigt för henne ikväll kan jag tro, men vi sov ända till 9 imorse. Det är jag glad för, men jisses vad trött jag var!
Märks att jag inte sovit mycket senaste veckan.


Varför blir hon så arg?

Idag är Izolde helt tvärtemot vad hon var igår.
Hon var så himla duktig på tåget hela vägen och satt snällt hos mig och gick mellan mig och Malin som satt en bit bort. Hela dagen var hon duktig, men idag är hon vrång istället. Hela tiden, mot allt. Hon har aldrig varit vrång när det gäller att klä på sig, men idag har hon vart det.
Hon skulle gå själv en bit men blev arg när jag skulle hålla henne i handen när vi gick över vägen, så det slutade med att jag bar henne och satte ner henne på andra sidan och då la hon sig ner på backen och sparka och skrek. Samma veva inne på Åhléns. Malin köpte en ritblock med Bolibompa-draken på, och hon blev så förbannad så jag fick köra ut därifrån, men jag bara skrattade. Hon gör illa sig själv när hon blir sådär arg. Slänger med huvudet mot vagnen och har sig. Så jag sprang ut därifrån med henne och ute blev hon lugnare.
På väg hem somnade hon och när hon vaknade fortsatte hon gnälla. Jag har ingen aning alls om vad det är för fel nu, hon bara gnäller. Hon vill inte ens ha tårta! Då är det illa alltså.
Så nu försöker jag med det mesta men inget duger....

Min önskelista till Tomten

I år är den kort. Kanske den kortaste jag någon gjort.

1. En ny fin, helst rosa, digitalkamera (som tar snabba bilder)
2. En ny fin, färg spelar ingen roll, sidenpyjamas (eller pyjamas)

Så, det var det!

Julen firas här uppe i Östersund och jag önskar verkligen att jag hade jag en kamera igen. Min gick ju sönder på kryssningen i våras när jag, dum som jag var, ställde ner en öppnad öl i påsen där digitalkameran låg. Så långt tänkte jag! Så den gick sönder på en gång och har inte kunnat användas sedan dess.
Snacka om att man är halvt handikappad utan kamera.
Jag kan aldrig ta bilder längre, kan ta med min mobil men ögonblicket hinner ju försvinna innan den hunnit ta bilden. Jag blir så trött på det!
Så jag vill ha en kamera som tar en bild snabbt och inte håller på och ställer in och har sig tusen år innan den fotar. Det funkar inte när man har barn, då måste man ha snabba grejjer.

Fick sms igårkväll sent av Gina. Min fina Gina. Jag börjar bli så orolig för henne, hur hon mår. Hon är så jävla duktig med sina 2 fina barn och huset, och gården, och djuren. Hon gör allt för sin familj, men det känns inte som att hon får så mycket för det. Jo, hon får ju all kärlek man kan få av sina barn såklart, men hon behöver uppskattning, uppbackning och kärlek från någon annan också. En hjälpande hand för resten av tiden.
Hon gör i princip aldrig något för sin egen skull, utan går helt upp i sina barn och familj. Hur hon orkar? Jag vet inte. Gör hon verkligen det undrar jag?
Jag önskar så att hon tog en helg ledigt från familjen och åkte iväg, sov bort den, umgicks med vänner och bara hade det lugnt, skönt och roligt. Bara gjorde saker för sig själv som hon ville göra.
Jag är imponerad! Det finns inte ord för hur mycket jag ser upp mot henne just på grund av hur hon orkar med allt! Så, this is for you darling! <3

Här vill jag leva, här vill jag bo

Efter en mycket behaglig tågresa där Izolde var hur duktig som helst, kom vi fram till Östersund igen. Mulet väder och 6 grader varmt. Fick börja med att spnna fast Izoldes bilstol i bilen innan vi kom iväg. Hem till mamma och pappa och fikade en snabbis innan vi åkte med mamma till hennes jobb och tog sedan bilen hem med tårta i.
Ja, tårta för att pappa fyllde år igår! Han blev 58 år! Unga grabben!
Så ikväll blir det lite kalas för han med tårta och presenter då.
Jag och Izolde ska strax gå och möta han efter jobbet för vi ska köpa blöjor, som jag såklart glömde hemma, balsam och kanske kakor att muta henne med.
Jag vet att man inte ska göra så men om jag säger att hon kan få en kaka när vi kommer hem om hon är totalt omöjlig och man har bråttom, då måste jag ju ge henne en sedan när man kommer hem också, för hon glömmer inte! Det är inte ofta det händer. Det var tredje gången idag bara. Så någon vana ska det inte bli, men mamma skulle ju tillbaka till jobbet och Izolde vägrade låta sig spännas fast i någon bil efter en tråkig tågresa. Förståeligt, men mamma Magda fick nästan ett nervsammanbrott där ett tag innan jag kom på att jag kunde försöka muta henne, och det fungerade!

Mitt älskade Östersund

http://www.youtube.com/watch?v=_CzQ0Md_kfs


Ordning och reda, pengar på fredag

För på fredag kommer lönen. Jag vet inte riktigt hur mycket pengar jag kommer få den här månaden, men det brukar lösa sig ändå. Förhoppningsvis.
Jag hatar att inte veta varje månad hur det blir. Det har vart så jävla skönt hela sommaren att veta att jag får bra med pengar varje månad. Nu är man tillbaka på ruta ett igen. Hata! Tänk ändå om jag hade vart ensam i somras och hade kunnat spara en massa. Massa, massa, massa!! Önskar jag kunde spola tillbaka tiden till sisådär början av mars...

Inatt jobbade jag. Det gick sådär. Tiden gick skitfort. Jag gick ner 23:30 till mitt bord för då började det fyllas på med folk och så efter en stund kollade jag på klockan och då var den redan 01:30. Jag blev riktigt förvånad. Nästan stängningsdags. Procenten var då betydligt sämre än i torsdags, tyvärr. Men jag backade inte iallafall. Huvudsaken det, men jag hade hoppats på mer, men jag förlorade hur mycket som helst på slutet!
Sedan körde jag hemåt, med sommardäcken på. Efter Forsbacka sjönk temperaturen till -1 och då saktade jag ner farten rejält. Satt och puttrade på i 60 och 70 och inne i Sandviken var det -2.
Körde sakta hem till T och Izolde och la mig på soffan där och sov för T skulle ha bilen tidigt imorse och jag hade ingen lust alls att gå den ca 30 min långa promenaden hem från honom ensam inatt, så jag sov där.
Upp med Izolde kl 8 efter att ha sovit i max 3 timmar. Men fick sova 3 till vid lunch. T bjöd på pizza. Ja, jag vet att jag inte ska äta det, men vad skulle jag göra då? Idag får det blir en sån där fuskdag då.
Nyss hemkommen.
Resten av dagen blir det packning, städning, matlagning, nattning av Izolde och sedan dusch av mig själv innan jag går till sängs för att sova.
Imorgon åker vi till Östersund igen. 9:35 går tåget. Ska bli skönt att komma hem igen.
Vi ska gå på Jamtli och på Djungelhuset till veckan. Mysigt! Hoppas hon uppskattar det, se på alla djuren på Jamtli och så kanske en sväng in på museet kanske.
Kanske...

Tinas Cookalong

Jag har aldrig sett Tinas Cookalong förr men nu går det i repris och jag kollar lite slött på det.
Tydligen så är det inte jättepopulärt har jag hört. Har inget ljud på så jag vet inte jag.
Publiken står iallafall upp. Det kändes lite märkligt. Stressande på något vis.
Men vadå, ska man alltså bära in platt TV:n till köket, om man inte redan har en där, och ha handlat hem alla ingredienser och sedan stå redo med köksknivar i högsta hugg och liksom laga maten samtidigt som henne? Är det det, det går ut på?
Ofta man orkar bära in TV:n till köket då!
Nej men seriöst....

Vad jävla svårt det ska vara att somna då!

Nu har jag legat här i sängen i 2½ jävla timme utan att ens verka bli trött.
Varför kan jag inte bara få somna som normalt folk för?
02:35 är klockjäveln och jag är riktigt jävla less på det här nu.
Ingen är på MSN som man kan prata med heller. Jag har läst i över en timme, men det hjälpte ju inte heller.
Tankarna snurrar runt, runt i skallen på mig, men jag vet inte vad jag tänker ens.
Det här är sviterna efter att man bara har nattjobb tror jag. Man vänder dygnet helt! Inte alls bra.
Så ja, jag är fruktansvärt less just nu.

Jag tog en taxi istället

Jag lånade ju bil av Öberg för han hade nyss satt på vinterdäck på sin bil. T hade inte det, så jag lånade hans istället och åkte och jobbade.
Men det dryga när jag kom hem var att jag var tvungen att ställa bilen hos honom och han bor 30 min promenad från mig. Och då måste man gå genom skogen en bit och det hade jag ingen lust med alls, så jag ringde en taxi. Dessutom hade det börjat regna rejält och jag ville inte bli dyngsur heller. Så jag kostade på mig 89 kr som det kostade att åka hem i säkerhet och i torrhet. Kanske dumt med tanke på att jag inte har så bra med pengar, men men.
Jag hade bra procent inatt och det är jag glad för. Hon jag jobbade med fick desto sämre. Riktigt dåligt, men det där kan man ju aldrig göra något åt. Dessutom var det hennes första egna pass, och då brukar procenten vara sämre. Det var smådrygt igår, mest ungdomar och så nån jävel som fuskade. Jag såg inte det men som tur var hade jag en vakt bredvid som såg så han plockade marker ur handen på honom och la ut på bordet igen. Rätt åt han! Hade han gjort det igen så hade han fått lämnat stället för kvällen.

Idag vaknar jag 11:30 av att någon ringde på dörren.
Trodde kanske att Malin skulle öppna men det gjorde hon inte och ingen ringde på mobilen heller så jag lät bli att kliva upp. Hon hade faktiskt gått och kikat vem det var, men då var personen borta.
Så nu är vi jättenyfikna vem det var.

Jag är nog den i särklass gladaste människan idag...

I HELA JÄVLA VÄRLDEN!
Jag ska berätta varför.

JAG HAR FÅTT JOBB I ÖSTERSUND!!!

Så från den 1 december bor jag i Östersund igen, för alla er som bryr sig. Och jag är så jävla glad så jag vet knappt vart jag ska ta vägen.
Jag kommer fortsätta jobba åt samma företag, Cherry Casino, och det känns hur bra som helst. Jag ringde idag efter mycket om och men, jag har varit nervös och hela fadderullan, men hon var jättetrevlig och hon sa att hon möjligtvis hade ännu ett extraknäck åt mig om jag var intresserad, vilket jag självklart är. Så jag hoppas verkligen på det med.
Äntligen ska jag få komma hem. HEM HEM HEM!
Jag hade ju såklart flyttat ändå, men nu känns det så himla mycket bättre när jag väl har ett jobb att gå till och tjäna pengar även där uppe. Och så efter jul ska jag söka masinförarutbildningen på Komvux också. Kan det blir bättre? Ja, såklart att det kan. Det allra, allra bästa vore ju om T och Izolde flyttade upp dom med, men det vet jag att dom inte kommer, så det här är det allra bästa som jag kan få.
Redan nästa vecka när jag är däruppe så ska jag få vara med på ett pass för att se rutinerna dom har, för det är ju olika på alla ställen. Så det är ju bra så man inte kommer totalt färsk och inte vet något alls. Dessutom hade dom fel på sina kvittomaskiner så dom räknar allt manuellt, och det har jag aldrig gjort. Så det skulle jag vara med på också. Så jag lär mig.
Det känns så jävla bra! :D

Spännande väglag

Nu för tiden vet man aldrig riktigt hur väglaget är. Det kan i ena stunden vara bart men så plötsligt blev det minusgrader och det blir glashalt fläckvis.
Dubbdäck eller inte. Hur gör man?
Jag som jobbar natt och kör 2,5 mil på kvällen till jobbet och sedan hem på natten, 2,5 mil till tycker självklart att det är dags att sätta på sina vinterdäck nu eftersom man faktiskt inte vet hur väglaget ser ut när man ska hem sedan. Säkerheten först, eller?
Det är tur att vissa har satt på sina vinterdäck nu så man kan låna bil så man tar sig till och från jobbet. Jag är livrädd för att köra den här årstiden, på grund av olyckan för snart 2 sedan. Så jag tar det säkra före det osäkra.

Vi är inte alls uppe med tuppen

Jag är lika förvånad idag som igårmorse. Jag vaknade och kikade på klockan och den visar strax efter 9. Igen!
Hej Izolde, sa jag. Heeeje mamma, sa hon och flinade. Sen hämtade hon en blöja och ville bli bytt på.
Undrar varför hon börjat sova till 9. Annars har hon alltid vaknat mellan 6 och 7.
Det har kanske att göra med att hon blir äldre. Jag hoppas att det fortsätter, för när en annan inte ska upp till något så spelar det ju ingen roll om hon sover någon timme till hon heller.
T hoppades att hon skulle fortsätta med det här nu även hemma hos han. Ja, man kan ju hoppas.

Idag fuskade jag lite med frukosten. Jag åt en macka. Men jag hade varken tid eller ork att ta tag i disken för att diska kastruller och stekpanna innan frukosten. Det enda som händer är ju att det bara tar lite längre tid, men då är det ju så.
Annars tycker jag över lag att den här metoden känns bra. Man får ju äta massor. Jag skulle aldrig klara av att leva på soppa eller Nutrilett och alla dom andra bantningspreparaten. Mat vill man ha, så är det bara.

Solen skiner för fullt ute idag. Det blåser lite. Vi ska nog ta oss en promenad med vagnen när jag duschat. Handla lite till lunchen. Jag vet inte riktigt än vad vi ska äta. Men jag borde nog sätta fart om vi ska hinna.

Man märker att hon mer och mer vill ha kroppskontakt. Sitta och ha en hand på en eller stå bakom och grejja med mitt hår och så får man en kram lite då och då. Hon har ju alltid velat bli buren och sitta i knä, men det här är något nytt. Det är så roligt att se förändringarna, hur hon utvecklas och formas till en egen liten människa.

Ikväll kommer ju syster hit och hälsar på. Det ska bli roligt!
Och på måndag åker vi till Östersund allihopa. Skönt att slippa åka ensam med Izolde. Då kan man få lite hjälp av och på med packningen och om man ska gå och köpa något i restaurangvagnen så är man 2 som kan hjälpas åt med att bära. Sist jag åkte tåg med henne, då var hon mindre dock men ändå, så skulle jag köpa middag till oss två. Värmde maten och så balanserade jag en bricka med 2 maträtter och 2 drickor på ena handen och Izolde på den andra armen, tillbaka till våran plats. Men nu får jag hjälp på uppvägen iallafall. Hoppas hon kan sova en stund på tåget där vid lunch.
Så jag måste se till att tvätta och packa den här veckan.


En dag på Annas gård

Idag packade jag in mig och Izolde i bilen och åkte till Anna och hennes barn och hälsade på.
Vi hämtade upp Sandra på vägen och så vidare till skogen.
Vi hade trevligt som vanligt. Hon är så gullig lilla Anna jämt. Babblade om allt och inget. Åt mat och fikade sedan men jag avstod från kaffebröd. Känner mig superduktig. Tänkte ta ett kex först, men jag lurar bara mig själv ju.
Så jag drack bara en ljummen kopp kaffe.
Sedan körde jag hem snabbt som attan för att hämta T som slutade 16. Hann precis.

Izolde och jag sov ända till 9 imorse. Det var jättelänge sedan hon sov så länge. Skönt ändå, både för henne och mig, men hon vaknar säkert tidigare imorgonbitti, som vanligt, mellan 6 och 7.
Men det gör inget alls.

Imorgon kommer syster yster och hälsar på. Hon stannar väl till måndag kanske.
Jag jobbar torsdag och lördagkväll, men annars kan vi hitta på roliga saker. Vara med Izolde på dagarna och grejja. Åka till Valbo eller Gävle. Eller nåt annat mysigt!
Sedan åker jag och Izolde upp till Östersund på måndag igen och blir där en hel vecka. Ska bli så underbart skönt igen. Och den här gången följer hon med! Vilken lycka!
Och mamma och pappa är så glada att hon åker med nu också.



En helt vanlig söndag

Nu är helgen snart slut.
Mamma och pappa har åkt hem till sig igen, och självklart är det alltid lika tråkigt när dom åker.
Jag gick upp rätt tidigt imorse för att hinna säga hejdå och åka med dom till T och Izolde.
Sa hejdå till mamma och pappa och sedan stack T och hans bror ut för att övningsköra. Jag klädde på oss 2 och satte Izolde i vagnen och så tog vi en skön promenad hem till farmor för att hälsa på.
Som tur var var hon hemma och hade just gått upp.
Vi fikade lite kaffe och pratade en stund innan vi gick över till grannhuset där farmors sambo befann sig och höststädade. Izolde åt lite smultron. Ja, ni läste rätt. Smultron såhär års. Men om dom var så goda vet jag inte för hon sa blä några gånger.
Och hon cyklade som en galning, trampar och trampar. Så himla duktig!
Sedan blev hon lite arg när vi skulle gå hem igen så jag fick bära henne till vagnen. Hon var nog jättetrött för hon somnade när vi gick hem till T igen.
Lilla gumman!

Hon ska sova hos mig inatt nu. Så imorgon blir hon hemma från dagis. Undrar vad vi ska hitta på då. Kanske åka och hälsa på Anna och hennes barn ute i skogen? Kanske kan hämta hem Doris då med. Om hon överlevt. Känns lite taskigt att dra hem henne till min lägenhet igen efter att hon fått springa ute i över en vecka, men vad ska jag göra då? Lämna kvar henne där? Vill ju ha min katt!

Annars blir det nog lugnt.


Recept på Coleslaw

Larsson´s morsa om Coleslaw:
8 dl vitkål, (jag river den på rivjärn)
1 dl creme fraich
1/2 dl majonäs
2 tsk dijonsenap
(1/2 riven morot och 1/2 hackad röd lök har jag i också)
salt o peppar efter smak.

Det måste ju vara riktigt fett också !! ;=)

Den tackar vi för :D

Coleslaw

Jag har inget recept så utan gör efter smak själv med vitkål, majonnäs, turkisk youghurt och salt och peppar. Man får nog höfta lite.
Jag ska testa det imorgon till grillningen.
Hon som introducerat mig berättade att man kunde göra coleslaw på det där viset. Bara att testa.


Jobba eller plugga

Då var man inne på tredje dagen med LCHF.
Jag har fortfarande inget sötsug, men det har jag inte haft dom sista veckorna heller.
Har inte klivit upp ur sängen än, men när jag gjort det ska jag laga lite brunch, ägg och bacon.
Till middag vet jag inte vad det blir, men jag funderar på att göra coleslaw för det kan alla äta och så är det gott och mättande. Och så kött av något slag till då såklart.

Imorgon bär det av hem till mig igen. Ska jobba på Heartan imorgonkväll och på lördagkväll.
Idag kommer dessutom schemat för resten av oktober så då får jag se om jag och Izolde kan åka med hit igen på söndag eller om jag måste stanna kvar där nere ändå.
Jag hoppas att vi kan åka med hit igen.

Igår sökte jag jobb i Storlien som croupier. Efter någon timme ringde dom upp för att svara på mina frågor. Det lät som att jag fick jobbet om jag ville ha det, men nu är jag skeptisk eftersom man ska vara ensam croupier. Det kändes inte alls roligt. Och så tjänar jag mindre hos det bolaget än hos Cherry.
Jag var till Komvux och pratade om maskin -och kranförarutbildningen jag är sugen på. Den skulle antagligen startas upp efter jul igen, så det var bara att söka.
Det är så himla kul att köra maskiner och traktor och så, så det skulle passa mig så himla bra.
Efter Komvux åkte jag, Malin, pappa, Jenny och Robin på Loppis i stan. Hittade ingenting.
Sedan blev det mest TV och dattan för hela slanten resten av dagen och kvällen.
Lånade bilen vid 21 och åkte ut och köpte bacon och kikade runt lite. Var less på att bara sitta inne.

Idag ska jag ta mig en promenad. Kanske gå till morfar och hälsa på, men risken finns att man blir bjuden på fika där och det vill jag inte ha. Och det känns dumt att tacka nej, för han älskar ju att bjuda på fika. Så jag vet inte alls hur jag ska göra.
En kopp kaffe kan jag ju ta, men inget annat.
Annars blir det mest bara att packa ihop det lilla man hade med sig hit tror jag.

Min diet

Idag åt jag äggröra och kotletten som blev över från igårkväll.
Och ett stort glas mjölk.
Det är gott!
Undrar vad man ska ta ikväll.

Man ska alltså äta massor med fett i det stora hela. Och grönsaker, men inte majs, morötter, rödbetor, palsternacka och kålrot tror jag det var. Och tyvärr ingen frukt.
Max 5 g kolhydrater/100 g får livsmedlet innehålla. Alltså inget socker alls.
Det här tror jag på. Det här kommer funka! Jag är taggad till max!
Ett snacks jag vill berätta om bara för att man ska förstå hur stört det egentligen är, det är en ostskiva bredd med Bregott.

Aqua - Back to the 80´s

Back in the Ronald Reagan days
When we put satellites in space
When boys wore skinny leather ties, oo-oh-oh
Like Don Johnson from Miami Vice

When M&M was just a snack
And Michael Jackson's skin was black
Back when the coolest thing in store, oo-oh-oh
Was a Commodore 64

(Yeah)
(Yeah)
(Yeah)

Back to the 80s
Back to Soap
Back to Rocky and Cherry Coke, yeah
Those were the days
And we go

Back to the 80s
Say 'Hey there, Mister T.'
Put Twisted Sisters on MTV, yeah
Those were the days
I'll come back

To Iron Maiden and 7-Up (Oo-oh yeah)
Bananarama and Breakfast Club
Come back (Yeah)
Come back (Yeah)
I'll come back

When Huey Lewis was the news
And we went flying with Tom Cruise
When shoulder pads and looking tough, ooh-oh-oh
Was the dirty David Hasselhoff

Too many men with heavy makeup on (Hey)
Too many poodles with guitars
Thanks for all the joy you've given us
You will always be our superstars

(Yeah)
(Yeah)
(Yeah)

[ Find more Lyrics on www.mp3lyrics.org/H3Ah ]
Back to the 80s
Back to Soap (Back to soul)
Back to Rocky and Cherry Coke, yeah
Those were the days
And we go

Back to the 80s
Say 'Hey there, Mister T.'
Put Twisted Sisters on MTV, yeah
Those were the days
I'll come back

To Iron Maiden and 7-Up (Oo-oh yeah)
Bananarama and Breakfast Club
Come back (Yeah)
Come back (Yeah)
I'll come back

(We love the 80s)
(Oh)

Hooray for Cosby and Rubik's cube
Hooray for Dynasty and moon boots
Hooray for Devo and barber curls
Hooray for Poltergeist and Barbie girls

We love
We love
We love
We love

Back to the 80s (We love the 80s)
Back to Soap (We love it all)
Back to Rocky and Cherry Coke, yeah
Those were the days...
Let's go back!

Back to the 80s (To Ferris Bueller)
To Mister T. (Yeah)
And Twisted Sisters on MTV, yeah
Those were the days
I'll come back

To Iron Maiden and 7Up (Oo-oh yeah)
Bananarama and Breakfast Club
Come back (Yeah)
Come back (Yeah)

Let's go back (to) (the 80s)
7Up
(We love it all)
(All the stars still standing tall)
Let's go back (to) (the 80s)
Back (to) (the 80s)
Back (to) (the 80s)
7Up
(We love it all)
(All the stars still standing tall)

LCHF-blogg

När ni bloggar, sätter ni en rubrik först eller efteråt då?
Man brukar ju veta vad man kanske ska skriva men alltid slutar det med att det blir en massa annat också.

Idag var jag, Malin och pappa på stan, fikade, sedan åkte jag till Zändy för att få veta mer om LCHF-metoden så ikväll lagade jag till kanske världens enklaste, men jättegoda, LCHF-middagen till hela familjen.
Den bestod av:
6 kotletter
2 dl creme fraiche
3 dl grädde
2 tsk sambal oelek
salt
peppar
soja

Man la kotletterna i en form och vispade ihop dom andra ingredienserna och hällde över, sedan in i ugnen på 175 grader i 60-75 min.
Till detta kokade jag ett huvud blomkålsbuketter och gjorde mos på det med smör och lite, lite grädde. Och självklart salt och peppar.
Det blev gott!
Så nu kommer jag alltså fortsätta med den här metoden bara för att testa om man går ner i vikt. Jag vill gå ner 10 kg, så lika bra att börja på en gång.
Och jag har fått massor med inspiration nu från Zändys kokböcker så jag är riktigt taggad. Och det är ju bara en massa gott man får äta! Nam nam!
Det jag måste skaffa mig nu är en våg.

Men roligt!

http://www.kossan.se/roliga-filmer/varfoer_man_inte_ska_parkera_fel__karma.htm

En mardröm som kan gå till världshistorien

En viss person kom hem till mig inatt drömde jag. Vi hade det rätt trevligt först, faktiskt. Men när vi lagt oss för att sova så blev allt konstigt. Han tog tag i mig och blev våldsam och släpade ner mig på sovrumsgolvet där han började strypa mig. Jag fick ingen luft!
Jag vaknade av att jag drog världens djupaste andetag. Jag måste verkligen inte ha fått luft där ett tag. Det var den mest vidriga dröm jag haft, med den mest vidriga person jag någonsin träffat i hela mitt liv.

Det snöar nu häruppe

Insnöad i skallen, kanske ni tänkte nu, men nej. Jag är uppe i Östersund, kom hit igårkväll, och ja, det snöar här. Snöblandad slask. Det ligger lite vit snö på backen och på bilarna på parkeringen, men det är mest bara ruggigt.

Igår satte jag mig på tåget och åkte hem, utan Izolde som är jätteförkyld och fick stanna hemma. Hennes pappa tyckte inte att det var en så bra idé att ta med henne hit när hon är så sjuk, och det tyckte väl inte jag heller. Men när man har planerat att ta med henne så blev det ju såklart jättetomt utan henne. Och mamma och pappa tyckte det var jättetråkigt att hon inte kunde följa med.
Hon hostar så hon kräks stackarn. Hon hade spytt ner hela sängen inatt. Och snorar och har sig. Mammas lilla flicka. Men det börjar bli lite bättre ändå tydligen. Hoppas det!

Jag fick med mig min kusin och hans tjej ut igårkväll på Plaza, och det var ju skitkul! Drack några Pina Colada, det är ju så gott! Dansade och träffade lite folk man kände och inte kände.

Och idag är det visst kanelbullens dag också. Så idag måste man äta bullar. Varför har man en sådan dag? Kanelbullens dag. Vilket fjanteri. Samma med våffeldagen och semeldagen och alla andra mat, slash, bakverksdagar. Känns som det blir för mycket tycker jag. Snart blir väl semeldagen en helgdag och man får vara ledig.

Är lite trött idag annars. Har ingen lust att gå ut i det här vädret. Blåser och snöblandat. Eller är det regnblandat?
Så stannar inne och sover istället ett tag kanske.

Härliga höstdagar vill jag ha mer av!

Jag älskar hösten när den är såhär solig och det är småkyligt så man måste ha ullkappan på sig, och med hösten så får jag plocka fram mina "kalasbyxor" (som det så fint hette när man var liten) och ha under jeanskjolen och mina stövlar till. Det tycker jag om att ha. Det är nog det bästa i klädesplagg jag vet!
Så idag funderar jag på om jag trots allt kanske kan gå med Izolde på en liten promenad. Hon har ingen feber men hostar lite och snörvlar, men annars är hon pigg. Då kan väl inte en liten promenad i vagnen vara någon fara? Frisk luft är ju bara bra, vad jag har hört.

Efter 13 ska vi följa med T hem till nya huset. Det var bara några smågrejjer utanför gamla som han skulle köra nu på morgonen och så till banken mitt på dagen, sedan skulle allt vara klart.

Idag åt vi en himla brakfrukost. Jag gjorde mannagrynsgröt och hade blåbärssylt till och så stekte jag ägg till mackan. Jag bjöd T på frukost idag när han kom över med lite alvedon och hostmedicin till Izolde. Det är mysigt att äta sådana frukostar ibland, när man går upp i tid och har tid, annars blir det bara en tråkig macka. Jag är så less på bröd nu för tiden. Vill ha något annat.

Jag ska försöka mig på LCHF nu snart. Ska bara få lite coachning om hur det går till och hur jag ska göra för att komma igång, och jag är supertaggad! Jag har inte ätit godis en enda gång den här veckan och jag har inget sug efter det heller. Några veckor nu har jag ätit en massa skit varje dag, och det är ju inte bra. Men jag har sådana perióder ibland, men nu har den gått över igen. Nu blir jag bara äcklad, så nu tänkte jag försöka låta bli det. Inte för gott, men oftast!

Och oj vad jag längtar till Östersund nu.
Men det kommer bli krångligt i Sundsvall. Jag har mig, Izolde, en stor resväska och en bilstol med mig. Och jag skulle ju vagn också, men snälla Cattis lånar ut Vincents paraplyvagn till oss när vi är där så jag slipper iallafall den. Så jag har kommit på att om jag stoppar ner bilstolen i en IKEA-kasse (om den får plats) så borde jag kunna få med mig allt ganska hyffsat ändå. SKa ju stå i Sundsvall i 40 min dessutom så jag har god tid på mig att förflytta oss till nästa tåg. Men det hade ju vart enklast med direkttåg såklart. Men pappa hämtar oss på stationen iallafall. Sen blir vi där till torsdag. Mysigt det kommer bli!
Om nu inte Izolde blir för sjuk, för då är det ju inte så kul att åka upp dit med henne.

En natts sömn utan sömn var det beställt ja!

Då sitter man här då.
Kan inte somna om efter att Izolde väckte mig 01:45 av att hon hostade som en toka och kunde knappt andas. Lilla gumman! Varm kändes hon med, så imorgon stannar jag hemma med henne. Hon sover hos mig inatt för första gången på länge. Det är mysigt. Synd att jag inte sover så bra bara när hon ligger hos mig i sängen. Men det är skit samma.
Vi gjorde fläskpannkaka till middag och hon åt massor. Med blåbärssylt.
T flyttade ut ur sin gamla lägenhet nu ikväll till det nya huset där han och hans bror och Izolde ska bo. Det är 2 lägenheter i ett hus med en underbar trädgård! Lummig och härlig.
Så jag tänkte att jag kunde vara med henne imorgon så han får packa upp och göra färdigt i sin lägenhet eftersom han tagit ledigt pga flytten imorgon och på fredag.
Sen ska jag jobba sista dagen på fredag och efter det är det avslutningsfest. Det känns vemodigt. Och just när man jobbar med det jobb jag haft i sommar så märker man så himla tydligt alla små förändringar från vår till sommar och sommar till höst och det känns som att det är slut nu. 2 dagar kvar och sedan får jag inte komma tillbaka. Kanske nästa år, men då bor jag kanske inte här.
Nej det känns jobbigt att det blir höst nu. Kanske för att jag inte har jobb nästa vecka.
Jag vet inte hur jag ska klara mig ekonomiskt, men det kanske löser sig. Kanske.
Jag blir ju inte skittät på croupierjobbet och just här i Gästrikland är det värst i hela Sverige det här med jobb. Det finns inga att söka typ. Och det är flera tusen sökande på ett och samma jobb så allt känns så hopplöst.
Om jag kom in på någon av utbildningarna som ams har så kanske man klarar sig men jag tvivlar på att jag kommer in på någon av dom.

Så, nu sitter jag i soffan med Doris bredvid mig. Izolde sover igen och hostar inget just nu. Jag har fått tillbaka krypningarna i hand och fotleder igen och då blir det bara värre att försöka sova.
Jag hatar när det kommer. Det gör mig galen på riktig. RLS eller vad det kallas. Restless legs. Störig jävla grej som jag fick när jag var gravid. Det kommer bara på kvällen när jag ska sova också.


RSS 2.0