Alla flyttar men jag förblir kvar

Det känns som att alla, precis alla, flyttar till nya ställen nu. Hus mestadels.
Men när blir det min tur att få bo i hus och ha en mysig trädgård och allt det där då?
Det känns som jag kommer bli sittande i en sketen lägenhet för resten av mitt liv.
Nej, det är inge vidare alls nu ikväll.
Jag vet inte vad det blev ikväll.
Jag var med Izolde från jag kom hem från jobbet till 19 ungefär ikväll. Jag var med henne i nya huset medans T och hans bror körde några flyttlass till nya huset. Sedan åkte jag med dom till ICA och strax innan det kändes det som att luften gick ur mig. Skitkväll!

FUCK YOU





Idag fick jag höra av en vän att hans ex-tant är ett pucko hon också. Var kommer alla dom här människorna ifrån? Hon smyger runt där han bor och betalar inte tillbaka pengar till honom som hon lånat för att kunna flytta och så. Så inte bara jag är drabbad av dessa människor som inte vet vad mitt och ditt är.
Varför ska det vara så svårt att betala tillbaka sina skulder?
Det är ju inte konstigt att man tillslut blir förbannad för att en ointelligent människa sätter en på pottan, men man ska väl inte bli ännu mer straffad för det och då bli vägrad pengarna som man så snällt lånat ut eftersom man litade på personen i fråga?
Kan man inte lita på den man "är ihop med", vem ska man då kunna lita på?
Fick ett gulligt sms där det stod att jag absolut inte kommer få igen mina pengar. MINA pengar!
Börjar fundera på om det ligger någon slags förlossningsskada bakom det där beteendet eller så kan det vara så att dom här människorna blev tappade som bebisar.
Jag är förbannad så innihelvete för det här. Känner mig dum som litade på han och ångrar att jag ens träffade han från början. Men hur ska man kunna veta?
Man ska aldrig ångra saker, gjort är gjort och jag har aldrig ångrat en enda sak i mitt liv, men när det börjar handla om pengar, och pengar som jag verkligen, verkligen behöver eftersom jag blir arbetslös på fredag igen så börjar jag fan ångra mig.
Och så ska jag tydligen hålla käft nu också för annars ska han stämma mig för förtal. Nu får man inte ens tycka vad man vill längre. Men sluta läs min blogg om jag stör Dig så jäkla mycket då! Ge mig mina pengar så ska jag aldrig mer nämna Dig i min blogg. Eller ska du ta bloggen från mig också?


Sedan sist

Nu har jag bara 7 dagar kvar på golfbanan, sedan är det finito! Det känns både och. Tråkigt och framförallt så blir det svårt ekonomiskt nu framöver igen. Och just det att jag inte får tillbaka mina pengar gör ju inte saken bättre heller. Jag förstår inte att det ska vara så svårt att betala tillbaka pengar man är skyldig.
Nu får jag inte ens svar längre av han. Det är synd att man inte kan vrida tillbaka klockan och få saker och ting ogjorda. Men som Öberg sa; Man vill ju kunna lita på den man är ihop med.
Men det kunde jag absolut inte med han. Inte ett dugg!
Så nu står jag där utan pengar som jag skulle spara till nu i höst, det som han visste om mycket väl också. Kallas det sol och vårare? Antar det.
Han är ju verkligen en skitbra förebild för sina 2 små barn. Kanske rena turen att hans mamma fick ensam vårdnad om dom i våras. Han verkar ju hur som helst inte ens bry sig om dom heller så då gjorde det ju som inget ändå. Så dom har det säkert bra med sin mamma. Bara synd att barn sätts till världen och sedan inte blir ompysslad av sina föräldrar. Jag tror han träffade dom 3 gånger under det halvår vi träffades. Han verkade heller inte så intresserad av att träffa dom på midsommar när vi ändå var där uppe och hälsade på mina föräldrar. Det var verkligen konstigt tyckte jag. Men nu har man väl förstått hur det ligger till med allt.
Och man har fått höra en massa nu efteråt hur han är av en massa människor som vet vem han är. Synd att dom inte kunde kläcka ur sig det innan bara.
Men dom flesta träffar väl på någon eller några skitstövlar i livet.

Jag har varit dålig på att skriva nu sista tiden, men jag har inte varit hemma så mycket. Helgen jobbade jag som en galning och hade ingen ork att skriva då. Jag har haft Izolde i helgen på eftermiddagarna och hämtat henne på dagis och så. Om en och en halv vecka åker vi nog upp till Östersund och hälsar på mormor och morfar ett tag. Men måste få schema från Cherry innan jag kan bestämma mer, men jag skulle så himla gärna vilja åka dit upp då. Jag sms:ade pappa idag och frågade om han ville följa med till stugan då några dagar och ta det lugnt bara, fiska lite och så. Anders kanske åker med han med för han kommer vara ledig från jobbet då. Så det skulle vara kul att åka iväg ett tag. Jag känner att jag skulle behöva ha en liten semester jag med nu. Mamma och pappa är på Kreta nu. Dom åkte i fredags och åker hem på fredag igen. Har pratat med dom i telefonen och sms:at en del. Dom verkar ha det hur skönt som helst. Mamma hade köpt innetofflor till Izolde idag i Chania. Gosigt!
Izolde älskar att få nya kläder och skor. Det har hon gjort i ett års tid typ. Alla märkte det tidigt att hon gillade att få skor och kläder. Hon visade stolt upp allt hon fick redan som pytteliten och har fortsatt med det. Och har hon fått nåt nytt av sin pappa så visar hon gärna upp det för mig sedan. Men jag får fortfarande inte sätta upp hennes hår. En gång fick jag men hon drog ur tofsen rätt snabbt. Och jag som vill sätta upp pippilotter! Men det kommer kanske.

Jag var till sköterskan i måndags för att fråga om min yrsel. Har vart yr i över en vecka nu. Det kommer pang och går över lika fort. Det är som att hjärnan flimrar till jättesnabbt. Otrevligt som bara den! Fick en läkartid nästa vecka. Men hoppas jag slipper gå dit. Önskar det kunde gå över nu!

Annars rullar livet på som vanligt...


Media Markt

Jag var på Media Markt för ett tag sedan då dom just hade öppnat här där jag bor, så självklart var man ju tvungen, precis som alla andra, att åka dit och ta sig en titt.

Det här hittade jag som var av intresse:
(observera priset och texten på TV:n)



Och jag har nog aldrig sett en sämre parkering i hela mitt liv!




Höst på golfbanan










Helg, vad är det?

Vad är en helg?
Alldeles tråkig och...och...
Jag vill också ha helg på riktigt någon gång.
Jag vill inte jobba varje helg och aldrig få känna den där helgmyskänslan man ska ha.
Men det är så när man jobbar inom krogbranschen. Tyvärr!

Jag sökte ju en massa jobb uppe i Östersund och Åre för ett tag sedan men än jag har inte fått ett enda svar. Jag börjar bli lite less. Jag vet att vissa skulle börja sortera i oktober men det känns så himla länge dit. Jag vill veta nu!

Livet lunkar på som vanligt i stort sett.
Fnurror på tråden som vanligt. Vad skulle det annars vara?
Helt bra?
Ha, skulle inte tro det va.
Mitt liv kan aldrig bara te sig bra, lunka på i maklig takt utan en massa strul.
Jag och A har sagt att vi ska ta en paus och se hur det blir. Jag vet inte vad jag känner.
Han kom in i mitt liv när det var som mest kaos och jag sa från början att jag inte ville ha nåt seriöst men det blev på nåt vis lite för mycket ändå. Det som var början på en hejdundrande vänskap slutade i nåt annat, så nu ska vi inte ses på ett tag och istället känna efter hur det känns med allt. Visst är det tomt utan han men nu har man blivit van att ses varje dag så inte så konstigt då.
Men jag känner att jag måste vara ensam nu. Så hade vi gjort som jag sa från första början hade man aldrig hamnat i den här situationen.
Men det är som vanligt, jag blir inte ens förvånad längre!

Men till nåt lite roligare.
Jag jobbade ju imorse på golfen och sedan åkte jag hem till T och Izolde. Dom höll på med morgonbestyr och jag la mig i sängen för att sova ett tag. Dom skulle till farmor och hälsa på och skulle vara borta några timmar. Så jag sov där idag, ända till 14:10. Då kom dom hem och jag och Izolde blev ensamma några timmar. Vi lekte och tittade på tecknat på TV tills T kom hem igen. Då hade han mat med sig så vi åt och sedan gick jag hem.
Ska duscha och göra mig klar inför jobbet ikväll. Jag har ingen lust alls!
Izolde pratade med syrran i telefonen och hon pratade massor och sjöng en massa barnvisor för henne. Maamin=Malin
Kammo=farmor
Momma=Mormor
Moffi=morfar
Faffi=farfar
Kack=katt
Tuta=Tuva
Piipi=Ingalena (dagisfröken)
Dut=gå ut
Olla=kolla
Pappalappababba=Barbapappa

Ett litet axplock av vad hon säger nu för tiden!

Och hennes bästa sånger är:
Lilla snigel
Bä bä vita lamm
I ett hus vid skogens slut

Cyklar

Idag brakar helvetet lös!
Jag ska jobba hela jävla helgen. Jag orkar inte och jag vill inte heller.
Jag började 6 imorse och slutade 12. Åkte hem och la mig och sov till 17:23. Det var inte meningen att sova så länge för jag skulle till T och Izolde och äta middag med dom.
Men jag åkte och köpte färdigmat istället för att laga och så hem till dom igen.
Vi åt och sedan lekte vi lite innan jag skulle hem och hon lägga sig.
Börjar 22 ikväll igen och slutar 02:30. Hemma vid 3 någon gång och så kl 7 ska jag och Kalle ses på golfbanan för att klippa greenerna imoronbitti. Hemma vid 9 sen kanske och då blir det sängen så länge det bara går.
Sedan börjar allt om igen. Kvällsjobb och så morgonjobb och sedan sova. Och så börjar jag 6 på måndagmorgon. Wish me luck?

Hur som helst.

Jag fick idag se att Izolde kan cykla! Det var roligt, så i 3 årspresent ska hon få en cykel, precis som vi planerat sedan förut. Och så kan hon nästan göra kullerbytta själv nu. Det skulle hon ju visa såklart.
Hon är så himla underbar min lilla flicka. Längtar tills jag slutar på golfen och hon och jag åker upp till Östersund ett tag och hälsar på momma och moffa. Det ska bli så himla kul!

I onsdags kom Sandra och Anna hit på kvällen och åt smörgåstårta och drack lite rosé. Det var supertrevligt. Anna blev full och vi spelade hög musik fram till halv 11 på kvällen. Tur att man har grannar som tål lite. Kul hade vi och sådär borde man göra oftare.


Patric Swayze




Han finns inte längre bland oss, denna snygga skådespelare som fångade många kvinnors hjärtan i Dirty Dancing, kanske världens bästa film, ever!
Nu har han iallafall inte ont längre.
Men han kommer för alltid vara Johnny i Dirty Dancing för mig.
"Nobody puts Baby in a corner"

http://www.youtube.com/watch?v=yfg97-5uhFQ


En blogg värd att skriva i!

Det är ju nu ett tag sedan jag skrev märkte jag.
Jag har inte haft tid har det känts som men inte trodde väl jag att det var så himla länge sedan!

Dagarna rullar på som vanligt i stort sett.
Jag jobbade hela förra veckan, inklusive helgen på Harrys och Heartan och på Harrys på fredagnatt blev jag och hon jag jobbade med erbjuden pengar för att ligga med en gubbe och hans kompis.
VART HAR MORALEN TAGIT VÄGEN?
Det är inte alls ok att fråga en sådan sak!
Fy skäms.
Han fick gå från bordet den jäveln!
Men annars gick det väl hyffsat i helgen.

Ikväll blev det fläskpannkaka till middag och det var ju flera år sedan jag åt det så det var supergott! Det blir det fler gånger vill jag lova.
Och så gjorde jag snickers under tiden. Det är ju gott det med.

Jag sov en timme efter jobbet idag. Jag var så himla trött. Imorse höll jag på att somna när jag klippte fairway. Helt sjukt! Det kanske blev krokiga svängar efter mig.

Anders är sjuk, eller lite förkyld iallafall. Så han var hemma från jobbet idag. Den här veckan skulle han börja jobba igen efter att ha vart hemma i 10 veckor! Lyckost.
Men så blev han förkyld stackarn. Halvdäckad, men ja ni vet ju hur karlar blir när dom är förkylda!

Izolde gå på gymnastik varje måndag men idag var det inte lika roligt tyckte hon. Hon var lite grinig och dom hade gått därifrån när det var 10 min kvar. Hon ville ju hoppa, men dom hade gjort andra saker idag.
Nästa måndag tänker jag följa med tror jag om jag inte är helt däckad efter nästa helg som jag var idag. Jag har verkligen sovit för lite i helgen även fast jag jobbat. Bara 6 timmar per natt och det blir för lite när jag jobbat på krogen. Och i helgen som kommer blir det ännu värre.
Jag ska jobba fre och lör på Heartan och sedan ska jag jobba på golfen och där börjar vi halv 6, 6 på morgonen både lör och sön, så jag är hemma från krogen halv 4 kanske och 2 timmar senare ska jag vara på golfen. Hur fan ska jag orka?
Det tar ca 3 timmar att köra greenerna och sedan åka hem, så är hemma vid 8 tiden kanske. Och då ska man sova. Jag kommer bara sova och jobba den här helgen. Fy fan! Och ingen verkar vilja byta heller. Taskigt tycker jag när dom vet varför jag vill byta! Tycker fan man kan ställa upp för sina arbetskompisar men nej, inte där inte!

Galen

Jag vet inte vad jag ska göra med den så kallade mannen jag var i lag med förut.
Han vägrar prata med mig i telefonen den fege jäveln.
Han lägger på när han väl svarar och är allmänt barnslig.
Säger att han inte har nå pengar men tror han verkligen att jag är så jävla dum i huvudet att jag går på det så är han fan den mest blåsta idiot jag stött på i hela mitt liv.
Jag kan inte göra något åt det alls.
Jag sitter där jag sitter och kan inte mer än att ringa.
Hans mamma håller tydligen med mig.
Henne är han också skyldig pengar och han gör likadant mot henne.
Att det ska vara så jäkla svårt att betala tillbaka sina skulder!
Han fick lön idag men säger att han inte har några pengar.
Men eller hur....
Jag blir snart galen!
Och så jävla fegt att inte svara och våga stå för det man gjort dessutom. Hur har man samvete till det?
Han är nog den mest fegaste jag mött i hela mitt liv!
TONY SUNDIN!
Han finns på bild tidigare i min blogg. Ser ni honom så lita aldrig på vad han säger.
Och nu har han tydligen hittat en ny. Eller det gjorde han nog nästan direkt han kom ner till Norge. Stackars henne. Men jag har varnat henne och sagt hur dte ligger till med han. Hon kanske lyssnar, men antagligen inte för han lurar väl i henne nåt annat. Stackarn. Eller vad ska man säga?
Hon var polack. Eller är.....
Stackarn....
Sol och vårare kanske man ska kalla han för?
En stor feg jävla idiot!

Nu har jag bestämt mig

Jag har nu mer eller mindre bestämt mig.
Jag tänker flytta hem igen. Och jag har redan börjat söka jobb där uppe.
Jag såg igår att Cherry sökte nytt folk så jag skickade iväg en ansökan. Jag är ju redan anställda av dom så man kanske har det lättare att få jobb då. Hoppas jag iallafall.
SKa söka på ett hotell som sökte en massa folk med.
Så jag hoppas jag får svar av någon iallafall.



Så snart är Sandviken ett minne blott.
Det känns skönt på ett sätt och skrämmande på ett annat.
Att lämna Izolde här är värst. Det är väl bara henne och T jag kommer sakna. För visst kommer jag sakna honom med såklart. Men, vi pratade om det rätt mycket igår och han står bakom mig och tänker hjälpa till så mycket han kan. Dom kommer komma upp och hälsa på och så länge jag inte har något jobb så kan hon vara hos mig hur mycket som helst där uppe också så det kommer ju inte vara helt åt skogen.
Och sedan ska vi ses varannan helg, minst.
Så det kommer bli så bra så!
Bara man vill så kan man.
Jag tänker inte sitta här nere i den här hålan och vantrivas och må dåligt och inte känna att jag har någon här längre. Jag har varken jobb eller familj. Vad har man då? Sina vänner såklart, men det är inte på samma sätt.
Jag saknar Östersund, min familj och allt man kan pyssla med där uppe. Skoteråkning, slalom (jag har knappt åkt men har alltid velat det) fiske och allt annat. Det är en stad som utvecklas. Sandviken backar hela tiden, bak till stenåldern.
Nej, nu har jag bestämt mig och ingen kan ändra på det. Jo möjligtvis om jag fick en heltidstjänst här nere. Då skulle jag nog stanna kvar. Eller ja, det skulle jag göra. Men annars inte.

Vad? Hur?

Vad ska jag göra?
Hur ska jag göra?
Med allt.
Jag blir snart galen på riktigt.
Jag vill flytta hem.
Jag vill bo kvar. Eller vill och vill, men jag vill inte lämna Izolde.
Jag vill kanske vara singel och själv, samtidigt som jag tycker om Anders så jädrans mycket.
Hur ska man bete sig när man har såhär mycket känslor och viljor i kroppen?
Jag känner inte att jag utvecklas här nere. Jag vill inte gå runt i samma spår år ut och år in. Jag vill ha ett bra liv. Det känns inte som att jag kommer ha det efter att golfjobbet är slut....igen.
Jag vill!!!!!!

Izoldes första gymnastikträning

Ja, vad ska man säga?
Det var ju hur gulligt som helst men hon blev ledsen redan i omklädningsrummet stackarn.
Hon var superglad när vi var på väg till gympahallen men i omklädningsrummet blev hon jätteledsen och grät. Hon förstod ju inte varför hon skulle byta om och så var det en massa annat folk där inne som hon aldrig sett förr. Och hon är ju väldigt reserverad av sig. Så det är ju klart att hon blir rädd kanske.
Sedan när det var samling skulle alla barnen, och föräldrar som var med sina barn, sitta i en ring och då blev hon jätteledsen igen och började ropa på mig, så jag och T bytte så jag fick sitta där i ringen med henne istället.
Då gick det bättre.
Sedan bytte vi igen när det skulle lekas lite. Dom sjöng och gjorde någon ramsa innan det var dags att plocka fram alla redskap.
Dom skulle gå balansgång, hänga i ringar, klättra på ribbstolar, rocka rockring, hoppa hopprep, göra kullerbyttor och hoppa från en hög plint ner på en tjock madrass.
Det sistnämnda blev Izoldes absoluta favorit!
Men det tog en hel halvtimme innan vi fick sätta ner henne på golvet och innan hon förstod att man kunde hoppa, som hon älskar. Hon ville vara i våra famnar och var jätteblyg och reserverad. Men tillslut släppte det då och hon hoppade massor från plinten. Där var hon resten av tiden och hoppade och varvade det med att klättra på ribbstolen ända upp.
Och så drack hon vatten mellan gångerna. Gullhjärtat mitt! Hon var för go i sin lilla rosa gymnastikdräkt! Finast av allihopa, precis som vanligt!
Sedan var det dags att plocka ihop och hon blev jätteledsen för hon ville ju hoppa mera. Sedan skulle dom ha lite avslappning och då kom hon plötsligt på att hon skulle ha läppstift av farmor, som var med hon med och tittade på. Så tillslut fick jag säga till henne på skarpen att farmor inte alls hade nåt läppstift, och vilket vrål hon gav då. Men T kom till undsättning och hon blev lite lugnare.
Sedan var det slut och vi klädde på henne och jag tyckte att hon var lite tussig på nåt vis. Snorade lite och ville bli buren sen. Så jag fick bära henne halva vägen till bilen. Så nu blir hon säkert förkyld hon också.
Men det var roligt att vara med och se på när hon sprang runt där och hoppade och lekte lite.

Imorgon ska jag nog jobba igen. Jag känner mig piggare men jag är ju inte helt frisk än. Men jag blir stressad av att vara hemma, på nåt konstigt vis. Drömde till och med om chefen inatt att han hade kommit på mig att vara ute varje dag, trots att jag ska vara hemma. Usch, vilken hemsk dröm! Han var jättearg och skulle ge mig sparken.
Får se hur jag känner mig senare och ikväll men imorgon blir det nog jobb, som det känns just nu iallafall.

RSS 2.0