Jag är nog den i särklass gladaste människan idag...

I HELA JÄVLA VÄRLDEN!
Jag ska berätta varför.

JAG HAR FÅTT JOBB I ÖSTERSUND!!!

Så från den 1 december bor jag i Östersund igen, för alla er som bryr sig. Och jag är så jävla glad så jag vet knappt vart jag ska ta vägen.
Jag kommer fortsätta jobba åt samma företag, Cherry Casino, och det känns hur bra som helst. Jag ringde idag efter mycket om och men, jag har varit nervös och hela fadderullan, men hon var jättetrevlig och hon sa att hon möjligtvis hade ännu ett extraknäck åt mig om jag var intresserad, vilket jag självklart är. Så jag hoppas verkligen på det med.
Äntligen ska jag få komma hem. HEM HEM HEM!
Jag hade ju såklart flyttat ändå, men nu känns det så himla mycket bättre när jag väl har ett jobb att gå till och tjäna pengar även där uppe. Och så efter jul ska jag söka masinförarutbildningen på Komvux också. Kan det blir bättre? Ja, såklart att det kan. Det allra, allra bästa vore ju om T och Izolde flyttade upp dom med, men det vet jag att dom inte kommer, så det här är det allra bästa som jag kan få.
Redan nästa vecka när jag är däruppe så ska jag få vara med på ett pass för att se rutinerna dom har, för det är ju olika på alla ställen. Så det är ju bra så man inte kommer totalt färsk och inte vet något alls. Dessutom hade dom fel på sina kvittomaskiner så dom räknar allt manuellt, och det har jag aldrig gjort. Så det skulle jag vara med på också. Så jag lär mig.
Det känns så jävla bra! :D

Kommentarer
Postat av: Larsson´s morsa

Grattis gumman ! Och välkommen hem !!

2009-10-15 @ 20:04:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0